סוקולוב!!!! כפר סבא

מצב
הנושא נעול.

elians

New member
תמונות טובות... ../images/Emo98.gif

ואיי זה כל כך דומה לדמיון שלי
ליד התחנה יש אקליפטוסים ושאני רואה תחנות רכבת בבנייה אבא שלי או מי שלא נמצא איתי לא מבין למה אני כל כך מתלהב, אני רואה כבר איך התחנה תיהיה כשהיא תפעל ותיהיה פעילה ושוקקת חיים(_:
תמונות טובות...

תמשיך לעקוב אחר הבנייה ותביא תמונות נוספות...

vitamin P

New member
מישהו שוכר לי ?

תמונות טובות...

תמשיך לעקוב אחר הבנייה ותביא תמונות נוספות...
מישהו שוכר לי ?
שומר ראש??? הסינים שם מפחידים מידי בשביל ללכת שוב לבד
לא סתם אין לי בעיה ללכת שוב אבל מבפנים ומקרוב מאוד אני לא רוצה לצלם בחודשיים הקרובים גם מסוכן וגם השגת גבול למרות שמלא אנשים עושים שם הליכות ונוסעים באופניים טוב הגיע הזמן ללכת לבית ספר(שנה אחרונה לא כדי לאחר) אני מזה מאחר, יום טוב.

vitamin P

New member
אני יודע התוכניות לא ברורות

בסביבות אפריל 2005
בתוכנית המקורית התחנה הייתה צריכה להיפתח היום יחד עם התחנה במלחה.
אני יודע התוכניות לא ברורות
הייתה פעמיים דחייה לפי מה שהבנתי את הנחת המסילות של הדחייה הראשונה ידעתי אמרו אז בסוף ינואר (הרכבת לפעמים עונים לי במייל כיף לנדנד להם
זכותי לפי החוק
) עכשיו כבר אין לי מושג אתה בטוח?

אורי404

New member
יופי של עבודה.

סוקולוב!!!! כפר סבא
עברתי שם עכשיו עם המצלמה....התקדמה אבל לא יותר מידי יש עוד המון מה לעשות עד שהיא תתחיל לפעול.... צילמתי מאיפה שצילמתי,אני אכנס פנימה רק שהתחנה תיהיה בידי רכבת ישראל ויחסית גמורה אני לא רוצה להסתכן סתם.... לגבי הרציפים חבל שלא טיפסתי למרות שזה היה קשה זה לפחות 3-4 מטר גובה תהנו........ ניסיתי לחפש בארכיון אך ללא הצלחה, למישהו יש על המחשב תמונה של השלט של התחנה?? אני מתכוון השלט של הבנייה
יופי של עבודה.
יפה מאוד. לפי התמונות, יש עוד עבודות, ונראה שיקח זמן עד שהתחנה תיפתח. אני כבר מחכה לקו מערבה...

vitamin P

New member
כן גם אני אבל

יופי של עבודה.
יפה מאוד. לפי התמונות, יש עוד עבודות, ונראה שיקח זמן עד שהתחנה תיפתח. אני כבר מחכה לקו מערבה...
כן גם אני אבל
לא נראה לי שזה יקרה בקרוב אני מחכה להנחת המסילה בתוך כפר סבא זה מה שאני כן יכול לצלם בלי ללכת רחוק זה יהיה כיףף אבל מה ששמתי לב שהמרחק בין התחנות לא גדול ויש הפרשי גובה לא קטנים לא יודע כמה אבלתיהיה עלייה קטנה בין נורדאו לסוקולוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה