סופ"ש =]

סופ"ש =]

במילה אחת, איך עבר עליכם השבוע? השיר שפתח את השבוע: האירוע ששימח אתכם: האירוע שאיכזב אתכם: האדם שעשה לכם את השבוע: האדם שקצת איכזב השבוע: הזמר/ת / הלקה שעשו לכם את השבוע: המשפט שעשה לכם את השבוע: התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שמתקרב השיר שכדאי להתחיל איתו את השבוע: האדם שאתם מצפים לראות: האדם שאתם לא מצפים לראות: אירוע שמצפים לא: אירוע שמעדיפים שלא יבוא: משפט להתחיל את השבוע:

יאללה עונה =]

במילה אחת, איך עבר עליכם השבוע?
בפאנן השיר שפתח את השבוע:
אביב גפן - השיר שלנו האירוע ששימח אתכם:
למדתי לנגן את השיר הזה
האירוע שאיכזב אתכם:
המבחן במתמטיקה
האדם שעשה לכם את השבוע:
היא |סדגש האדם שקצת איכזב השבוע:
היא הזמר/ת / הלקה שעשו לכם את השבוע:
אביב גפן
המשפט שעשה לכם את השבוע:
"...זה לא חובה לחיות זאת זכות להיות חיים..." התמונה שעשתה לכם את השבוע:
השבוע שמתקרב השיר שכדאי להתחיל איתו את השבוע:
סינרגיה - יחד נתגבר :] האדם שאתם מצפים לראות:
לא 'דעת האדם שאתם לא מצפים לראות:
מי שיבוא יבוא חחחח אירוע שמצפים לו:
יום ירושלים [?] אירוע שמעדיפים שלא יבוא:
מבחן בביולוגיה -__- משפט להתחיל את השבוע:
"אם החיים נותנים לך לימונים תזרוק אותם על אנשים" XD

אוסיייי

New member
עונה ../images/Emo9.gif

במילה אחת, איך עבר עליכם השבוע? טוב.
השיר שפתח את השבוע: "כמה שאני אוהב", עברי לידר. האירוע ששימח אתכם: משכורת! ;] האירוע שאיכזב אתכם: יומולדת של חברה. האדם שעשה לכם את השבוע: אורי האדם שקצת איכזב השבוע: אבל רק קצת - גיל המשפט שעשה לכם את השבוע: "יואו את לא מבינה הנהג נרדם אתמול באמצע הנהיגה איך פחדתי..ראיתי תמוות!" [אוף חבל] התמונה שעשתה לכם את השבוע: ממ השבוע שמתקרב - השיר שכדאי להתחיל איתו את השבוע: "הזאב והאיילה", אביתר בנאי. האדם שאתם מצפים לראות: גיל
האדם שאתם לא מצפים לראות (ולשמוע): רעות אירוע שמצפים לו: ממ מחר-הולכים להשתגע על המשכורת
אירוע שמעדיפים שלא יבוא: מתכונת במתמטיקה \: משפט להתחיל את השבוע: לב שבור הוא לב שלם! :}

rinat l

New member
../images/Emo26.gif

במילה אחת, איך עבר עליכם השבוע? בסדר.. השיר שפתח את השבוע: האמת שלא זוכרת האירוע ששימח אתכם: לנסוע עם אחי על הקטנוע עד לראשון האירוע שאיכזב אתכם: האדם שעשה לכם את השבוע: אחי האדם שקצת איכזב השבוע: הידיד/חבר אין הגדרה למה שהוא בשבילי הזמר/ת / הלקה שעשו לכם את השבוע: אריק ברמן המשפט שעשה לכם את השבוע: "..תעבירי סמרטוט בבית כשאת מגיעה.." ידיד שלי לחברה שלו! התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שמתקרב השיר שכדאי להתחיל איתו את השבוע: וואלה לא עולה לי כלום לראש, חבל
האדם שאתם מצפים לראות: דניאל! האדם שאתם לא מצפים לראות: אירוע שמצפים לא: לעשות כבר רוק (שם של פירסינג) אירוע שמעדיפים שלא יבוא: משפט להתחיל את השבוע:

שאלון קצת מוזר, אבל נענה בכיף../images/Emo13.gif

במילה אחת, איך עבר עליכם השבוע? בסדר, לימודים קצת מעיקים. השיר שפתח את השבוע: המממ, נראה לי שלמה ובן ארצי - בן 17. האירוע ששימח אתכם: לא היה. האירוע שאיכזב אתכם: כנ"ל. האדם שעשה לכם את השבוע: ראבבק אין לי זמן אפילו להיפגש עם האנשים:( האדם שקצת איכזב השבוע: ראה תשובה למעלה.. הזמר/ת / הלקה שעשו לכם את השבוע: שלמה ארצי. המשפט שעשה לכם את השבוע: "בעזרת משמעת עצמית ניתן להשיג כמעט הכל" תאודור רוזוולט. התמונה שעשתה לכם את השבוע: השבוע שמתקרב השיר שכדאי להתחיל איתו את השבוע: נראה לי שאני יתחיל עם "נשבע" של חיים משה. האדם שאתם מצפים לראות: ראה תשובה הבאה. האדם שאתם לא מצפים לראות: אף אחד! אני מצפה ללמוד כל השבוע וכמעט לא לצאת מהבית. אירוע שמצפים לא: ראה תשובה עליונה. אירוע שמעדיפים שלא יבוא: ראה לפני שתי תשובות. משפט להתחיל את השבוע: "כל הדברים הדגולים הם פשוטים, ורבים מהם ניתן לבטא בנשימה אחת: "חופש, צדק, כבוד, חובה, רחמים, תקווה, אהבה" סר וינסטון צרציל.

למעלה