סורפייס בטבור מישהו יודע איזה סוג של עגיל צריך בשביל הפירס שבתמונה? תמונה תתקבל בברכה..
J jane dow New member 4/6/04 #1 סורפייס בטבור מישהו יודע איזה סוג של עגיל צריך בשביל הפירס שבתמונה? תמונה תתקבל בברכה..
J jane dow New member 4/6/04 #4 נכון? אני מתה על זה../images/Emo99.gif ואני רוצה לעשות, אני רק לא יודעת אם עושים את זה עם עגיל רגיל שיש בכל סטודיו או שצריך משהו מיוחד..
נכון? אני מתה על זה../images/Emo99.gif ואני רוצה לעשות, אני רק לא יודעת אם עושים את זה עם עגיל רגיל שיש בכל סטודיו או שצריך משהו מיוחד..
B blink me1 New member 4/6/04 #7 תקשיבי....הייתי עם חברה שלי אצל הפירסר...היא רמצתה לעשות כזה.. והוא אמר לה שהוא יכול שות לה אבל ממש לא מומלץ כי ב80 אחוז מהמיקרים זה לא מחלים כי זה מקום לא טוב לעגיל...ושרוב הסיכוייםן שזה ינשור..//=
תקשיבי....הייתי עם חברה שלי אצל הפירסר...היא רמצתה לעשות כזה.. והוא אמר לה שהוא יכול שות לה אבל ממש לא מומלץ כי ב80 אחוז מהמיקרים זה לא מחלים כי זה מקום לא טוב לעגיל...ושרוב הסיכוייםן שזה ינשור..//=
A apoptygma berzerk New member 5/6/04 #8 כבוד לפירסר שאמר את האמת.. ולא סתם עשה לה בשביל כסף.. כי יש הרבה כאלה. הוא צודק.
ח חלק מהטבע New member 5/6/04 #9 בררר הורוד בגלל הפירסינג לא בדיוק מממ... נעים לעין... אך אהבתי את השילוב של ה3.