סורי על ההצפה - סקר

סורי על ההצפה - סקר

רק למעשנים ובבקשה אל תגידו לי זה לא מוסרי לעשן וכאלה... איזה סוג סיגריות אתם הכי אוהבים: ווינסטון לייט, דווידוף לייט וקאמל מדיום שלי ושלכם?

אז ככה:

1. לאקי סטרייק 2. קאמל מדיום 3. ווינסטון אה, ונובלס כמובן. אז זהו שלא... think floyd מיכל

NightSpell

New member
אם כבר מעשנים אז...

קאמל. קאמל. ושוב... קאמל. אבל זה רק לכבדים. הסיגריה הכי טובה בעולם, סיגריה לא ממש ידועה בארץ זה בנסון & הדג`יס. וזהו. ואם לא מעשנים אז עדיף להשאר ככה, אבל אם כבר מעשנים אז רק איכות ובלי חרקים למיניהם בתוך הנובלס.

נעמה וסיגריות (יש דברים שפשוט

חייבים לרשום..:)) אבא שלי נתן לי לעשן בגיל 9, ומאז נגעלתי ואני לא מעשנת. זה היה קאמל, אחת הסיגריות הכי איכותיות שיש, ואני יכולה להעיד- שקאמל באמת הכי טוב. אם אני מריחה את הקאמל של אבא שלי, והנובלס של בן דוד שלי (כאמור- קיבוצניקים עד הסוף), אז..אהמ.. אבל במסיבת פורים עישנתי קפטיין בלאק: אחח סיגריות מעולות! הקטע הוא, שבדרך כלל, מסיגריה רגילה הייתי נחנקתץ אין לי מושג מה כל כך לא סיגרתי בקפטן בלאק, אבל שיהיה..אמרו לי שזו הסיגריה עם הכי הרבה ניקוטין שיש, אמנם- אין לזה טעם של סיגריה. אחריי שלוקחים שאכטה, בדרך כלל מלקקים את השפתיים..מממ...מי הגאון שחשב על לייצר סיגריות בטעם שוקולד?! חייבת לו ח``ח. תנסו, זה מגניב. אבל אני לא מעשנת..סתם לקחתי שאכטות מאנשים שראיתי..ו..זהו, סיגריות זה מגעיל. סיגרע..הא הא איזה משחק מילים משובח, אני יודעת! :) וסיגריות לייט זה נושא אחר. זה טמטום!!!

נובלס...

אני לא מעשנת, ממש לא, אבל נובלס זאת הסיגריה של הקיבוצניקים! אם אני לא טועה זה בסביבות תשע וחצי (או שש וחצי?) לקופסה, והעניים בקיבוץ שלי וכל קיבוצי הסביבה יכולים להרשות לעצמם רק את זה. והמאגניבים, בעצם, מעדיפים נובלס לייט. כאילו זה משנה... אז אני לא מבינה בזה כלום, וטוב שכך, כנראה, אבל לנובלס הירוקה יש לי איזה סוג של סימפטיה. (וכן, גם לאומנות קונספטואלית בת``א.) דולצינאה.

כן כן, קיבוצניקים ונובלס, האגדה.

כבר נתקלתי בזה לא פעם. ושמתי לב לאחרונה שיש טרנד חדש: לעשן נובלס לייטס, זה ממש אבל ממש תמוה בעיני. אולי פחות חרקים ושמן מכוניות?

מרלבורו לייטס מנטול?

מיי גאד, אחרי שאכטות אני מסוגלת להקיא את הנשמה שלי מזה. פעם אחת קניתי קופסא של מרלבורו מנטה, כן, כן, קופסא שלמה. לקח לי חודש לסיים אותה!

goldy

New member
מה זה משנה אם זה ``לייט`` או לא?

זה אותו דבר. זה שכתוב ``לייט`` על הקופסא לא עושה את הסיגריה מסוכנת פחות

flowr..

New member
למה יש לי הרגשה

שגולדי יפרסם כתגובה להודעה הזאת את האתר של סמוקי?.. טוב, אני יודעת שביקשת לא להגיד שלעשן זה לא מוסרי... אבל העישון באמת מזיק לבריאות, לא הכרתי את סבא שלי כי הוא מת מסרטן, בגלל העישון. (אם מישהו חשב להשתתף בצערי או משהו- לא היכרתי אותו במילא, אז זה לא ממש משנה...) בכל מקרה, החיים יפים יותר ללא עישון.

שני הסבים שלי מתו מסרטן ריאות,

ההורים שלי ימותו מסרטן ריאות אני אמות מסרטן ריאות. אה, וגם אני לא הכרתי את שני הסבים שלי. לומר לך את האמת, זה לא ממש מפריע לי, כי את לא יכולה לבוא ולהגיד לבנאדם שמעשן כבר תקופה מסויימת להפסיק, כי זה קשה, וזה גם תלוי אם הוא בכלל מעוניין להפסיק... think floyd מיכל

goldy

New member
וכמו שכל המעשנים לועסים:

``כולם מתים בסוף`` נו באמת, למה לנסות להבין למה גורמות הסיגריות אם כולם מתים בסוף. למה למות זקן אם אפשר למות צעיר עם צינור חמצן באף בבית חולים? באמת ביזבוז זמן

flowr..

New member
מיכל...

רק לפני מספר דקות קראתי הודעה שלך בפורום שבה סיפרת עד כמה את אוהבת את החיים וכמה הם טובים... את באמת רוצה לאבד את החיים היפים שתיארת בגיל צעיר מדי, מסרטן ריאות מדכא? יש מכורים שבאמת מפסיקים לעשן, אלו לא סתם אגדות...

goldy

New member
זה לא חייב להיות סרטן ריאות

זה יכול להיות גם צינור חמצן באף בבי``ח

EvilGhost

New member
נרגילה

יש משהו יותר טוב מנרגילה? טעם טוב, ריח טוב, הרבה עשן וזהו :)

rastotman

New member
הרבה עשן?

או קיי, אני וחברות שלי ממש לא יודעות להכין נרגילה [טירוניות]- זנה מתחיל להיות מאוד מביך כשאנשים טועמים, מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד?

EvilGhost

New member
כמה כללים8-p

קודם כל, במקרה והעשן דליל, או שיש מעט עשן, כדאי לבדוק את כמות המים. המים אמורים להיות 2-3 סנטימטרים אחרי גבול הצינור. יכול להיות שהנרגילה לא אטומה. כדי לבדוק את זה, הרימי את הראש של הנרגילה ואיטמי את החור עם האצבע, נסי לשאוף מהצינור. אם אתה לא מצליחה, הנרגילה סבבה, והיא אטומה, אז הבעיה או במים או בצינור, שהוא מלוכלכך. אם השאיפה מהנרגילה קשה ביותר, נסי למצוא דברים שחוסמים את האויר, למשל טעם שיושב בדיוק על החורים של הראש, צינור סתום, הגומיה שמחברת בין הכלי לכד סותמת את היציאה.. אם בדקת הכל, ניקית צינור, הוספת מים, אטמת אותה, בדקת את הראש, לא עשית יותר מדי חורים (עדיף קטנים), היא אמורה לעבוד כמו מלכה. תחזרי אלי:) יש עוד הרבה מאיפה שזה בא.

EvilGhost

New member
ברור שמעל הצינור

לא ידעת שהמים אמורים להיות מעל גבול הצינור ? חובבנית :)

goldy

New member
``זה לא מוסרי לעשן וכאלה...``

טחינת מים זה לא הקטע שלי (הבאתי את הציטוט בתור כותרת רק בשביל לעשות דווקא, לא בשביל לצחוק עלייך :) )

למעלה