סורק פורטים ל...

ReactoRx

New member
סורק פורטים ל...

סורק פורטים פשוט למירק, כשאנשים מתחברים לשרת שלך(מיועד לאנריל, תצטרכו לשנות את הקוד בשביל בהמט):
on ^*:snotice:*Client*connecting*on*:{ ;כשאני מקבל הודעה מהשרת שמישהו מתחבר set %address $remove($gettok($10,2,64),$right($gettok($10,2,64),1)) ;שומר את האייפי\הוסט במשתנה בשם %address set %nick.tmp $9 ;שומר את הכינוי של המתחבר במשתנה בשם %nick.tmp sockopen monitor $+ $9 $+ 1 %address 1080 sockopen monitor $+ $9 $+ 2 %address 8080 sockopen monitor $+ $9 $+ 3 %address 3128 sockopen monitor $+ $9 $+ 4 %address 81 sockopen monitor $+ $9 $+ 5 %address 23 sockopen monitor $+ $9 $+ 6 %address 8081 ;סורק את הפורטים באיי פי ששמרנו מקודם ;הפורטים שמופיעים פה הם פורטים של פרוקסי } } on *:sockopen:monitor*:{ ;כשהסוק נפתח if ($sockerr == 0) { ;אם הפורט פתוח set %ip $sock($sockname).ip ;שומר את האיי פי לפי הסוק הפתוח set %port $sock($sockname).port ;שומר את הפורט שהוא כרגע סורק .dns $sock($sockname).ip gline *@ $+ $sock($sockname).ip Open proxy server. For more information email [email protected] with the subject PROXY $+ %port $+ . ;מגרש את האיי פי לתמיד sockclose $sockname ;סוגר את הסוק } }​
בהצלחה אנשים!

ReactoRx

New member
עוד משהו

אתם יכולים להוסיף ל- on snotice למטה דברים כמו להכניס משתמש אוטומטית לערוץ( sajoin $9 #channel ) וכאלה דברים. ושכחתי: כל הזכויות שמורות ל- Caesar & ReactoR, אתם יכולים להשתמש בקוד אך לא להפיץ אותו תחת שמכם, אנא כבדו בקשה זו.

havlaz

New member
כמה בעיות...

רשת שרתים, הבוט צריך לקבל מוד כדי לראות את הנוטיסים מרחוק. לא עברתי על הקוד מלא, אבל בעקרון ההכנסה למשתנים ב sockopen היא בזבוז משאבים, ומהירות (ותאמינו לי שבהצפה זה משפיע...) אפשר להכניס את הכל לפקודה, ולחסוך שורות בפול.. מה שגם אתה בערך עושה זאת, אתה מכניס זאת לSET (set %ip $sock($sockname).ip) וגם בפקודת ה gline משתמש בזאת... .dns $sock($sockname).ip מה אתה עושה עם זה? חסר די הרבה דברים לסריקה איכותית, כמו זיהוי וכזה... אבל אני מאמין שהכוונה היא לסורק פרוקסים פשוט.. כל הכבוד

כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif

כמובן שזה סורק פורטים פשוט מאוד, אבל יותר טוב ממה שאני בניתי בכמה דקות
. תרשה לי לשדרג את הסורק פורטים הטיפש שלי?
ניר

havlaz

New member
היה לי גם פעם אחד

שהתבסס על בוט, שבניתי בזמנו לבול בזמן שעוד הייתי אופר במאקרון. אם אני לא טועה השתמשנו בו גם במאקרון יום אחד שלא היה מוניטור... אני יעלה אותו לפה, כאשר אמצא את הדיסק שעליו צרבתי אותו דאמט אני צריך להתחיל להיות מסודר, לפחות לכתוב על הדיסק מה הוא מכיל, או לפחות איזה דיסק הוא ריק ואיזה מלא כולם נראים אותו דבר

ReactoRx

New member
איטיות?

הראתי סורק שבניתי לחבר, הוא שיפר אותו, החזיר לי, שיפרתי אותו עוד קצת בעצמי, ואז שמתי בסקריפט שלי וביקשתי ממישהו שיביא לי קלונים על פרוקסי. אף אחד, אף אחד לא הצליח לעבור את זה. היו בערך 100 קלונים, אחרי שניה כל אחד קיבל ג´יליין.

ReactoRx

New member
בקשר לבוט

אם אתה שם את הקוד בתוך סקריפט של בוט בשם Monitor, נותן לו סרבר אדמין ולא מכניס אותו לערוצים. וואלה.

פIלי

New member
המממ-

gline/ זה לא באן זמני מהשרת ? (אין לי מושג בגרוש ב IRCd וסרביסס)

ReactoRx

New member
זה תלוי

אם אתה מציין זמן בפקודה, /gline +#[h/m/d]. אם לא, הג´יליין הוא לתמיד.

ReactoRx

New member
עוד משהו איציק

לא ראיתי מה כתבת... לא צריך לתת לו מוד או שום דבר, הפיתרון הוא לסרבר אדמין שרוצה להגן על השרת שלו. אם אתה באמת רוצה שזה יגן על כל השרת שלך, תתכנת את הסרביס שלך שיודיעו בערוץ מסויים על כל קליינט שמתחבר, אני כבר ראיתי כאלה דברים בכמה שרתים, כגון serv.

havlaz

New member
בשביל הסקריפט ניהול שלי

הסרביסס שלי גם עושה כך.. אתה צריך מוד, כדי לקבל הודעות על חיבור גם משרתים אחרים, ולא אתה מקבל רק מהלוקאלי שלך..
//mode $me +s cF​

למעלה