לך! לך תיגע בעצמך וברשת העכביש שלך! נאד נפוח שכמותך.
מ מכופף ונועץ New member 9/5/13 #45 תאמין או לא תאמין, איי דונט גיב א פליינג פאק אבל אתה אחד מהניקים שאני הכי אוהב לקרוא. אתה אולי הכי מעניין. וגם מרגש.
תאמין או לא תאמין, איי דונט גיב א פליינג פאק אבל אתה אחד מהניקים שאני הכי אוהב לקרוא. אתה אולי הכי מעניין. וגם מרגש.
N newcharm New member 9/5/13 #46 למה אתה משתף פעולה? חסרים פה מטורללים אחרים שאפשר לקבל מהם כאפות ולהגיד תודה?
פ פח זיתים New member 8/5/13 #14 מכמה סיבות א) כדי להרגיש יותר קרוב אלייך ב) כדי לדמיין שם כשאני פונה אלייך, וככה זה יהיה יותר אישי ולפחות אשליה של אמת(צעדוש זה מפגר, וגם צעד... לאף בחורה לא קוראים ככה) ג) כי זה יביא לתוצאות משעשעות גם עבורך בפורום (והנחת הבסיס היא שאין לזה יכולת לפגוע בך, כי את לא באמת מגלה משהו - מי כמוני מבין כמה הנשים כאן פחדניות )
מכמה סיבות א) כדי להרגיש יותר קרוב אלייך ב) כדי לדמיין שם כשאני פונה אלייך, וככה זה יהיה יותר אישי ולפחות אשליה של אמת(צעדוש זה מפגר, וגם צעד... לאף בחורה לא קוראים ככה) ג) כי זה יביא לתוצאות משעשעות גם עבורך בפורום (והנחת הבסיס היא שאין לזה יכולת לפגוע בך, כי את לא באמת מגלה משהו - מי כמוני מבין כמה הנשים כאן פחדניות )
צ צ ע ד New member 9/5/13 #15 יש אנשים שיודעים את השם הפרטי שלי זה כתוב בפורום אני חושבת שרק וויש שמה לב לזה.
פ פח זיתים New member 9/5/13 #16 כולם פה יודעים את השמות של כל הבנות כאן חוץ ממך יאללה, תביאי קישור ואני אשלח לך אייקון של נשיקה נראה לי עסקה הוגנת לכל הדעות
כולם פה יודעים את השמות של כל הבנות כאן חוץ ממך יאללה, תביאי קישור ואני אשלח לך אייקון של נשיקה נראה לי עסקה הוגנת לכל הדעות