סופ"ש

פרודוקטיבי יחסית

חמישי בערב טעימה לא פחות ממדהימה של פיו צזארה כולל אורנאטו מבצירים 97, איל בריקו 01 ועוד. תמונה להמחשה מצורפת

שישי, Oude Kaap שנין בלאן 2009
חביב בשביל מה שהוא, מינרלי, עדין יחסית, נחמד מאוד עם אוכל. שווה בהחלט את ה-3 ב-100.

היום עבודות בכרם
בוסטון לאגר טעימה מאוד תוך כדי עבודה, אלכסנדר אמבר חביבה ופאולנר עם ארוחת צהריים מאוחרת ומותשת

matroz

New member
אהה, בירה?

הרבה בירה של כל המציגים בתחרות הבישול הביתית וכמויות גדולות מעוד
מהבירות שלי.
עלה פוסט חדש בבלוג בחתימה שמסכם את האירוע, היה כיף גדול.

Padod

New member
מבושם

הערב עם נמרוד, בניסיון מוצלח להתגבר על היום שעבר - שוקובו החדש (ג'נבר, טיקי ביטרס, סירופ וינקוטו מטורף וחומצת חלב לסאוור שמערבבים ויוצא מעולה), ומכל הטוב שהיה בבית - וויסקי פריקה, ג'נבר עם ביטרס וקוניאק דלמיין שליוו סיגר מוצלח ומהנה. מצ"ב

אתמול יום שישי, פעמיים כי טוב - בזלת כהה (בלאחס) ודובל (לא בלאחס) כדי להתבשם פעם ראשונה, ואת שארית האל דוראדו 12 כדי להתבשם בפעם השניה.

Padod

New member
ביטרס בסגנון טיקי

עם הרבה קינמון, מוסקט, ציפורן, פלפל אנגלי, פלפל שחור, ג'ינג'ר, קליפות ליים ועוד מיני טובין שכאלה.
קונים, מכינים בעצמך, או מחליפים באנגוסטורה ארומטי.

בלבלת אותי עם השורה האחרונה

אתה בעצם רומז שאתה מעוניין ב"עסקת החלפה" (אני רחוק ממך) או שבעצם יש הבדל בין אנגוסטורה ארומטיק לבין אנגוסטורה רגילה? כי פעם שעברה ששאלתי ענו לי שאין הבדל. ונראה לי שאתה ענית לי

Padod

New member
זה אותו הדבר

ואני לא מעוניין להחליף, תודה.
כוונתי היתה שאם אינך מוצא כאלה, ואינך מעוניין להזמין מחוץ לארץ, החלופה המתאימה ביותר שזמינה לך כאן היא האנגוסטורה ביטרס. שגם נקרא אנגוסטורה ארומטיק ביטרס.

יין לשם שינוי, קצת ויסקי - וגם חדש באוסף!

היום בצהריים אצל חברים ירדן שרדונה אודם 2009 שהיה מאוזן ועדין, הלך מצויין עם סלמון (טרי, לא מעושן) וגבינה.

בערב קצת בלאק בוטל נחמד.

והחדש באוסף - אחרי גירסת ה-CV שאהבתי מאוד, אבל את ה-14 שנה לא כל כך (היה מוזר... יותר מדי דברים לא קשורים יחד, ולא מעושן כפי שציפיתי).... לונגרו 18:

אותר במקרה בחנות לא גדולה, אחרון ובודד על המדף - קצת מעל 100 יורו. ימתין לאירוע מתאים להיפתח, אבל מבטיח להעלות רשמים אז.

נצל"ש - דיל על מקרר יינות באתר ביג דיל. מומחים - מקרר טוב? מחיר ראוי? (וכן, 30 בקבוקים זה מעט. אני לא כזה חזק ביין). תודה!

להבא עדיף בשרשור נפרד לגבי המקרר

בכל מקרה דעתי:

'יין בעיר' זולים לפחות ב-10% מהמתחרים במקררי יין. מצד שני אם תחפש ברשת ביקורות על החנות ( דוגמה ) מצטיירת תמונה לא מחמיאה. לא קניתי שם בעצמי. גם כאן בפורום היה מקרה של לקוח לא מרוצה (בלשון המעטה) לפני כמה שנים.

לגבי המבצע עצמו, המחיר ה"מקורי" זה גם המחיר באתר אבל הוא מעט יקר אפילו ביחס לאותו האתר, למשל מקרר 28 בקבוקים ב-799 ובאתר אחר מקרר אחר ל-28 בקבוקים ב-790 ש"ח (השני זה המקרר שיש לי מהאתר שקניתי בו)

לסיכום: גם אם אתה מחליט לקנות בחנות הזו, לא בטוח שהייתי הולך על הקופון.

אוסטריה, באינסברוק.

שלחו לי תמונה של מדפי החנות ואת האריזה הסגולה הזאת קשה לפספס... :)

nimrodrosen

New member
שים לב לצורת המקרר, צר וארוך.

יש לי תרמואלקטרי 28 בקבוקים שאני מרוצה ממנו winebar עלה 800, הוא כמו כל שאר המקררים בסדר גודל הזה קצת יותר שמנמנים ונמוכים. זהו רהיט אז תחשוב איזו צורה הכי מתאימה לבית שלך..

knappertsbusch

New member
סופ"ש מוצלח

לגבולין 16
טליסקר 10
לפרויג 10 ח"ח

צריך יותר מזה, תגידו?

Desert Seagull

New member
הסופש שלי

בשבוע שחלף שתיתי תבור אדמה. ק"ס-ק"פ 2008. הוא היה מעט ירקרק, טאנים עדינים יחסית, גוף בינוני מינוס, והאמת די טעים. בשביל 70 ש"ח לדעתי הוא מגרד מלמעלה את קצה התמורה לכסף. סהכ יין טעים שאהבתי.

בסופש היה שיבאס אורגינל מקורי אחולשלוקימניוקי. למה? כי זה מה מזגו בארוחת הערב בה התארחתי. בשבת בירה פרוני האיטלקית. כמו מכבי. לא מומלץ לשתייה. מומלץ לבלילה לטיגון דגים.

גלנליבט 15 אלון צרפתי יחד עם קוואבה. הוויסקי עצי וקליל, הסיגר אדמתי ונחמד.

מוצש שהתחיל בברולו פ"ת, אחרי שביקשו 40 ש'ח מינימום (מלא זמן שלא ניתקלתי במקום שדורש מינימום), ושעישנו שם על אף השלטים (המלצרים לא עשו כמובן כלום) עברנו למרלה, ושם שתיתי לונדון פרייד עם פלטת מטוגנים מאכזבת מאוד (ג'ארה של צ'יפס עם נקניקיה אחת מטוגנת וארבע טבעות בצל שעולים הון תועפות) ועל סף הרמאות...לצערי גם שם עישנו בסוף אבל היה פחות צפוף ולא הייתה דרישה למינימום..

איפשהו היה גם יאנג'ס שוקולד סטאוט.

ברנדי לבן של תשבי

תגלית המאה מבחינתי! הם קוראים לו "ברנדי אלמביק לבן", ובעצן מדובר באו דה וי קליל ופירותי, אפילו פרחוני הייתי אומר. תענוג לא זול(עלה לי 225 לבקבוק 700 מ"ל), אבל נגנבתי ממנו אז קניתי אחד.

ועוד קצת מסע ישראלי אדום ולבן בעבודה...

foodnwine1

New member
סיינט פטריק לא?

קצת ויסקי אירי : רדברסט 12 וגם טירקונל

טעמתי את החדש של ANCNOC מהדורת 1998, אחלה אחלה של ויסקי. אל תצפו לניסים, אבל פרופיל נקי, עשוי היטב, ללא משחקים פינישים, ללא צבע וסינון. פשוט ויסקי טוב כמו פעם. מומלץ.

עוד קצת ויסקי 2 : קול איילה של WEMYSS -" SMOKEHOUSE" מאוד מהנה, קולך איילה מיושן כהלכה.

מקווה לקנות בהמשך השבוע בלונדון כמה דברים. אעדכן

yoavge

New member
ויסקי ובירה

בנימה אירית לרגל סיינט פטריק.

וויסקי Tyrconell בארוע.
בירת סטאוט "זאב" של שיבולת בבית

למעלה