סופ"ש

down under

New member
המחר הזה היה כבר אתמול

נשמח (אני מתאר שחוץ ממני ומשחף המדבר יש עוד שמתעניינים) לשמוע חוויות ורשמים.

down under

New member
סליחה על הניג'וז, אבל הבטחת לנו

רשמים מהטעימה של סטוק 84 XO (לא יעזור, לכל מוצר של חברת סטוק/שטוק אני תמיד אוסיף את המספר 84 אחרי השם שלהם).

down under

New member
לא נשחקה יותר מדי הבדיחה (שלדעתי לא הצחיקה

מעולם) על ה-XO?

gabi a

New member
עד עכשיו

דובל סינגל במחיר מופקע -41 שקלים, ועוד ל410 מ"ל
בנצ'מארק- ברבן שלא אהבתי
פלאם קלאסיקו - יין מאוד פירותי, לא מיוחד או מורכב (לא חושב שזאת המטרה), אבל טעים.
ג'ים בים RYE - המנה האחרונה שהייתה לי. אין לי וויסקי בבית עד שמישהו שאני מכיר יואיל בטובו לטוס לחו"ל ולהביא לי וויסקי

Desert Seagull

New member
דברים ששווים אזכור

ביקור נוסף באמפיריאל קוקטייל בר בת"א ובאירוחו של פאדוד. חמישה חבר'ה על 14 קוקטיילים. אני הזמנתי:
מאי תאי על בסיס אפלטון רזרב שהיה אחלה, במיוחד ע"ר זה שהרזרב בפני עצמו הפך להיות לא טעים בכלל.
דריי מרטיני על בסיס ג'יוויין שהיה פרחוני מאוד ומתקתק. מעולה!
קוקטייל על בסיס כורווזיה vs, אם אני זוכר נכון פאדוד ציין שזו גרסה אחרת לסייד קאר. הקוקטייל לא היה לטעמי בגלל הטעמים המרים מלאי העור המעובד/אוכף של הכורווזיה. מותג פרחוני/מתקתק יותר כגון ההנסי או המרטל היו עדיפים לדעתי.
רום ג'מייקני פלאנטיישן 1998 45%. שמנוני מאוד וחלק יחסית. פחות פאנקי בהרבה מהאפלטון אקסטרה, למשל. מתיקות לצד צמיג שרוף. היה אחלה.
אולד פאשן על בסיס ריטנהאוס 100. אחד הדברים הכי טעימים ששתיתי. מעולה.

מעבר לזה מונד שיראז-קברנה 2007 שאני פחות אהבתי איך שהתפתח, יתיר ס"ב 2010 שהרגיש יותר כמו שרדונה חצירי, בורגו קונוונטי ס"ב 2011 שהיה קליל, פרחוני ומאוד מהנה, וגם קסטיל קווה דה שאטו 2010 בהמשך למדיניות היפטרות מהבלגיות.

Desert Seagull

New member
מקנח בדובים/מבשלת העם פרייבט לייבל IPA

IPA אדמדמה-זהבהבה בעלת 5.6% אלכוהול. מרירה וארומטית. שינוי מרענן מבלגיות מתוקות

Gotwine

New member
ארוחה משפחתית - נפתח יער יתיר 2005

מעולה!
סיום מוצלח לשבוע מעניין אחרי טעימת עשרת הגדולים בדרך היין - לכבוד 20 שנה לרשת, 10 יינות שה"צעירים" שבהם היו מ-1993.

יין וויסקי

ברביעי בערב טעימת יינות מדרום עמק הרון בדרך היין, בנוסף ליינות שבתמונה היו גם שני רוזה נ-ה-ד-ר-י-ם, יבשים אבל פירותיים ווניליים.
היה כיף, מצאתי שאני די מתחבר לאיזור ולסגנון הזה.

בשישי בצהריים יתיר ס"ב 2010 ובורגו קונוונטי ס"ב 2011 - גם אני העדפתי את השני, אבל ביתיר היתה חמאתיות מעניינת ופחות אופיינית - מהחבית?

אחר כך גלנמורנג'י נקטר דאור, בושמילס 12, והיום סטרת'מיל מ-1974 - לא מאלט נפוץ בלשון המעטה. היה דבשי ופירותי בריח, הטעם יבש וקל יותר, הופתעתי למצוא טעם בולט של גבינה כחולה ואשכולית. הפיניש היה ארוך, עם עץ ווניל. ויסקי מאתגר ומעניין, כיף לטעום אבל לא הייתי קונה בקבוק...

yezer

New member
Maredsous

רכשתי את השלישייה הזו בשר המשקאות. אהבתי את הבלונד והבראון. הטריפל (10% אלכוהול) טרם נפתחה.
חוץ מזה- גלנמורנג'י נרטר דאור וג'וני דאבל בלק.

המשך שבוע מוצלח לכולם...

למעלה