סורקים בESC

גלה26

New member
סורקים בESC

היי! יש למישהו מידע על סורקים בחברת ESC בנתב"ג- הזמינו אותי לראיון ורציתי לדעת קצת על התפקיד אשמח לכל מידע תודה

uselessid

New member
אז ככה ...

את עובדת בחברת קבלן דבר ראשון ... עבודה בשערי הכניסה (רגליים ובשערי בש"ן - שערי רכבים) וסריקות בטרמינל , הפסקות סבבה עובדים שעתיים נחים שעה , ולפעמים יותר ..ופחות , תלוי במשמרת ... הסעות , ארוחות וביטוח מנהלים , התחייבות לשנה . משמרות :צהריים (הסעה יוצאת 12:30 משמרת מתחילה מ14:00 עד 22:00) בוקר (הסעה יוצאת 4:30 משמרת מתחילה מ6:00 עד 14:00 ) ליליה (הסעה יוצאת 20:30 משמרת מתחילה ב22:00 עד 6:00) *סורי על אי הסדר בממשרות . שכר מאוד גבוה יחסית לכולם בשדה - 28 לשעה (כולל לילות) סופ"שים וחגים 150 אחוז . יתכונות - משכורת סבבה , ואת יכולה לשלב לימודים כמובן בניגוד לבודקים שדורשים שם התחייבות לשנה ראשונה פול טיים ג'ו , חבר'ה סבבה .. גם איתך בעבודה וגם יל"ה ומאבטחי פנים . חסרונות - שער 23 בלילה , שגרה מעייפת , עמידה בשערים בחוץ (חום \ קור ) ונשימה של גז CO בכמויות ... עוד שאלות ?? :)

גלה26

New member
מבחינת החברה

איך החברה? ESC? היא בטוחה? היא בסדר?? תודה על המידע!! אם יהיה לך עוד מה להוסיף אשמח! אתה עובד שם???

uselessid

New member
כן ...

היא באמת אחלה חברה ,הכל By the book לטוב ולרע . אני עובד שם (באבטחת שערים) מדצמבר 2006 והם בגדול בסדר גמור ,

גלה26

New member
תודה.עוד משהו...

יש לי מרכז ההערכה יש טיפים?? תודה על הכל. היה כיף לקבל מידע!!

למעלה