סורי על החרישה אבל...

shivie

New member
אני מנסה להקפיץ כי אפחד לא עונה...

מה נסגר עם האתר????????????

בקשר לאתר...../images/Emo4.gif

התמונות - זה על אחריותי! עכשיו.. אני יודעת שעבר המון זמן וכל זה... אבל להגיד לך את האמת.. כשאני מתיישבת על המחשב זה לממש לא הרבה זמן... חוץ מזה שזה לא המחשב שיש עליו את התמונות... אני מבקשת מכולם פה.. [וממך אישית בתור אחת שהייתה איתך במסעחוף! :] בבקשה.. תנו לי עוד קצת זמן ואני באמת באמת מבטיחה שזה יעלה.. אין לי שום סיבה לא להעלות את זה... :) ואני יודעת שיש לי לעשות את זה... אבל...
חוץ מזה שבדוא"ל לא מגיעות תמונות חדשות.. ככה שעל זה אין מה לדבר... אגב! יש לכם תמונות?! תעלו אותן לפה! אם זה כלכך דחוף לכם תמונות... :) אז המון סליחה..
ערב טוב.. - עדי...

t h e windman

New member
בקשר לזמן.

אולי כדאי לך לבקש ממישהו מהצוות של האתר או מישהו שיכול לעשות את זה עזרה, כי זה אולי התפקיד שלך אבל את לא תמיד יכולה לבצע אותו, וצריך שמישהו כן יעשה אותו, ולא אחרי 4 חודשים, אל תכעסי עלי או משהו, אבל ככה זה. אם במקרה היה לי מושג איך עושים את זה אז הייתי מציע לך עזרה, אבל אני לא יודע, ככה שאני לא יכול.

הממ... כן..

אבל הבעיה היא שלשניים האחרים יש גם יותר דברים ממני לעשות... ואתה צודק! אין לי מה להגיד... אני אמצא לזה זמן בשבוע הקרוב ואתחיל לעבוד על זה... מקווה

לא לוחצת או משו...כאילו לא...אבל..

מה שצריך כרגע זה פחות תמונות חדשות ויותר מהתמונות הישנות שהיו ומשומה נעלמו להן באויר! :) מה קרה פה? סתם ת'אמת אין לי מה לדבר כי אני בקושי נכנסת לפה...אבל אני גאה בך בטירוף ויינרית! כל הכבוד! :) מתן

מותר לך לדבר ולהביע דיעה

כמו כל אדם אחר.. לא קשור כמה פעמים את נכנסת לפה...
זה א'.. הממ ב'.. העליתי את התקייה הזו כי היא כבר חלקה היה באתר ורציתי לגמור איתה.. פעם הבאה אני אעלה את התמונות העכשיוויות[ככה כותבים?!]... ומתני! איפה את? לא רואים אותך! לא שומעים אותך! מה איתך?
המוןהמון זמן לא דיברנו ולא התראינו כבר שנה טיול חנוכה שעבר ניפגשנו ומאז כלום... מה קורה איתך?! דברי איתייי המון תודה..
[מטורף.. סת'כלו על השעה ואני עוד ערה...קריפי
]

העליתי היום[!]

את כל התמונות מ2002-3.... מקווה להעלות את השאר בשבוע הבא.. מחר - מבחן בספרות + פעולה + יומולדת לסבתא וידיד.. ויום שני ישלי מבחן ענקי בתקשורת [מגמה..] החומר כתוב על דף A4 מודפס.. בעע
any way.. - בבקשה!
ערב טוב!

למעלה