סורי על ההשתלטות

מודטחדש

New member
את כותבת

"
למצוא את התשובות לבד
". האם ה-"תורה מסיני" עליה עמיחי מדבר זה "
למצוא את התשובות
לבד"? הוא מדבר על פסיכולוגיה בגרוש. "
לנסות להכיל רגשות
", רק לעתים רחוקות מאוד עובד. אבל, "
לפתוח את הגבולות
" זו פשוט רמת תודעה. ורמת תודעה לא מושגת בהבנה או במלים. רמת התודעה היא פונקציה הפוכה לכמות המתחים. רק תשלי את עצמך אם תנסי להרחיב גבולות בהבנה או במלים. רגשות לא אמורים לא "
להתפשט בחלל
" ולא "
להשאר מכווצים בבית החזה
". אדם שמנסה לעשות את זה בלי רמת התודעה המתאימה או בלי לפרק את המתחים שגורמים לאותם רגשות, פשוט משחק ב-"נדמה לי".

הוא לא מדבר על להכיל רגשות אלא על לא להכיל

רגשות לחפש לבד כי זה עובד לי הכי טוב תשובות בפורומים לרב פחות עוזרות לי. בברכה

נ.ב אני בהפסקה חלקית מחלק

מהפורומים וזה ממש עושה לי טוב אז סורי מראש אם אני לא כל כך אענה בתקופה הקרובה הרבה יותר מאוורר לי ככה וזה לא אישי

מודטחדש

New member
גם זה וגם זה לא יעשו הרבה

"לחפש לבד" יכול להוביל למציאת משהו נפלא. יכול גם להביא לכלום. כל כך הרבה אנשים מחפשים ומחפשים ומחפשים ומעלים חרס בידם. תשובות בפורומים גם הן לא תעשנה הרבה. צריך משהו יעיל ביותר לסילוק מתחים וחרדות. זה הכל. כל היתר בא מעצמו.

קראתי את תשובותיך תודה על התגובותכת

כתבת כמה דברים נכונים ועם חל מדבריך לא נסכמתי לפתוח את הגבולות זה אכן רמת תודעה אבל לדעתי רמת תודעה יכולה להשתנות גם עם בחירה במחשבות חדשות. הסיבה שרציתי לחוש כאב זה מתוך הפוך על הפוך דווקא בגלל הרתיעה שלי מרגשות לא נעימים ועכשיו חייבת לסיים

מודטחדש

New member
קוסמת קוסמת קוסמת

אין מצב "
רמת תודעה לא יכולה להשתנות גם עם בחירה במחשבות חדשות
". אי אפשר לבחור "
מחשבות חדשות
". אין דבר כזה. "לחוש כאב" גם זה לא משהו שתלוי בבחירה. מה שכן מבחירה זה ההשפעה השלילית או לא של הכאב על כל החיים שלנו. את מנסה למצוא פתרון ברמה המילולית. אין דבר כזה! או לפחות זה לא מספיק יעיל כדי לתת מענה מספיק טוב. צריך לעבור מֵעבר למחשבות. אל המוחלט. אל האינסוף. אל הטרנסנדנטלי. לא לחשוב על האינסוף או על המוחלט. להתנסות בו!

למעלה