סופ"ש

eran735

New member
בירות

הדובים עוקץ שהייתה מעולה
הדובים אינדירה שטובה כרגיל
הדובים המכה הראשונה שלא כ"כ חיבבתי
גינס
סגל סינגל ק"ס
וסנגריה ביתית שיצאה מצויין

Desert Seagull

New member
הרבה

ברביעי פתחתי ססלוב ק"ס רזרב 2005 שהיה מדהים.
בחמישי הרבה יין רומני וצויקה בטעימה שנערכה. הצויקה כיפית מאוד, ארומות שזיפים דומיננטיות, חלקה. 38%. היינות הרומנים...היו פסדר. בבית פתחתי ס"ב גרמני שעלה הרבה מדי והתברר כנפילה עבורי. פיצה עליו לבן פורטוגלי porrais douro שהיה קלליל ונעים ומעט פירותי ומינראלי. לא חצירי כמו אותו גרמני ארור.

בשישי טעימת שני יינות פורטוגליים מיקב herdade do mouchao. הלבן לא טעים (ריח רקב/ביובי שכזה). על האדום לא הצלחתי ממש לגבש דעה. טעמתי גם פורט קרוז רזרב, 19%. מתוק ואלכוהולי, למי שמחפש תחליף ליין פטישים.
הרבה בירה אלכסנדר מארבעת הסוגים. הגרין טובה מאוד, השאר משעממות.

לקראת הערב התקבצנו דפורטיבו, נמרוד והח"מ לביקור בבר הקוקטיילים במלון אמפיריאל. מאחורי הבר עמד הפעם בר שירה ופאדוד הגיח לשבת איתנו ולקפיצה קטנה מאחורי הבר.
אני הזמנתי ספייסי אינדיה (בומביי ספייר, הל ועוד..) שהיה מעולה וגם אולד פאשנד פירותי ע"ב וודפורד רזרב. נפלא.

nukke

New member
רביעי זה החמישי החדש?

בשרשור הזה אני נוהגת לכתוב על מה שאני שותה בחמישישישישבת, אבל אם החבר הנכבד שמעלי מדווח על יום רביעי, גם אני אעשה את זה:
טעימת בירה מוצלחת ביותר, כמעט בלי נפילות. זכורות לטובה: אפנצלר שוורצר קריסטל משווייץ (אפס ציפיות, הצלחה מפתיעה), 2 ביר דה גארד חביבות מצרפת שהביא יואב, פילזנר פשוטה וטעימה של ויינשטפן, IPA מוצלחת של GOOSE ISLAND, לאגר בפחית טעים ומהנה של מבשלת NEW BELGIUM, גינס מניגריה - שונה מאוד מהגינס שאנחנו מכירים כאן ובירות מוצלחות וכשותיות להחריד של מבשלה איטלקית חדשה.

שישי אחרי סרט מצאנו את עצמנו בבר בדיזנגוף, בעקבות מידע מוטעה/ לא עדכני על חבית של גולדסטאר לא מסוננת. הזמנתי שליש סם אדמס בוסטון לאגר, לא הצלחתי להריח כלום בגלל העשן, התחרשתי ממוזיקת סחים גרועה וברחנו מהר. שונאת חיי לילה.

היום - אם בעלי ירשה לי נשתה אסטרייה בלי גלוטן וקלובסקה של גופר'ס. אם הוא ירשה.

Desert Seagull

New member
כבר מזמן

שאני מנצל את פלטפורמת אשכול הסופש לפרט על דברים ששתיתי במהלך השבוע כולו.... חוקים זה לחלשים

syko1

New member
אותו דבר כמו nukke

ברביעי
+ עוד בירת פח מצרפת (רד אייל)(
והיום ס"ב של צרעה מ-2001 שבאופן מפתיע היה חי

troubles

New member
גולדסטאר לא מסוננת

לפי ידידנו אורן, המוצר הזה לא קיים עדיין. לא ברור למה הוא כבר מופיע בתפריט של הבר הזה בדיזינגוף... אני מבקר שם די בדחיפות (חבר גר מעבר לכביש) שיהיה משהו אני אשתף.

yezer

New member
גמד

שוף הובלון- ניסיתי לראשונה ודי נהניתי.הרבה טעם וארומה- מרירות ומתיקות וה-9 אחוז אלכוהול לא ממש מורגשים.
חוץ מזה- קצת ג'ורה 16 לחימום הקנה.

אצלי

בחמישי בחרובקה בעבודה
בשישי טריפל בלגית של בירל'ה שהיתה קצת אנמית
ועכשיו בארוח"צ בקבוק מסע לבן 11' של ויתקין

foodnwine1

New member
WHITE TULIP וויסקי

טוליפ לבן, אהבתי. פירות טרופיים אשכולית וליצי. תענוג עם סושי.

ויסקי : טוברמורי 17 שנה SINGLE CASK - מתובל ומצוין מפתיע.
ארדבג אוגדייל
ANCNOC 12 אצל חמי

רגוע

gabi a

New member
בירה

דובל טריפל הופ 2012 , לף בלונד וגינס
ואמנם לא בסופ"ש, אבל שווה אזכור - ביום ראשון הייתי אצל פאדוד באימפריאל. שתיתי אולד פאשנד על בסיס אליג'ה קרייג, ועוד קוקטייל מבוסס ג'ין בשם ספייסי אינדיה.שניהם היו טעימים מאוד, והיו חידוש מרענן בשבילי, בתור גבר עם הרגלי שתיה פרימיטיבים משהו.

מגוון

בשישי בבוקר בדרך היין מגוון יינות של רמת הגולן, כולל ק"ס 2009, מרלו אורגני כרם אודם, 2T, והייטסויין.
היו מגוון לבנים ואדומים נוספים, ישראלים וזרים. בלט בעיני ס"ב פטי בורגוואה מעמק הלואר, אהבתי מאוד וקניתי בקבוק.

בשישי בערב כפי שסיפר desert seagull התארחנו באימפריאל אצל padod ובר, היה כיף. הזמנתי "קרוס קאנטרי", על בסיס ג'ים בים שיפון ותפוז, והאמת שלא זוכר מה עוד היה בפנים. אבל זה קוקטייל מדהים, מתפתח ומשתנה תוך כדי הלגימה וגם לא מסתיר את טעמי השיפון. כל הכבוד.
ביקשתי גם קוקטייל בלייזר חם, שpadod הכין על בסיס קוניאק עם בנדיקטין. טעים ומחמם, עם פיניש ארווווווך של דבש ומרירות עדינה.
טעמתי גם מקוקטיילים אחרים שהוזמנו - כולם טובים מאוד ומורכבים ברמות.
המקום מושקע ורציני, ושמתי לב למבחר קטן אך איכותי ומגוון של סינגל מאלטים - נראה שנעשתה מחשבה לבחור מעט, אך שעדיין כל לקוח מתעניין ימצא מה לשתות. ללא ספק אבוא שוב.

היום קצת רום מעליית הגג, וגלנדרונך ח"ח 1989 (חבית פדרו חימנז)

עדיין סופ"ש, יין פורטוגזי

יין זול שבחרתי באקראי בחנות, Reserva Do Monte, tinto 2010
מהשם זה נראה כמו יין bulk נחות אבל וואלה, טעים, הרבה פרי, טאנין במידה, חסרה חומציות.
ציפיתי למעט והופתעתי לחיוב

temptation411

New member
מה כולכם הייתם באימפריאל?

בחמישי בבית גין טוניק (קטל 1 ו zuidam ) הקטל פחות בלט לשני היה טעם של וודקה לימון
אחכ באימפריאל ליטל איטלי שהיה מושלם ועוד משהו שלא זכור לי לטובה (קליפת תפוז בקוקטיל שהשאירה טעם מר מדי)
בשבת ביקור חוזר באימפריאל לא זוכר בדיוק שמות וכאלה אבל היו יותר מדי קוקטלים :)

Padod

New member
מאתגר משהו

בוא נראה אם אני זוכר נכון...ספייסי אינדייה וקלובר קלאב, G'Vine D'Or, ג'ון-סיינט-ז'רמיין סאוור...את השניים הראשונים לא הזמנת ממני. קלעתי?

temptation411

New member
בזיל סמאש לאישה

ומשהו בשבילי עם מלא אנגוסטורה
תכלס האחרון שעשית לי היה הכי מוצלח

Padod

New member
זו בדיוק הכוונה לא?

אם הראשון יהיה הכי מוצלח אתה לא תרגיש את השני...

אבל בפעם הבאה שאתה יושב על הבר ולא מציג את עצמך אני מבטיח להגיש לך מי-סוכר מנוערים עם קרח בכוס של כוסיות עם מלא קישוטים מעל.

tuvia444

New member
דש של מיץ לימון ייתן קוקטייל יותר מאוזן

במילים אחרות לימונדה

למעלה