סושי באשדוד

סושי באשדוד

מהבוקר חלמתי להגיע לטיב טעם לאכול סושי, ואולי גם לעשות קצת קניות אך אורחים ועוד התחייבות, והנה הגענו למוצ"ש. טלפון לזוג חברים מאד ספונטניים, צילצלו לטיב טעם וגילו שפתוח עד 22.00 כך שיש לנו מספיק זמן לסוע ולאכול. החנות עצמה די ריקה מאנשים, כנראה שרוב הקונים היו בשעות הבוקר והצהרים. התישבנו על הבר והזמנו סושי, שנעשה על המקום, והיה טעים מחומרים טריים מאד. 7 מנות סושי, שהוגש וכל אחת על "שולחן" עץ, בלווי צלוחית לרוטב סוייה, ו 2 כוסות בירה (1/3) סה"כ 116 ש"ח וקיבלנו שובר לכדור גלידה סיבוב קניות קצר, וחזרנו הביתה. המחיר השפוי של הסושי, הטריות של החומרים יביאו אותנו לשם בקרוב שוב. טיב טעם אשדוד

../images/Emo132.gif לא ידעתי שיש סושיה

בטיב טעם. יפה... בנתניה זה עוף דלוח בגריל עם חומוס/טחינה וסלט ירקות שלא הייתי מאחלת לאף אחד. אמנם כל זאת ב -20 ש"ח, אבל עדיין זה לא עושה את זה טעים...
אחלה לדעת
אגב, כל זאת היה שווה נסיעה לאשדוד?

liti

New member
גם בנתניה יש סושיה ../images/Emo19.gif

כנראה שהרבה זמן לא היית שם- דבר שדורש תיקון! לילה טוב...

meravbr

New member
לי נשמע מוזר לאכול סושי בסופר...

לא יודעת, כנראה אני צריכה את אוירת הבר כמו באונמי או החברותיות כמו במיאקו...

Amoureuse

New member
אפרופו אשדוד

עוד קיימת שם חנות-העוגות "לה ליונז"? שנים רציתי לנסוע לאשדוד בשבילה אבל זה לא יצא. עוד אפשר או שאבוד לנצח?

לה ליונז עדין קיימת, לפני כחודש

שתינו שם ואכלתי קוראסון עם שקדים , לדעתי הקראסון הטעים ביותר שאכלתי בארץ

שאלות ... שאלות ... שאלות ...

שווה נסיעה מיוחדת ? יש סושי פירות ים ? (או: מה אכלתם ?) טובגם מול מסעדות מתמחות או רק בגלל היחס תמורה / מחיר ? למה סניף אשדוד - האם הוא עדיף על האחרים ? בכל יום יש מבחר או כדאי לברר טלפונית ? תודה וסליחה על בלבול המוח.

alondr

New member
אמנם אני לא מזוללי הסושי

אך גם בטיב טעם בחיפה יש מזנון סושי יפני (חבר שלי עובד שם כסושי מן ומשבח את איכות החומרים - אני לא טעמתי) המבחר שם מאוד טרי ונעים ביותר לעין. ישנן שם גם בית קפה חמוד עם סנדוויצים בג'בטות ופוקצות במבחר בשרים וגבינות ואספרסו משובח. יש גם מסעדה שאפשר לשבת או לקחת טייקאווי חם הביתה עם מבחר סטנדרטי של שניצלים/ציפס/קבבים וכו'.שלא נראים מלהיבים למדי החודש זה חודש דרום אמריקה והם הציעו כל מיני דברים בסגנון דרום אמריקאי במסעדה שלא משכו את העין שלי יותר מדי ולא טרחתי לרדת לעומקם. בתאבון

alondr

New member
הכתובת המדוייקת היא

רחוב חלוצי התעשייה בצומת עם כביש 58 - לפני הבי"ס הטכני של חיל האויר. וגם מפעל השחר העולה זה 300 מטר משם למי שמעוניין....

למעלה