סורי על השירשור אבל.... שימו דחוף ערוץ 24 הבוייז שם
ו ורד לאב אושרי New member 14/2/06 #3 ראיתי.. חחחח ראיתם איך בקליפ של אשמור את ליבי שרון מתייסר??חחחחחחחחחחח כפרה עליו הוא כזה חמוד
ו ורד לאב אושרי New member 14/2/06 #5 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן גם אדם... ראית איזה קפיצות קטנות אדם קופץ??? הוא כזה חמודדד
א אדם יוסף החיים שלי New member 14/2/06 #6 אוחחח ראייתיי איזהה יפיםםםםםםםםם!! אדםםםםםםם בעליי חולה עליךך יפה שלי מדהים שליי חתיךך שלי אוהבתת אותך הכי שבעולםםםםםםם!! חולהה על כולם יפים מוכשרים אחד אחדדד
אוחחח ראייתיי איזהה יפיםםםםםםםםם!! אדםםםםםםם בעליי חולה עליךך יפה שלי מדהים שליי חתיךך שלי אוהבתת אותך הכי שבעולםםםםםםם!! חולהה על כולם יפים מוכשרים אחד אחדדד
א אורטלושיתת New member 14/2/06 #15 אני ראיתיי!! איזה מתוקים והאושרי הזה כזה מושלםםםם!!! ושרון הזה אחח איזה סקסיי הוא יאוו!!חחחחחחחחחח ואדם הקטנטן פשוט לאכול אותו בנשיקות איזה מאמיי!!
אני ראיתיי!! איזה מתוקים והאושרי הזה כזה מושלםםםם!!! ושרון הזה אחח איזה סקסיי הוא יאוו!!חחחחחחחחחח ואדם הקטנטן פשוט לאכול אותו בנשיקות איזה מאמיי!!
ג גיים בויז לנצח נצחים New member 14/2/06 #17 בנות יש לי שאלה אבל אל תצחקו... מה הרשאי תבות של נצל"ש אל תצחקו עליייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחח.....
א אורטלושיתת New member 14/2/06 #18 מאמי למה לצחוק..? גמאני לא ידעתיי מזה נצל"ש זה ניצול שירשור משו כזה.. את כותבת משו שלא קשור לשירשור או משו כזה...חחחח
מאמי למה לצחוק..? גמאני לא ידעתיי מזה נצל"ש זה ניצול שירשור משו כזה.. את כותבת משו שלא קשור לשירשור או משו כזה...חחחח