סורי על הבורות... אבל מישהו מוכן להסביר לי מזה XD לעזאזל?!
C chen010189 New member 9/2/07 #3 ובהמשך לרותם אפשר להשתגע איתו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מזכיר לי שאתמול כתבתי לחברה שלי מכתב עם הפרצוף הזה והיא שאלה אותי "מזה איקס די?"
ובהמשך לרותם אפשר להשתגע איתו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מזכיר לי שאתמול כתבתי לחברה שלי מכתב עם הפרצוף הזה והיא שאלה אותי "מזה איקס די?"
M mikeys barking New member 9/2/07 #4 XD נו נו כבר ענו לך... [אנשים, אתם דוחקים שרשורים חשובים יותר למטה על הודעות טיפשיות כאלו שאפשר לנצל"ש לאנשיהו]
XD נו נו כבר ענו לך... [אנשים, אתם דוחקים שרשורים חשובים יותר למטה על הודעות טיפשיות כאלו שאפשר לנצל"ש לאנשיהו]
M mikeys barking New member 9/2/07 #13 ../images/Emo6.gif כי הייתי חייבת להגיד. הוא כבר קיים- אז זה לא משנה
מ מאיוש33 New member 9/2/07 #6 מילון ה- XD X-) = סמיילי מחייך X- ( = סמיילי עצוב XD = מתפוצץ מצחוק XDD = מתפוצץ-פוצץ מצחוק XDDDD = מתפוצץ=פוצץ-פוצץ מצחוק XDDDDDDDDDDDD = נקרע מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD = מת מצחוק.. בס"ד אזכרה לכבוד יקירנו ואהובינו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תתקיים ביום ד' הקרוב תודה. מה זה ה"פ ?????????
מילון ה- XD X-) = סמיילי מחייך X- ( = סמיילי עצוב XD = מתפוצץ מצחוק XDD = מתפוצץ-פוצץ מצחוק XDDDD = מתפוצץ=פוצץ-פוצץ מצחוק XDDDDDDDDDDDD = נקרע מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD = מת מצחוק.. בס"ד אזכרה לכבוד יקירנו ואהובינו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תתקיים ביום ד' הקרוב תודה. מה זה ה"פ ?????????
H Hawkgirl New member 9/2/07 #10 אני מוחה O: ה"פ זה הודעה פרטית $@#^%#&%$&%$#%$#& כשתומר אומר "רמי תשלח לי ה"פ" הוא לא אומר "רמי תשלח לי הארי פוטר!" XDDDD
אני מוחה O: ה"פ זה הודעה פרטית $@#^%#&%$&%$#%$#& כשתומר אומר "רמי תשלח לי ה"פ" הוא לא אומר "רמי תשלח לי הארי פוטר!" XDDDD
א אוקיקי New member 10/2/07 #19 כן, אבל כשאני אומרת "ה"פ יוצא בעוד 161 ימים" אני לא מתכוונת שהודעה פרטית יוצראת בעוד 161 ימים. נתפשר על זה ששניהם נכונים?
כן, אבל כשאני אומרת "ה"פ יוצא בעוד 161 ימים" אני לא מתכוונת שהודעה פרטית יוצראת בעוד 161 ימים. נתפשר על זה ששניהם נכונים?
R R a m i D i s n e y New member 11/2/07 #21 XDDDD עכשיו העלית לי כל מיני זכרונות לראש של תומר שולח הודעות בסגנון "רמי!!! אם אתה פה כנס דחוף!", "רמי! כבר ביררת על PMI?!?!" או "רמי!!! שלחתי לך ה"פ באופן בהול!". תומר דיי היסטרי במצבים קיצוניים (קיצוניים = כשאני לא פה והוא לא מצליח לתפוס אותי XP)
XDDDD עכשיו העלית לי כל מיני זכרונות לראש של תומר שולח הודעות בסגנון "רמי!!! אם אתה פה כנס דחוף!", "רמי! כבר ביררת על PMI?!?!" או "רמי!!! שלחתי לך ה"פ באופן בהול!". תומר דיי היסטרי במצבים קיצוניים (קיצוניים = כשאני לא פה והוא לא מצליח לתפוס אותי XP)
M mikeys barking New member 9/2/07 #14 XD |נו דרש| ברצינות? X: אף אחד לא משתמש ב X-) וגם לא בX-( חח המצאת את זה עכשיו ??
M mikeys barking New member 9/2/07 #15 ../images/Emo207.gifברררררררר אפשר להתחיל לאחל או שאת מחכה להודעה רשמית?
א אחינועם7 New member 9/2/07 #16 אם יש לי הזדמנות לשאול...../images/Emo9.gif אז מה זה נצל"ש??? שבת שלום ומבורך לכולם!!