סוק! מריח קונספירציה?

dori78

New member
למה קונספירציה?

בסה"כ מדובר בתוכנה שמנתחת תווי פנים, כדי להשוות בין תמונות של חשודים בפשע, לבין תמונות ממאגר.
המאגר יכיל תמונות של אסירים (mug shot = התמונה שמצלמים בכניסה למעצר) ושל אנשים שקיבלו היתר מיוחד להסעת ילדים או חומרי נפץ.

אז ככה:

א. יכיל כל מי שנעצר או יעצר בעתיד. לא מוגבל רק למי שהורשע.
ב. הם כבר מדברים על יכולת להצליב את המאגר עם מאגרי מידע אחרים
ג. רק מזכיר לך שכשאת מצטלמת לרישיון או ת.ז. התמונה שלך נכנסת למאגר ומכאן הדרך קצרה מאוד לקפטן אמריקה2.
ד.
מחשבות?

dori78

New member
ובכן.

1. אני לא נעצרתי מעולם. כנראה שיש לזה סיבה.
2. בוודאי שיצליבו את מאגר המידע עם עוד מאגרי מידע, כמו למשל תמונות ממצלמות אבטחה.
3. אחד מהמרואיינים שם אומר בפירוש שהתמונות שייכנסו הן של עצורים ושל מי שיש לו רישיון הסעה מיוחד.
4. לא ראיתי את קפטן אמריקה, 1 או 2. אני כן רואה CSI וסדרות דומות.
שם היכולת הזאת נראית כמו דבר די חיובי. זה שיהיו שוטרים שיעשו שימוש לא נאות במאגר - ובכן, איכות החומר האנושי היא הקובעת את תוצאותיו של מהלך כזה ואיננה מעידה על טיבו של המהלך עצמו.
5. מדובר על משהו שקורה בינתיים בארה"ב, לא פה.

מילת המפתח: "נראית"

1. באמת השווצת בזה שאת שומרת חוק? :)
2. השלב הבא יכול להיות שיחפשו את כל בעלי האף הגדול. או בעלי האוזניים הגדולות. נשמע מוכר?
3. זה מה שאומרים. השאלה מה יעשו עם זה אחרי שיהיה. ולמה עצורים? למה לא רק מי שנשפט והורשע? או לפחות שלא זוכה זיכוי מוחלט?
4. אנחנו מתחילים לפסוע בשביל מסוכן שאף אחד לא יודע לאן הוא מוביל. "איכות" החומר האנושי היא מה שהמדינה מגדלת. המדינה גידלה את היטלר, צ'רצ'יל, אוסוולד (או את מי שירה ב JFK), וכמובן לא נשכח את התרומה של מדינת ישראל לרשימה,יגאל עמיר. ד"א, קראתי פעם איפושהו שהרוצחים המוצלחים ביותר בעולם הם תוצרים של חיל הנחתים האמריקני. כמו למשל אוסוולד.
5. אנחנו בד"כ בפיגור קל בלבד אחרי אמריקה וסוגרים בצעדים גדולים. בתחום האבטחה אנחנו כנראה מובילים עליהם. לא בטוח, אבל יש לי תחושה שדווקא בתחום הזה אנחנו באמת מובילים.

הכל שאלה של...

מי חשוד ובעיני מי ולמה

אץ חושבת שהכוונה היא לתפוס פושעים כמו שראית בסרטים
אבל לא בטוח שאלו אותם פושעים הבעלי האינטרס רואים

קל לשחק עם זה

זה כבר ישן

תחשוב שהן כבר מזמן אספו את כל המידע הזה עם האיפונים

פעם, לפני שיצא האיפון היה בטוח שהם ישימו צ'יפ בכל אדם כדי לעקוב אחריו ולנהל לו את הכספים והחיים, לשמוע אותו בכל מקום, ולצלם אותו בכל מקום
והיה בטוח שתיהיה התנגדות להחדרת צ'יפ ליד
רק שעדין אין את הטכנולוגיה ואין את הרצון הצי-בורי
אז במקום צ'ים ובמקום רצון הכניסו להם בלוק ליד שעונה על השם סמארט-פון
והן גם יחזיקו אותו וילכו איתו לכל מקום וגם יטעינו את הציפ שלהם

אני רואה רק גאונות כשאני מתבונן על הניהול של העולם

למעלה