סורגת את חיי

shkedud

New member
סורגת את חיי

חוט של צמר שתי מסרגות עין מצטרפת לעין, הופכת לשורה לאריג נאה לסוודר שיתאים במידותיו שיעטוף ויחמם בסבלנות, באהבה, בתשומת לב מלאכת כפיים ולוואי שאשכיל לטוות את חיי במחשבה, בתבונה שיהפכו לאריג נאה שיעטפוני בחום ובאהבה מלאכת החיים

ניקו 45

New member
רוקמת בחוטי זהב

את תמיד במחשבתי ישובה היא בגזוזטרא , חוטי רקמה גזרה , רוקמת מפה לבנה , ובזה אין לי כלל הבנה . על מי את חושבת אשה ? התחשבי עלי בבקשה ? הן אני הוא אישך , המלטף באהבה ראשך . על מה את חולמת ? כשבחוט זהב רוקמת , האין את משועממת ? מלטוות חוטים בתאורה מעומעמת ? אימרי ספרי אשה משועממת : האותי אישך עדיין אוהבת ? בחוטי משי אהבתנו תהיי רוקמת ? האוזנייך לכמיהתי לך תהיי אוטמת ?

חוטי רגש

נישזרים,, מיתחברים למארג תחושות וריקמת רגשות מחלחלות לביפנים זוחלות משאירות שובל חלומות. ויד נעלמה, העירה אש נמה, של תשוקה אצורה בהיתפוצצות גיצית, ובטרם ידעך כאב יתרחב מאהבה הלב.

רקמת חלומות

ואתה בנבכיי חבוי אותך נושמת רוקמת ~ רקמת פלאים באורנמנטים נאים שוזרת רגעים מקומות בצבעים, צהלות שחק נאקות חשק. טווה נופי חשק,, עולם של מרחבי ים, נופים אקזוטיים, יצרים, ותשוקות. ובחופזי ~ טווה חלומות, על פי תהומות. מותירה שממה נופית מבעד למצופית. בעלומי נצח .

סורגת

סורגת שמיכת צמר עבה שתכסה אותי ואותך בלילות אהבה איך שאתה יודע לסרוג את עצמך אל בין ירכיי ואיך שאתה יודע לשאוג את ביאתך אליי ואיך אני ביד אמנית יודעת סער... ורוך... תיפוף מסרגות עדין אל בין חיוכך שוזר צימרורי מוך שחילצתי מתוך הטבור שלך...

יערית 1

New member
רוקמת חלום../images/Emo20.gif

רוקמת חלומי בחלומך, במחלפות ערגתך נקלעת, נסערת בכבלי אהבתך, דמותך עוטפת בתשוקה. אורגת לי חלום יוצקת דמותך בליבי.

יערית 1

New member
חוטים של עדנה../images/Emo20.gif

אמרת שהשמש זורחת בליבך כאשר אני מביטה לתוך עיניך, אמרת שליבך רוקם חוטים של עדנה כשפרשתי לך מרבד אהבתי, אמרת שאפסע בשבילי כיסופים וסער וצללתי במערבולת תשוקתי. וכשפרשת בפניי שטיח אהבתך באהבה כואבת נלכדתי בתוכך .

שמים1

New member
רוקמת ../images/Emo79.gif

רוקמת לי יום מפיסות של תקווה מחלום יום אתמול וזיכרון מתוק. בחוטי מלמלה פריחה חדשה לבלוב אגסים ריחוף של רזים. רוקמת לי אהבה בתפרים קטנים תפר לוטף תפר בחוטים צבעונים מתמונה של חיים רועשת , רוגשת. והתמונה הזו זו אני .

למעלה