סורי על ההשתלטות

סורי על ההשתלטות

טוב אמא דיברה איתי הבוקר והיתה שיחה באוירה טובה או סבירה לא משהו שלילי או ביקורתי אבל עלו המשקעים מהעבר בצורת כאב באיזור הבית חזה ורציתי לשתף את אמא שלי ולהסביר לה על זה והיא לא הייתה פתוחה לשמוע והמשילה את זה להתרגשות טבעית כמו למשל התרגשות למראה ציור .
וזה לא.
ואומנם אני קצת מכירה כמה שיטות לשחרור רגשי ( לא משהו אנרגטי כמו הילינג אבל משהו שכרוך בנשימה ועוד שתי שיטות שנחשפתי אליהן ואני מניחה שאני יכולה לנסות לבד ברגעי היחנקות רגשית לפחות כעזרה ראשונה כי אין לי מוטיבציה לעשות לעצמי ניקוי על בסיס יומיומי שיעלים את רב המשקעים).
אבל רציתי לחוות ריפוי טבעי וספונטני כמו שמספרים עליו אבל לא הרגשתי שזה שאני מרגישה שאני הולכת להחנק וזה שאני יכולה לנחש בערך אולי ממה זה או לפחות חלק טריגרי בזה לא הרגשתי שזה משחרר לי את הרגש. אולי לא עשיתי את זה מספיק זמן. אני מרגישה שיש הבדל בין רגשות שמרגישים עכשיו לדוגמא מישהו עולב בי ואני מרגישה עלבון עכשיו לבין רגשות "ישנים" שמרגישים כטריגר ממשהו לדוגמא שמישהו שקשור אליהם אומר.
לא הצלחתי לחוות שזה השתחרר עם זה ששמתי לב לזה או שלא עשיתי את זה טוב. בעיקרון הייתי רוצה לחוות את השיטה הזו כי זה לא כל כך מצליח השחרור עם המודעות ברגשות ישנים או שסתם נדמה לי
 
כלומר אם זה משקע מהסוג של העבר מספיק שאני

קצת שמה לב אליו ושאני נחנקת ? אני לא בטוחה מה עוד לעשות? בשיטה של המודעות בלי המניפולציות ( אני יותר בקיאה בשיטות שכוללים קצת מניפולציה וכפי שכתבתי מעניין אותי לחוות את זה בטבעיות למרות שזה גם יותר כואב... )
 
נ.ב. ינוקא1 לא להרצות לי על שחזור דיר באלק

השאלה שלי ממוקדת לשיטות נקיות ממניירות ושחזור זו שיטה עם מניפולציה וזה לא הכיוון שלי . תודה
 

ינוקא1

New member
אשמח אם תסבירי לי -

מה ה"מניפולציה" בשחזור ... פעם ראשונה שאני שומע על זה

&nbsp
 

ינוקא1

New member
נראה לי שאת בעצמך

לא מבינה -
לא מהו שחזור ולא מה את אומרת .....
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

ינוקא1

New member
יופי , תסבירי - אני גם רוצה להבין.

אני חושב שאת לא מבינה כלום.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

מודטחדש

New member
מעניין

שמתי לב שאת (אולי זו אותה את ורק הניק אחר) 2 קומסות ורודות. השנייה היא "הקוסמת הורודה 2". יש גם "הקוסמת הורודה 1"? זו את בשני/שלושת המקרים?
 

מודטחדש

New member
הדרך היעילה ביותר

ל-"
שחרור רגשי
", היא הענקת מנוחה מספיק עמוקה. כל עוד המנוחה היא לא עמוקה דיה, היא תספק רק שחרור חלקי ביותר (אם בכלל). אני מכיר דרך שמעניקה מנוחה כל כך עמוקה שהיא יכולה לשחרר אפילו מטראומות ודברים מאוד קשים שהאדם עבר.
 
לא משנה הסתדרתי.

אני חושבת שהפורום לא יכול לעזור לי יותר. אני צריכה למצוא את התשובות לבד
אז באמת חיפשתי לבד ומצאתי תשובה מהסוג שרציתי
https://www.youtube.com/watch?v=SnveGKeDnOE נדמה לי שראיתי את הגרסא הארוכה יותר של הסרטון אבל לא משנה בקיצור הרעיון הוא לא לנסות להכיל רגשות כי זה מוביל לפיצוץ וקריסה רגשית צריך פשוט לפתוח את הגבולות ולתת לו להשתחרר לבד אבל בגלל שיש איזושהי תפיסה שצריך להכיל רגש זה סוגר את הרגש משהו כזה אבל בכל אופן זה עזר לי להבין פשוט לרגש להתחרר ליקום למרחב לא להרגיש צורך לשים עליו גבולות
רב האנשים וגם אני מנסים להחזיק את הרגש והם חושבים שככה מתמודדים איתו ואין צורך להכיל כלום בעצם התפיסה היא להיות בשליטה ולכן הרגש מכאיב יותר ממה שהוא אמור זה פשוט לעשות טויסט בראש.
רגשות אמורים להתפשט בחלל לא להשאר מכווצים בבית חזה
 
נ.ב לא הייתי מעוניינת בשיטות מקלות מסיבה פשוטה

אני רוצה לגעת בכאב. לא רוצה שיטות שהן על תקן כדור שבולעים ומעמעם את הכאב ועושה לו עידון. ולא כי אני מזוכיסטית אלא כי לדעתי זה הכרחי לדעת להתמודד גם עם החלק הכואב בחיים לא צריך להגדיל אותו אבל בהחלט צריך לחוות אותו ואני מעדיפה ללמוד לכאוב מאשר להרפות אותו עם כל מיני סוגי מדיטציות. קודם שאני אדע שאני מסוגלת לכאב אחר כך אפשר את השלב הבא הבסיס של האדם זה קודם כל להרגיש כאב גולמי מחוספס בלי לקרוס מזה
 

מודטחדש

New member
האם להדליק את האור

זו "שיטה מקלה" כדי לפתור את בעיית החושך? האם להביא אור במקום חשוך זה "
כדור שבולעים ומעמעם את הכאב
"? לא צריך לכאוב כדי ליהנות מחיים ללא כאב. כשאדם מדליק את האור הוא פתר את הבעייה של החושך. הוא לא הדחיק אותה ולא מצא איזו הקלה זמנית מהחושך. הוא העלים לחלוטין את החושך. אין חושך ולכן אין הכאב של היתקלות בחפצים אותם לא רואים בגלל החשכה, שכואבת כל כך.
 
למעלה