סוק ספר לי על התגלית האחרונה שהיתה לך?
צ צ ע ד New member 8/5/13 #3 אני אוהבת להיות רווקה ואני אוהבת להיות בזוגיות טובה. שווה לוותר על הרווקות רק בשביל משהו באמת טוב.
פ פח זיתים New member 8/5/13 #9 אני לא ממליץ לך להעלות עוד הרבה תגובות כאלה כי אני אאלץ לשים אותך באותה קטגוריה עם פומה
P puma141 New member 8/5/13 #12 מרטיני! יבש. חחח לפחות אני רואה שזה עזר שכתבתי שאתה חופר על.. היום נרגעת נ. פאקינג בית! התחלת לשעמם קצת.. פעם היית מצחיק אותי.
מרטיני! יבש. חחח לפחות אני רואה שזה עזר שכתבתי שאתה חופר על.. היום נרגעת נ. פאקינג בית! התחלת לשעמם קצת.. פעם היית מצחיק אותי.
צ צ ע ד New member 9/5/13 #25 פעם ראשונה שאני שומעת את השיר הזה אני אוהבת את דנה ברגר. שיר נחמד למרות שיש כמה שורות לא קלות לעיכול. כמו: ארדוף אותך בכל פינה בעולם הזה... ....רק לחיות למענך יום טוב
פעם ראשונה שאני שומעת את השיר הזה אני אוהבת את דנה ברגר. שיר נחמד למרות שיש כמה שורות לא קלות לעיכול. כמו: ארדוף אותך בכל פינה בעולם הזה... ....רק לחיות למענך יום טוב
פ פח זיתים New member 9/5/13 #27 בודאי שלא קלות לעיכול אצל יצור אדיש, דפוק, נטול-רגש, חי רק בבועה המטומטמת שבתוך התחת המטומטם של עצמו בלבד, מסריח וחסר כל תכלית לחיים הרקובים שלו כמוך בודאי שזה לא מתעכל
בודאי שלא קלות לעיכול אצל יצור אדיש, דפוק, נטול-רגש, חי רק בבועה המטומטמת שבתוך התחת המטומטם של עצמו בלבד, מסריח וחסר כל תכלית לחיים הרקובים שלו כמוך בודאי שזה לא מתעכל
ס סpap New member 9/5/13 #32 אני מאמין ש... ליקוק מרוכז עם הקצה של הלשון ישירות על הדגדגן שלה ללא הפסקה במשך 7 - 9 דקות , יוציא ממנה לבסוף קצת סערת רגשות מלווה, בשיטפון קולוסאלי. אזהרת מסע חמורה : לא לבלי לב חלש .
אני מאמין ש... ליקוק מרוכז עם הקצה של הלשון ישירות על הדגדגן שלה ללא הפסקה במשך 7 - 9 דקות , יוציא ממנה לבסוף קצת סערת רגשות מלווה, בשיטפון קולוסאלי. אזהרת מסע חמורה : לא לבלי לב חלש .
ע עידו8000 New member 9/5/13 #44 אני חושב פאפו שאתה צריך לזיין אותה בשביל כול הקבוצה, אולי תעשה ממנה בת אדם מהפרידג'ית הזאת
ס סpap New member 9/5/13 #51 למה תמיד אני צריך להוציא את העגלה מהבוץ? יש פה עוד אדומ(ים) חוץ ממני שכאילו יזיין אותה, הפרזיט הזה מתחיל לעלות לי על העצבים
למה תמיד אני צריך להוציא את העגלה מהבוץ? יש פה עוד אדומ(ים) חוץ ממני שכאילו יזיין אותה, הפרזיט הזה מתחיל לעלות לי על העצבים
כ כאילו יש מחר New member 9/5/13 #58 היא תיתן לי לזיין אותה במילים. על גבי האינטרנט. היא טובה בזיוני שכל מתישים.