גם אני הייתי רוצה לקבל מספר טלפון כדי ליצור קשר ולהגיע למפגש ... תודה
ד דובינשמה New member 9/9/05 #8 גם אני הייתי רוצה לקבל מספר טלפון כדי ליצור קשר ולהגיע למפגש ... תודה
M m i c h a l i New member 9/9/05 #11 מצטערת אין לי אפשרות להיכנס למסרים עד הערב... אם אפשר לקבל הכוונה כאן אני אשמח
M magic40 New member 9/9/05 #12 מיכלי הנה הסבר בכניסה הראשית לפארק יש מסעדה שנקראת - למה לא - והיא מצד ימין של השביל שמוביל להשכרת הסירות ושם את פונה ימינה לכיוון גן השעשועים שנמצא גם מצד ימין קשה לפספס זה גן עם שולחנות פיקניק.
מיכלי הנה הסבר בכניסה הראשית לפארק יש מסעדה שנקראת - למה לא - והיא מצד ימין של השביל שמוביל להשכרת הסירות ושם את פונה ימינה לכיוון גן השעשועים שנמצא גם מצד ימין קשה לפספס זה גן עם שולחנות פיקניק.
R Rinattt New member 9/9/05 #54 ../images/Emo124.gif <<< הנה נעצתי לך חחחח סתם כדי שנדע מה זה טארזינה,איפה,גילאים,מחיר וכו' אם אפשר...
../images/Emo124.gif <<< הנה נעצתי לך חחחח סתם כדי שנדע מה זה טארזינה,איפה,גילאים,מחיר וכו' אם אפשר...
R Rinattt New member 9/9/05 #55 יווווווו ../images/Emo12.gif רשמת למי שפנוי, ואני בכלל פנויה... (כמה שידוע לי חחח) באסה...
F folkman1 New member 9/9/05 #58 לרגע .... וילדים לא רובצים עלייך המקום מקסים עלות -הזמנת מינימום 50 שח ו...כל הגלאים שם היינו לפני חודשיים שלושה היה מצויין זו שבת ילדים היום הפניה לכל מי שיכול ורוצה להתערבב היום
לרגע .... וילדים לא רובצים עלייך המקום מקסים עלות -הזמנת מינימום 50 שח ו...כל הגלאים שם היינו לפני חודשיים שלושה היה מצויין זו שבת ילדים היום הפניה לכל מי שיכול ורוצה להתערבב היום
V valentin357 New member 9/9/05 #57 לקרוא לפני שהולכים http://www.rest.co.il/Criticism/DisplayCriticism.asp?RID=5424
F folkman1 New member 9/9/05 #59 קראתי ,אכן שרות על הפנים אבל מקום מקסים ומוסיקה טובה אפשר להנות ומקומות שנטי בשפע