סורי,אבל קצת סוריה.

mri10

New member
סורי,אבל קצת סוריה.

תהרגו אותי,אני לא מבין את הלוגיקה.

כבר יותר משנתיים שעשרות אלפים אזרחים,בהם אנשים ונשים,קשישים וטף,נטבחים בסוריה,באין מפריע.

והנה נוספו עוד אלף הרוגים,רק שהפעם זה היה מנשק כימי.

נשק כימי????

אהה זה כבר לא,אומרים האמריקאים.אנחנו חייבים לצאת למתקפה בסוריה,א"א לשבת בחיבוק ידיים.

נו ומה היה עד היום???

מה בין 1000 הרוגים כימיים,ל19.000 הרוגים מנשק קונבנציונלי????

במה זכו אותם אלף שעל ידם תוכרע המלחמה??האם דמם יותר

אולי הם אלף אשכנזים???

אבל זה אנו יודעים שלא!!!

לך תדע,אני אומר לעצמי.

אינטרסים של מעצמות.

ומה אתם אומרים על התזה שגורסת כי כל הסיפור של החיסון נגד הפוליו,זה בסה"כ סיפור כיסוי,והאמת היא שמדובר בחיסון נגד מתקפת אב"כ ע"י שכנינו מצפון.

הישראלים האלו,חובבי קונספירציות.

ivgy1980

New member
לישראלים יש דרכונים זרים

אצלי בעבודה יש צרפתים, פולנים, צ'כים....

השלושר

New member
התמונות

עד כה כשנהרגו המון אזרחים בבת אחת
זה היה בהפצצות חסרות אבחנה בשכונות,
ואז יש המון הריסות ולא נשאר הרבה להראות.

עם הגז היו להם המון גופות להראות במערך מסודר כזה.
ואז פתאום יש זעקה. 120000 הרוגים זה זניח,
אבל 1000 הרוגים ככה זה אומר דרשני. או הפצצני.

וגם זה שהאמריקאים הגדירו את זה כקו אדום
(הם בטח מתחרטים על זה) ונהיה להם כנראה
לא נעים כבר.

ולא בטוח שבגללם תוכרע המלחמה, האמריקאים הולכים לנסות
לתקוף ככה שזה גם יעשה נו נו נו וגם לא יערער יותר מדי את אסד.

מקאיירה

New member
קודם כל הם סורים, אז למי איכפת באמת

וזה דבר ראשון - הם כולם ערבים עם זקן ועור שחום ששומעים מוסיקה ערבית בלתי נסבלת. הם מוסלמים. הם דוברי ערבית. חסרי תרבות וכולם נראים אותו דבר ושימותו, מה איכפת לי. אם הם רוצים שיהיה איכפת לי הם צריכים מיד להמיר את דתם לנצרות, לחמצן שיער לבלונדיני, לשים עדשות כחולות, לדבר רק אנגלית עם מבטא טוב, להקשיב לביטלס ואיכשהו לעשות שיהיה להם עור לבן. ככה העולם יהיה מזועזע. עד שזה לא יקרה, אין בעולם מכונה לספירת גופות ערביות. רק נוצריות. אם אתה לבן נוצרי אמריקאי אתה מקבל במיוחד בונוס וכל גופה שלך שווה 1000 גופות רגילות.

ככה גם הרגישו כלפי יהודים בשואה אני מתאר לעצמי. ולא בגלל גזענות, אחד על אחד אדם יכול להיות 100% לא גזען. אבל אם הוא צריך לקבל החלטה לשגר כוחות ולסכן את עמו במלחמה זרה כלשהי, לעשות את זה עבור מישהו מהעם שלו הרבה יותר קל. לעשות את זה עבור עם אחר, במיוחד עם ערבי מוסלמי וכולנו יודעים שהם כולם טרוריסטים, אז לא. שימותו.

למען הסר ספק הגזענות בפוסט נכתבה כביקורת צינית על אומות העולם וחוסר התערבותן בסוריה, ואני אישית חושב שההתעלמות הגדולה הזו מצד המעצמות הנאורות כביכול היא לא פחות ולא יותר פשע מלחמה. כשאדם נרצח מולך ויש לך העוצמה לעצור זאת אך אינך מתערב, זהו פשע פלילי. נניח עבריין דוקר מישהו למוות ליד מאבטח חמוש באקדח. המאבטח מסתכל בעוד נדקר ונדקר הקורבן האומלל אך אינו שולף את אקדחו ואינו מזעיק תגבורת ואינו מתערבב כלל. מאבטח כזה יזרק לכלא מיד.

דבר שני - סף הזוועות. כשמתים 100 איש אנחנו מוכי הלם. נניח מתו 100 איש בהתרסקות מטוס או בהפצצת בניין. אנחנו מסוגלים לדמיין ולהעריך את הזוועה של הגופות המחוצות והמפורקות בינות השברים, ולדמיין כיצד לפני רגע היו שם כל מני אימהות ואבות וילדים ואחים. כשהמספרים מגיעים ל-100 אלף אנחנו מתנתקים מיכולת הדימיון שלנו, וההבדל בין 100 אלף ל-200 אלף הוא בעצם לא קיים בכלל.

צלשלספק

New member
זו דוגמא קלאסית לשימוש אכזרי למדי

במילה ציניות, רק כדי לזעזע.

(שי, אם אתה בסביבה - תקרא)

כימני בדעותי הפוליטיות - אפילו ימני מאוד, היה מאוד קשה לי לקרוא את הפסקה הראשונה שגובלת באפתיה לג'נוסייד - מתבצע בסוריה רצח עם - חד וחלק.
הסיבה העיקרית בעיני שהעולם לא התערב, זו לדעתי המלחמה הקרה עם רוסיה, שמגוננת על אסד רוצח ההמונים.
הסיבה השניה היא שהבן אלף מחזיק בנשק לא קונבנציונאלי, ולא יבחל להשתמש בו על כל האיזור אם יתערבו לו בבלגן.

אמנם הכותב ציין שמדובר בתגובה צינית בהמשך דבריו, ועדיין, דרך התיאור הקשה בפסקה הראשונה, הדבר הראשון שעלה לי בראש זה המשפט המפגר על ההוא שהולך ומחר$%ן על השולחן כשכולם אוכלים, ואח"כ אומר, סליחה - זה היה רק כדי להוכיח משהו, בתיאבון. תאכלו.

עם שאר הפסקאות אני בהחלט מסכים.

חשוב לי לציין שלהיות ימני, ביעני, זה עד כמה אתה רואה את א"י שלמה ועד כמה אתה ציוני בכל רמ"ח אברייך - על כל השטח מהירדן ועד הים כמקשה אחת, אבל בטח לא שנאת ערבים או סלידה מהם - עצם היותם ערבים ומוסלמים, או חס ושלום התעלמות מרצח עם מזוויע, מרצח תינוקות וילדים, וכאן אני מסכים לגמרי עם הכותב.

העולם אכן צבוע ברמות על. הכל אינטרסים וכל מדינה דואגת לתחת שלה.

ivgy1980

New member
אבל צל היקר, המדינה ממש לא נוהגת כך!

ברגע שאתה בונה ב"התנחלות" ולא ב"שטח ישראל" - אתה בבעיה.
ברגע שאתה בכלל מכיר בלאום, בשלטון, באומה - אתה בבעיה.
ארץ ישראל צריכה להיות שלמה. אך לא כך מתנהגת הנהגתה.

shayCn

New member
כן,קראתי.נו אז?

הבחור קיבל לגיטימציה להתבטא כמו שהתבטא.אני לא מאשים אותו.
למה לא,בעצם?
אל תתפלא אם תראה מעכשיו הודעות גזעניות אחרות בפורום.
אני בטח שלא אתערב כשזה יקרה.בשביל זה יש מנהל,לא?

צלשלספק

New member
ואתה טוען שאני לקחתי את זה לקטע אישי

הגזמת.

shayCn

New member
למה אתה מתפלא?

גם בעיראק לקח לאמריקאים כמה שנים עד שהתעוררו מהתמימות שלהם
ונכנסו באמאמא של סדאם.
כנ"ל אפגניסטאן,כנ"ל מלחה"ע הII.

בירוקרטיה..

למעלה