סוריי

טלעופר

New member
סוריי

סורי על שלא שרשרתי או איך שלא אומרים את זה אשמח אם תסבירו לי מה עושים

אממ.. כננסי!

את רואה שבסוף ההודעה שאני כתבתי רשום הוספת תגובה, וליד זה רשום הוספת תגובה מהירה? אז כשאת רוצה לשרשר תילחצי על הוספת תגובה ותירשמי את ההודעה וזהוו =] וובקשר לפגישה שלי אם לירז =\ החבר של אבא שלי הוא דתי אז בסוף זה לא יצא לפועל =[ בגלל שלא יכולנו ללכת בשבת או ביום שישי וביום חול יש לי ביצפפר אז ככהה אני מחכה לפגישת מעריצים שתתקיים אם לירז אמן אמן =]

../images/Emo207.gif וואי איך התגעגעתי אליכם!

אני כ"כ כ" כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ מצטערת שלא הייתי פה בערך שבועיים... זאת אשמת הטכנאי שלי... לא היה לי אינטרנט עד לפני שתי דקות... כל פעם שצלצלתי עליו הוא ניתק לי בפרצוף... וארז אבא שלי צלצל אליו ואמר לו שיבוא כי זה לא לעניין... ועכשיו האינטרנט תוקן באופן חלקי.. כאילו הוא איטי.. הוא יבוא שוב השבוע לסדר את האינטרנט האלחוטי... אתם סולחים לי? מי שלא זוכר אותי אני amit zur או עמית צ'רכי.... =]]] אוהבת אתכם המון... נ.ב יש מתישהו פגישה שלנו? עם או בלי לירז?

אנבלווש

New member
ברור שאנחנו סולחים ../images/Emo8.gif

חחח סתם, אין על מה.. שטויות
גם אנחנו התגעגנו
ו.. דרך אגב, אין עוד שום חדשות לגבי פגישה עם לירז\בלעדיה
לפחות לא בנתיים.. בכל מקרה ברוכה השבה-כמו שאומרים

HILA46

New member
כפרעליה../images/Emo99.gif

והפספוסיםם "אני לא צוחקת שער"

meital d

New member
צילמתי ^

אני עוד מעט יעלה את זה כי זה שעה עד שמעלים משההו לפליקס ואין לי כח \= אבל את הפספוסים לא צילמתי \: , יש שידור חוזר מתישהו ?

אנבלווש

New member
2 וחצי ../images/Emo13.gif

ישר אחרי השידור החוזר של האלופה
בהוט בידור ישראלי, ויש גם לקט ביום חמישי

אנבלווש

New member
אממ.

זה בעצם אוסף של כל ההתארחויות שהיו כל השבוע בחדר ההלבשה רק כמובן שמקצרים כל אחד מהם, בוחרים את הדברים הכי מעניינים וחשובים מכל אחד ומלכדים אותם לשידור אחד .. הבנת?
ככה שנוכל לראות אותה גם ביום חמישי..

meital d

New member
פאאאק \:

צילמתי את התכנית של חדר הלבשה בסרטון אחד ויצא לי 500 מגה בייט [בפליקס אפשר לעלות עד 50 \: ] ^ וזה לא כ"כ קרוב
האאא , למישההו יש תכנה לעריכת סרטונים ?
שאני יוכל לחתוך את זה ל- 10 חלקים ולהעלות לפליקס או איזה אתר אחחר..

למעלה