סוריאל לייף 402

בוביץ

New member
סוריאל לייף 402../images/Emo58.gif

טוב פרק פחות טוב מהפרק הקודם הדוגמן לא עשה כלום במשימה עם הילדים לפחותת ככה זה רנאה מסכנה אדריאן שהשקיעה כל כך.. השרירנית ממש משוגעת.. OMPA...

veredyy

New member
צדיקה סוף סוף

היי ידוע לך אם מתישהו מתכוונים לשדר את סוריל לייף בכבלים? עונה שלישית? על איזו עונה את כותבת?

LOVEtheMcMAHONS

New member
סוריל לייף = החיים המשוגעים

משודר בכבלים מיום ראשון בהוט אקסטרא. והוא בחור אז טעות במין. והוא כותב על עונה 4 : תלמדי את הסימון : 402 = פרק 2 עונה 4. זו הדרך בה אנו מסמנים את הפרקים שאנחנו כותבים עליהם.

IDOffryn

New member
הוט משדרים את זה בדרך ממש דפוקה

כל יום יש 2 פרקים ואת הפרק השני הם משדרים למחרת ככה שביום ראשון היה פרק 1 ו2 ולמחרת 2 ו3 ועכשיו יש את פרק 3 ואחריו את 4 זה ממש מטומטם לשדר את זה ככה אם לא היה לכם סדרה לשים אז הייתם מאחרים את השידורים ל8:45 או לפחות אומרים שלמרחת יש שידור חוזר או בכלל שהיו אומרים שיש 2 פרקים ברצף כי שנגמר הפרק הראשון כמעט קמתי מהטלווזיה אבל נזכרתי שCSI מתחיל רק ב9 ורבע קיצר הם איכזבו הקטע הזה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 402

היה טוב. אמנם לא שערורייתי ומטורף כמו הפרק הראשון אבל עדיין מצחיק. צ'יינה נמצאת בפלאנטה אחרת לגמרי. OMPA = יציאה מצויינת. שמחתי לראות שדה בראט קצת נכנסה לעניינים ולא מתבודדת כמו שחשבתי. יש לה פוטנציאל להיות בסדר. קצת כואב הלב על וורן עם המבוכה שלו מול הילדים ולפי הפרומו לפרק הבא העובדה שהוא לא יכל לצאת איתם לרכיבה...

veredyy

New member
שאלה?

האמת..לא הבנתי את הקונספט של התוכנית למעט זה שיש מצלמות ומתעדים כל רגע שלהם, מה הקטע? לא הבנתי את הפואנטה, ראיתי רק את הפרק הראשון של העונה הראשונה וזה לא היה ברור....(לי בכולופן) לי מאוד חשוב לדעת מתי ואם בכלל תשודר העונה השלישית בכבלים - מישהו יודע?

LOVEtheMcMAHONS

New member
תשובה?

זה בערך הקונספט. כמה סלבז שמחפשים חשיפה. כל יום משימה אחרת - לפעמים קשור לצדקה כלשהיא. אין מנצח, אין הדחות - הכל למען השעשוע והחוויה. לגבי המשך השאלה , ההגיון היבש שלי אומר שהיא תשודר (אלא אם כן נקנו הזכויות רק לשתי העונות הראשונות). לגבי תאריך מדוייק מתי היא תעלה - אין לי מושג.

למעלה