סופ"ש

NoFaRi1

New member
סופ"ש

מה עשיתם בשישי? מה תעשו היום? שתהיה שת מעולה לכולם :]

MoonyAvFreak

New member
הממממ.

אתמול הייתי אצל סבא וסבתא. ואחרכך אני ואחותי עשינו ככה: לקחנו 4 כיסאות. לקחנו שדין גדול + 4 שמיכות דקות שמנו את הכיסאות בצורת ריבוע כזה ומטחנו את השדין עליהם. לקחנו את השמיכות ושמנו בצדדים מכסא לכיסא. בנינו אוהל!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הריצפה הייתה ככה: שק שינה גדול מעליו 2 שמיכות פוף או איך שאתם לא קוראים להם. ואז שמנו איזה 9 כריות ככה. ואת השמיכות מהמיטות שלנו. ושכבנו לנו באוהל. ושיחקנו ארץ עיר. ואכלנו תפוחים. חהחה היה כלכך מגניב. נרדמתי שם באיזה 12. אז התעוררתי כדי לקפל הכל וללכת לישון. אבל זה היה ממש כיף ומגניב. לא עשינו אוהל ממזמן. אז זהו :) טיי היי. היום וא וא יהייה ארוך. שב- לשון. מעגל"ש. להתכונן למבחן באנגלית. להתכונן לבוחן במתמטיקה. מה עוד...הממממ. לא זוכרת. אני גם צריכה לתפור היום. עלו לי רעיונות מגניבים :) חח

חצילע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

עונה

הייתי אצל סבתא עד מאוחר... היית אמורה ללכת ליומולדת של ידיד אבל וויתרתי בסוף
היום... עוד מעט הולכת עם המשפחה לחברים לארוחת צהריים. לומדת ללשון[מחר] ולהיסטוריה[יום רביעי]. אחלה שבת

חצילע

New member
היינו אצל דניאל והיה כיףכיף. D:

הדר: "אחותי בת 6" גילברט: "טוב, אחותי בת 8,אבל היא הייתה פעם בת 6" גילברט,עשי לי ילדים. D:::::::::::::::::::::::

Snow fairy

New member
היה ענקקקקקקקקקק

לילה לבן בסניף... הגענו לסניף בערך ב-12, ראינו סרטי מכבי בלפטופ של אופיר עד שהרעותניקיות האחרות הגיעו. כשכולם היו שם הלכנו לאכול, היה פסטה, סופלה, עוגה, גדורי שוקולד וצ'יפס. כן, אנחנו צוות שמנמן. ואז רועי ודפנה התחילו את הפעילות שהם הכינו. הם פשוט גאונים, היה הכי מצחיק בעולם. ב-3 אופיר ועמית הלכו ואנחנו המשכנו במשחקי "חבילה עוברת" עם שאלות חודרניות וגם המצאנו איזה משחק עם עט מסתובב. אחרי הרבה שטויות ובלאגנים כבר היה איזה 5 בבוקר ורצינו לעלות על הגג של הקראוון לראות את הזריחה. רועי דפנה ואיילת עלו, עפרי ישנה, ועומר וניצן סתם דיברו בתוך הקראוון. רק אני שעה נדנדתי לרועי שאם אני אעלה לגג אני בחיים לא אצליח לרדת משם. אחרי כמה זמן החלטנו לעלות כולם, אז עליתי גם אני. והיה כל כך מצחיק... צילמנו איזה 1000 תמונות. חזרתי ב-7 וחצי בבוקר הביתה היה פשוט כיף

Gadook

New member
ממפ.

חברים מעצבנים יש לי. פשוט שיעמם אתמול.. לא הסכימו לעשות שום דבר שהוא לא לרבוץ. היום היה סוג של טיול עם אחי והכלבים, היה חביב אבל גם לא מרתק. נמפ, אנשים תשעשעו אותי

ממ

אמ.. נתחיל מחמישי לא? בי"ס-מבחן בתנ"ך ואח"כ ישיבת צוות ארוכה במיוחד
ואז משחק של קורמן! כל השבט היה שםםם שישי:בי"ס,בי"ס של החניכים,נועה,לקנות דברים למסיבה,הביתה. ב-4:30 כבר הייתי בשבט להכין את כל הדברים ב-6 מסיבה עד 8:30 בערך חניכים בכיתה ה' זה רע
חיותת מסיבת יומולדת של חברה ואח"כ סתם לשבת עם אנשים מפחידים מצמר"ת ועם מוקי
שבת:קמתי ב-1
ולא עשיתי כלוםם פנאןן

noname202

New member
אז ככה :)[או: כמה שאני אוהבת לחפור]

שישי - בי"ס וזה, נורא מרגש. אחרי זה בשלוש הלכתי לשבט - שיחקנו פלונטר מלאנתלפים פעם וניסינו לכתוב פעולה D: אח"כ פקאצה ואני חזרנו הביתה התארגנו ואז חזרנו לשבט, לישיבת שכב"ג סוערת במיוחד
אח"כ ניסינו עם שאר שכב"ג [
] להשתלט על חניכי גדוד ה', ולא ממש הצלחנו :D מפלצות קטנות אחרי זה ניקינו ובאיזה 9 וחצי הלכנו ליום הולדת של חברה, ששם היו מלא שירי פקאצות ושירי דכאון, וכל מיני בנות מהסוג הדביקי-מגעילי ב12 בערך הלכנו לפגוש את מוקי והצמרת המוזרים בביאליק, וגילינו דברים מוזרים
ועשינו מורל ברחוב, היה מוזר ואז חזרנו הביתה.. בבוקר קמתי, סיימתי לכתוב תפעולה, הלכתי לפקאצה, הכנו דברים וצלצלנו לחניכים השקסיים שלנו ואז הלכנו אל שבט [:)], והצלחתי לפתוח ולסגור את המכולה!#!$!@$@$@@$@ וממ, העברנו פעולה שעדיף לא לדבר עליה [5 חניכים :)] ואז למדתי עם מוקי לערבית, וגילינו שבניין 4 זה השטן [אחרי חניכים בכיתה ה'] ובשלוש חזרתי הביתה :X ואז הלכתי לישון, וב6 הלכתי לבאולינג כי אח שלי עשה שם יומולדת, ברור שהיה נוראי. וזהו :D

למעלה