סופ"ש

raviv31

New member
סופ"ש

אז אחרי שלושה שבועות שלא הייתי בסדנה ולא נגעתי ברכבים, החלטתי שהגיע הזמן אז יום שישי הזה בכוונתי להגיע בצהריים ולמה הלחץ, אז ככה בלייזר אחת כמעט מוכנה והגיע הזמן שלה להימכר (הלו מישהו יודע על מישהו שמעונין?) בלייזר החלקים מפורקת כמעט לחלוטין מה שאומר שאפשר לפנות מקום לבלייזר 82 שצריכה להתחיל שחיפוץ יסודי ובמקביל באחד משיטוטי באיזור תקוע (בניסיון לתפוס איזה מניאק שטוען שמאז הת.ד. הוא לא עובד ובפועל הוא ממשיך להיות שיפוצניק) נתקלתי בגן עדן לאספנים, מחסן ענק ובו מכוניות במצבים שונים לאחר מו"מ ארוך ומתיש נרכשו הדברים הבאים: וולוו P-1800 המלאך במצב כמעט סופני שתתחיל שיפוץ (למזלי היו לו כל החלקים מפוקים) טריומף ספיטפייר פתוחה במצב נסיעה (תצטרך בקרוב שיפוץ) פיאט ספיידר פתוחה 1700 במצב נסיעה עם טסט. סך כל הקניות: 6500 ש"ח. יאללה חברה מי בא לעזור

raviv31

New member
אז ככה תודה לנוקי ורועי שאכן התייצבו ביום

שישי ובאו לסיי, בעזרתם האדיבה התקדם פירוק הבלייזר לחלקים לא מעט וגם נעשה סדר בסדנה. עם קצת מזל עד הסופ"ש הקרוב הרכב חלקים יהיה מפורק כולו וניתן יהיה להכניס למקום את הבלייזר 82 ולהתחיל בתהליך הארוך והמייגע של פירוק שיפוץ והרכבה. במקביל מוצעת הבלייזר 83 למכירה ככה שיתפנה לי מקום בסדנא. ברגע שזה יקרה תובא אחר כבוד המלאך שמצויה במצב עגום ביותר לסדנא ויתחיל הליך פירוקה ושיקומה. שתי האחרות שעדיין במצב נסיעה (אחת עם טסט אחת לא) יאלצו להמתין קצת לתורן. במקביל קיבלתי הודעה מחברי היקר בארה"ב שב15.5 יוצאת הקאמרו שלי בדרכה לארץ והיא תגיע בשבוע השני של יוני ותצטרף למשפחה. אז חבר'ה שוב תודה ואתם מוזמנים תמיד. וכנ"ל יתר חברי הפורום, הן מי שזקוק לעזרה בתיקון ו/או שיפור הג'יפ והן מי שזקוק לעזרה עם רכב אספנות. שיהיה שבוע מוצלח לכולם רביב

למעלה