סורבה ליל קיץ....חלק 1

אפולו68

New member
סורבה ליל קיץ....חלק 1

מה אתה רוצה היום...משהו מיוחד שאלה אסנת את יוני. היא שכבה במיטה ערומה לגמרי ידיה מונחות מתחת לראשה במין פוזה פילוסופית שכזו. השעה היתה קרוב לחצות. הם שניהם כבר היו עייפים למדי מן היום הארוך. היא היתה באותו ערב במקווה וגופה הדיף את ניחוח המים הם..קשה היה ליוני להגדיר את הריח הזה אך זה היה ריח מאד שונה מריח גופה אחרי שהתקלחה בבית בערב לפני המיטה. האמת שהמקווה היה מקום אסתטי למדי בניגוד לתדמית הציבורית הרווחת. היה זה מבנה חד קומתי קטן חדש יחסית שבנייתו הסתיימה לפני פחות מעשור. יוני מעולם הלא היה בפנים. בתקופה בטרם הפכו להורים היה מלווה אותה למקווה באותו לילה בחודש בו היתה טובלת. עתה לאחר שהיו להם כבר שני ילדים לא הצטרף אליה למסעה החודשי למקווה. נו אז מה תרצה היום ...משהו מיוחד שאלה שוב אסנת יוני התבונן בה. היא היתה גובהה מלאה יותר מן הנערה שנשא לאישה לפני כמעט עשור יריכה התמלאו וגם על הבטן שהיתה פעם שטוחה וקשה כבר היו נכירים סימני שני הריונות וימים בהם כבר לא יכלה כבעבר להתפנות מסדר יומה העמוס על מנת ללכת ולשרוף קלוריות בבריכה או במסלול הריצה כמו פעם כשהיו סטדנטים שדיה היו גדולים וכבדים ופיטמותיה בצבע אפרסק היו שטוחות וגדולות. שערה של אסנת היה פזור על הכרית ואור הירח שבקע מן החלון צבע את גופה במין כסף שכזה. האמת שאינני יודע ,שיקר יוני. הוא ידע ישע היטב מה הוא רוצה,א ך הוא חרד לבקש. אחרי שני סירובים מנומקים כבר לא העז להעלות את בקשתו. גם עתה כשהיו כבר נשואים קרוב לעשור עדין היה מתבייש בפניה על מיניותו העזה והבוטה. פלומת ערוותה לא היתה גלוחה ותלתלי ערוותה בהקו לאור הלבנה. ידיה נעו מן המקום בו היו במורד גופה. הוא ידע היטב מה הוא רוצה . הוא רצה בכל מאודו לפקוד את החור שמאחור את הנקב המוזנח שמרכז פלחי עכוזה הדשנים. הוא השתוקק למגע מיני אנאלי לחדור בין פלחי ישבנה לתחוב אל בינהם את זכרותו הזקורה אך עד אותו יום טרם הסתייע הדבר. היא סירבה , הוא לא ידע מדוע אך הרעיון לא קסם לה כלל. אני רוצה לקשור אותך אמר יוני גופה זע בתחושה של שמחה לקראת העונג הוא ניגש אל מתלה הכובעים שבחדר והוריד שנים מצעיפיה . את האחד קשר לפרקי ידיה וכרך את אמצעיתו על המקל למראשות המיטה את רגליה הוא פיסק וקשר כל אחת. לצד אחר של המיטה ערוותה נצצה עתה יותר באור הלבנה..טיפות קטנות של מי מקווה ועסיסי תאווה היו שם...בסבך החום במפשעתה יוני היסס לרגע ואז אמר לאסנת...הפעם אני רוצה משהו מיוחד הוא ניגש והביא צעיף שלישי וקשר בו את עיניה... היא נדרכה כולה פטמותיה הרכות הוגדולות התקשו ושינו את מראן לחום כהה הוא רכן ונשך אחת מהם ברכות הממממהיא הפטירה הוא ניגש למטבח פתח את המקרר והביא עימו את סורבה התות משבת... הוא לקח כף עמוסה והניח מנה נאה על שדה השמאלי מעל פטמתה היא נזעקה היא לא ציפתה לכך כלל אך תחושת השינוי והחידוש קסמה לה מאד אחר לקח את הכף הקרה מתוך הסורבה והעביר אותה בעדינות על ערוותה הלוהטת...כמעט שניתן היה לשמוע את הפססס של התחממות הכפית והצטננות הערווה.... הוא רכן מעליה והחל אוכל את הסורבה בשקיקה תוך שהוא לוקק לוכך ונוגס בשדיה אחר כך נפנה לטפל בערוותה הוא אכל אותה בכל פה...היא שכחה שעד לא מכבר רזי המין האוראלי היו להם יודעים בכלל, אסנת עדין נרתעה מללקק לו את אביר הרועים הזקור. עתה הוא אכל אותה בכל פה לשונו נתחבה לתוכה ושיניו נגסו במוצא שפתיה אהההההההההה היא זעקה אני מתה ...העונג פילח את גופה דגדגנה הזדקר באחת ממכוות הקור של לשונו שהיתה בתוך הסורבה אני רוצה לעשות לך גם משהו ... תכניס אותו לתוכי חמוד יש לי הפתעה עבורך... יוני סיים את ניקוי שער ערוותה הוא התיישב בין רגליה וחדר לתוכה באיטיות....בעצמה ובעדינות שילוב לא רע היא חשבה לעצמה הוגה באברו שנתחב לתוכה באיטיות והסב לה עונג במגעו בצדדי נקבתה המתלבטת בין חום לקור היא אחזה את אברו בשרירי מפשעתה וינקה אותו לתוכה בכח שרירי הנרתיק בלבד יוני הופתע הוא טרם חווה כזו חוויה חזקה באברו הזקור . זה היה יותר מאשר ליקוק או מציצה זה היה מה שאסנת קראה זיון פנימי אבל זה רק התחיל.... (המשך יבוא )

למעלה