סוק,ספיישל 4 U אחד החזקים
ל ליאור243 New member 4/2/13 #5 תקראי מה כתוב למטה! עזבי את החייל והפינגווין אחד המשפטים החזקים! כמעט כמו התמונה הבאה...
ל ליאור243 New member 4/2/13 #7 כן מטבח 2סוכר כפית קפה בהריון הרבה חלב כוס עם ידית ימנית עירבוב שמאלה תודה ובגירסה הפולנית...תביאי גם תחתית לכוס
כן מטבח 2סוכר כפית קפה בהריון הרבה חלב כוס עם ידית ימנית עירבוב שמאלה תודה ובגירסה הפולנית...תביאי גם תחתית לכוס
W wish2 New member 4/2/13 #9 מפגר אין דבר כזה כוס עם ידית ימנית. ואל תשלח אותי לבדוק כי יש לי נס קפה מול הפרצוף. אני משחקת עם הידית. פעם היא בימין ופעם בשמאל.
מפגר אין דבר כזה כוס עם ידית ימנית. ואל תשלח אותי לבדוק כי יש לי נס קפה מול הפרצוף. אני משחקת עם הידית. פעם היא בימין ופעם בשמאל.
ל ליאור243 New member 4/2/13 #10 חחחחח לא שלחתי אותך,הלכת לבד ! כמצופה ה אמנם לא אמיתית אבל זה לא כ"כ חשוב . ואני מפגר
W wish2 New member 5/2/13 #20 אל תדבר איתי על בליעות אני לא מעוניינת לדון על נושאים אישיים על גבי הפורום. עוד צעד אחד ואני מתפרקת.
ל ליאור243 New member 5/2/13 #21 שו אישי? אחרי יוגב,ילד אנוכי ועוד כמה ..זה נחשב נושא אישי? ואל תזקירי את צעד,היא לא מהבולעות.
צ צ ע ד New member 5/2/13 #29 אצלי זה מאוד פשוט... אני יודעת שמליאור לא יצא לי כלום < יש לו את המלאכית שלו שדואגת לו להרפיה > זה מכבה לי את כל המערכות אוטומטית.
אצלי זה מאוד פשוט... אני יודעת שמליאור לא יצא לי כלום < יש לו את המלאכית שלו שדואגת לו להרפיה > זה מכבה לי את כל המערכות אוטומטית.