סושבוע בפתח... מה יש לכן לומר על זה?
J jul6865 New member 1/12/11 #2 ביוון כל ראש חודש מברכים: שיהיה חודש טוב ומלא אהבה ,בריאות,אור ושמחה בלב!!!!! אוהבת אתכם!!!!!!
א אמא לה3 New member 1/12/11 #4 אמן! ואצלי מתוכנן לארוחת שבת מרק עוף עם קובה, דג אפוי בתנור (או מעושן) ולשבת סלטים/ביצים קשות והרבה הרבה מנוחה...
אמן! ואצלי מתוכנן לארוחת שבת מרק עוף עם קובה, דג אפוי בתנור (או מעושן) ולשבת סלטים/ביצים קשות והרבה הרבה מנוחה...
י יעל י New member 1/12/11 #5 אנחנו בבית... החייל מגיע לשבת אוכל עוד לא הוחלט אבל תהיה עוגת גבינה שאוהב מחר בבית עושה סוכריות מבצק סוכר למקום העבודה.
אנחנו בבית... החייל מגיע לשבת אוכל עוד לא הוחלט אבל תהיה עוגת גבינה שאוהב מחר בבית עושה סוכריות מבצק סוכר למקום העבודה.
א אורית685 New member 1/12/11 #6 אנחנו יוצאים בשישי בערב לא זוכרת מתי יצאנו שנינו לבלות.. הולכים לראות את "קצרות ולעניין" מקווה לא להתאכזב בשבת-פיקניק עם חברים,קליל..
אנחנו יוצאים בשישי בערב לא זוכרת מתי יצאנו שנינו לבלות.. הולכים לראות את "קצרות ולעניין" מקווה לא להתאכזב בשבת-פיקניק עם חברים,קליל..
א אורית685 New member 4/12/11 #9 היה נחמד.. האמת שהרבה קטעים הכרתי. חלק מאוד קטן היה לי חדש. אבל תמיד אני נהנית לראות את ציפי שביט . היא הכוכבת. איזה מרץ יש לה.. הלוואי עליי...
היה נחמד.. האמת שהרבה קטעים הכרתי. חלק מאוד קטן היה לי חדש. אבל תמיד אני נהנית לראות את ציפי שביט . היא הכוכבת. איזה מרץ יש לה.. הלוואי עליי...