סופ"ש

knappertsbusch

New member
סופ"ש קמצני משהו

טוכר דלת אלכוהול, וואלה לא יודע למה עשיתי את זה.
ברקן סוביניון בלאן - פגז של יין בשביל 25 ש"ח,
כמו אוסף פירות טרופיים, מאוזן, מרענן, פשוט טעים.
באותה גזרה של מחיר- סגל אדום. נו.
 

Desert Seagull

New member
סופש מגוון

בחמישי טעימה בדרך היין של יין אחד מכמה מדינות: צרפת, ספרד, ארגנטינה, אוסטרליה וכד'. את היינותניתן לראות בתמונה המצורפת. טעימה בסיסית וחביבה. מבחינתי בלטו הרופינו האיטלקי והפינקה לה סליה הארגנטינאי. היה גם ס"ב ניו זילנדי וקווה שקרכלשהו שאני לא זוכר ואבד הצטעלה. הטריו סיקרט היה לדעתי מזעזע וכמה בולט שמנסים לדחוף אותו ללקוח....אף מילה כמובן שמדובר ביקב בבעלות שקד.

ניחא. אחרי הטעימה שאלתי אם אפשר 'קינוח' וביקשתי ברנדי במידה ויש. הביאו לי ברנדי שיושן 7 שנים! אנגוסטורה 7!
משעשע משהו...פייר, בכוס צ'ייסר הוא טעים יותר
לאחריו גם טעמתי ווייט אנד מקאיי 19 וגלנרות'ס 1998. שניהם לא היו לטעמי. אחריהם טעמתי קוניאק קוטייה ברמת vs וגם vsop. אין ספק שהאח הבוגר חלק ונעים יותר אבל שניהם לדעתי היו גרועים כמשקה נקי בגלל טעמי מרציפן חזקים שלא אהבתי.

רכשתי רופינו אחד כמתנה לחבר. תודה רבה לדפורטיבו שהציע לי להצטרף אליו לערב זה


בשישי טיפונת אפלטון רזרב 8 שלצערי קיבל תפנית לרעה בבקבוק הפתוח. יותר ירקרק ומר מבעבר. בערב היה סן ברנרדוס אבט 12 באקט של המשך היפטרות ממלאי הבלגיות המתוקות שאצלי. אותה ספציפית אני ממשיך לאהוב. בשבת קצת כרמל 100 וכעת אמזוג קצת גראפה פולי סארפה באריק.
 

down under

New member
ששי צהריים ג'וני שחור

בערב סנט ראמי XO.
היום בצהריים קאטי סארק 18 שנה ולקינוח ברנדי כרמל 100.
הערב מעט ג'ק דניאל ואררט 5 כוכבים.
 
כמו שכתב desert seagull

אהבתי במיוחד את הפאוסטינו 5, את הפרין מדרום עמק הרון שהיה אחד היינות הקלים לשתייה ומתחנפים שטעמתי, ואת השיראז האוסטרלי - עוצמתי ביותר ופלפל בסיום, מיד חשבתי על טאליסקר :)
וכן, הלה סליה מעולה (אם כי מחוץ לטווח המחירים שלי כרגע)

הטעימה היתה קלילה ופחות ׳מקצועית׳ מקודמות שהייתי בהן בדרך היין, אבל מהנה למישהו יחסית מתחיל ביין כמוני.
 

מני.ת

New member
וודקה גודייבה

בדרך כלל לא שותה וודקה, אבל אני מחזיק בקבוק כזה בפריזר לאורחים שלא רגילים למשקאות אלכוהוליים כל כך. משקה חביב מאד.
אחר כך טאליסקר 25 שנה
היום אוכנטושן 12.
 
למעלה