סורקים

flipper

New member
סורקים ../images/Emo92.gif

מישהו אולי מתמצא בתחום הסורקים? איזה סורק מומלץ? למשל בין הדגמים: umax 5400 Epson Perfection 1240U Photo Microtech ScanMaker 4700 אם למישהו יש נסיון אם אחד מהם אני אשמח לשמוע חוות דעת תודה

ilan_k

New member
בקשר לUMAX

לדעתי הדגם הוא 3400. אני אכלתי מרורים בהתקנות איתו למרות שההתקנה אמורה להיות פשוטה (USB). מבחינת סריקה אם סורקים ברזולציה טובה הסריקה יוצאת איכותית.

flipper

New member
תודה

יש גם דגם 5400 (שיש לו גם מתאם לסריקת שקופיות ונגטיבים) ואיכות הסריקה שלו אכן טובה (אבל בשביל סריקה איכותית צריך לחכות די הרבה זמן עבור כל סריקה) ואיכות סריקת הנגטיבים שלו היא על הפנים רציתי לדעת בהשוואה לשניים האחרים

shmuled

New member
USB צריך לדעת להתקין...

זה לא כמו מדפסת... בד"כ קודם מתקינים את התוכנה (מהCD) ורק אז מחברים - בהתאם להוראות היצרן.

nimsg

New member
מtest ב מגזין popolar photography

האפסון יצאה פשוט מעולה ביחס לאחרות. (דיוק בצבעים, "רעש" בצל, הבחנה ב higlight וכו. שים לב שיש לדגם של אפסון דגם מתקדם יותר שיכול לסרוק גם שקופיות ונגטיבים (מוסיפים לשם הדגם photo ו 100$ בארץ). אם אתה רותה פרטים נוספים (תאריך הכתבה) זפזפ עוד פעם

nimsg

New member
ה test ב גליון 2.2001

והוא אמנם לא בודק את הדגם הספציפי שדברת עליו אבל מדובר על סדרה של דגמים די דומה (1200) . אם את מעונינת אני יכול לסרוק את המאמר (הסורק שלי סביר לא מדהים) ולשלוח ב mail.

grumis

New member
הנה הלינק לכתבה

http://www.popularphotography.com/Film/ArticleDisplay.asp?ArticleID=21&page=1 יש לעיתון אתר אינטרנט עם הרבה מידע

grumis

New member
אולי הלינק הזה יותר מוצלח

גם אני מחפש סורק וממש לא יודע מה להחליט...

nimsg

New member
תודה - לא חשבתי שכתבה תהיה באתר

כי הכתבה היא כ 4 חודשים לפני שהאתר שלהם עלה לאויר.

למעלה