סופ"ש

matan5165

New member
כמה בסיסיים ופינוק קל

אתמול הייתי בחתונה של חבר, כרגיל שתינו לא מעט עם הרבה עירבובים פתחתי את הערב עם ג'ימסון המשכנו עם ג'ק דניאלס ואז החברים קיבלו לשולחן 2 בקבוקים של ג'וני דאבל בלאק ו2 בקבוקים של שיבס 12 בקיצור, חזרתי הביתה הפוך, גמור אבל מרוצה ! היום פתחנו את השישי עם ארוחת צהרים טובה (והזויה) שתיתי בירה אלכנסדר בלאק והחברה בהתאם החליטה לשתות מלכה בהירה סיימנו בסרט נחמד, סיגר איכותי ולגבולין 16 (מנה כפולה). היום יש מפגש סוני פלייסטישן אצלי, כמה חברים באים לשחק, לעשן ולשתות כמו שצריך :) שבת שלום לכולם !

matan5165

New member
BERVILLE XO מישהו מכיר

כמה חברים היו אצלי למפגש סוני כרגיל המשכנו לערבב התחלנו עם בירה בזלת דאבל - כהה וממש טעימה (הוצאתי גם לף רדיוס אבל אני ספציפית העדפתי להתמקד בוויסקי היום) המשכנו עם BERVILLE XO, קוניאק צרפתי ממש נחמד שחבר הביא מישהו מכיר ? ביחד עם הסיגר ( דומיניקני - ליאון חימנז גודל צרציל) הייתי חייב וויסקי, חזרנו לשיבס 12. מידי פעם ציסר של ואן גוך דאבל אספרסו בשביל לחזק עניינים. אחלה ערב עבר עלינו :)

או, להיות צעיר ויפה

אתם חוגגים, אתם. הערה טכנית קטנטנה - צ'רצ'יל איננו גודל של סיגר, אלא שם נפוץ לוויטולה (שזה בעצם "גודל", שילוב של כמה מאפיינים כמו אורך וקוטר) בשם ג'ולייטה מספר 2. אני מתכוון לכתוב בקרוב בבלוג שלי בנדון, אבל יש הבדל בין שם פנימי, שם נפוץ, ויטולה וכו'. סתם.

matan5165

New member
תודה :)

צודק, אני מאמין שבכל גיל צריך לחגוג אבל אין ספק שזה הגיל המתאים ביותר... לגבי הגודל זה נכון, הכוונה שלי היא שברגע שאתה, או בחור שמכיר את עולם הסיגרים ידע על מה אני מדבר.

knappertsbusch

New member
הפעם מגוון

שוף הובלון IPA - אהבתי מאוד. בלו נאן גוואצטרמינר 2011 (כאב שיניים רק מלכתוב את השם של הזן...) - אני בקושי שותה את הסגנון הזה, נחמד בתור גיוון מרענן. ירדן הר חרמון - וואלה, צודקים החבר'ה, היין הכי VFM בסופר.

בינתיים - לינקווד 15

Linkwood מהספייסיד, 15 שנה ריפיל שרי. נהדר, התחברתי מאוד. שרי טוב אבל לא מוגזם, הפרחוניות ועשבוניות של הלינקווד מבצבצים מבעד לשרי המתוק. גוף מלא ועשיר, למרות שרק 43%. והכי טוב - אין בכלל את המרירות האלכוהולית הנפוצה שמרגישים בחלק האחורי של הלשון. אני משתכנע יותר ויותר ש-15 שנה זה הגיל המושלם לרוב הוויסקים (לטעמי).

rustynail

New member
אפלטון אקסטרא

אחלה בחלה של רום, באיזה מסעדה לא מוצלחת.

foodnwine1

New member
KWAK וויסקי ביוןמולדת של בתי

אמש חגיגת יומולדת לבת ה 2. פינוטאז' דרום אפריקאי שקר כלשהו, חביב מאוד ואורבייטו קלאסיקו שנגמר מהר מאוד. לציבור שלא ממש מבין. אני הלכתי על בירה, קוואק יחד עם חומוס ובשר כבש. היה חמוד. סיימתי את הערב עם גלנפרקלאס 175 שאני ממש מסמפט. פרקלאס די מורכב, לא מאוד שרי וממש לעניין. הדראם החביב עלי לאחרונה. הגיעו כמה דוגמיות של הבנריאך כולל ה 17 ומקווה לטעום הערב. סופש טוב וקייצי

מני.ת

New member
כרגיל לאחרונה

טאליסקרים וטאמדו 10. בנוסף, אמש, ארדבג 10 , לגאוולין 16 וגרסת 1993.

Desert Seagull

New member
סופש + אזהרה

ווסטמאל דאבל מהחבית (בתחילת השבוע שתיתי את הטריפל מבקבוק). הדאבל לא מלהיב. פחות מתקתק וקרמלי ממה שחשבתי שיהיה. הטריפל כשותי מאוד וללא ארומות לימוניות פרחוניות. ניתן לרכוש בקבוקי שליש במחסן של שחר הרץ, 18 ליחידה. כמו כן, שתיתי את האיזידור של לה טראפ. בהכי פשטות, הרגיש כמו ערבוב של טריפל עם דאבל. שיבאס 12 כי מזגו לי. הרבה רכש של יינות ובירות. לפחות לגבי הבירות, ידווח עם שתייתן...אולי גם אני אגיע מתישהו ל-300...
לגבי האזהרה, החלו למכור את היאנג'ס שוקולד סטאוט ב-5 שקלים הבקבוק במקם 10. זה מכיוון שהתוקף של הבירה הולך לפוג בקרוב, באמצע מרץ. הבירה לא נראה לי תתקלקל יום למחרת
אבל בכל זאת למי שהעניין מפריע לו, שישים לב. אין באמת 'סתם' מבצעים בארץ...

Desert Seagull

New member
קינוח של הסופ"ש - אצל 'שמח' בבני ברק

נפגשתי בספונטניות עם איתי חובב הג'ין פה שכתב תחתיי לערב גבינות, סיגר וכהילים, ככה לסגור פינה של הסופ"ש. מהצד שלי נמזג קלבדוס ברנרוי איקס עיגול (מתפוצץ מצחוק בכל פעם מחדש על התיאור המילולי של אקס.או) יחד עם ראמון אייונס סופריורס קאסה דל האבאנו. סיגר אכזבה גדולה מבחינתי. שטוח, דלוח, כמו לעשן נסורת אוגרים עם אסבסט. ממש ככה. איתי חתך לנו אמנטל, שוברי, ברס בלו וסנט מור. השוברי הייתה עדינה וטעימה מאוד. קליפתה הייתה עם חריפות מעודנת. הברס בלו זו גבינה כחולה למי שמחפש עדינות ורכות. אינה חריפה כמו רוב הגבינות הכחולות שאכלתי וטוב שכך..והסנט מור היא בליגה אחרת. לקחתי מהברס בלו והסנט מור הביתה. אגב, הקלבדוס השתלב באופן הרמוני עם הברס בלו, המעט חריפות שיש בה הדגישה את המתיקת של הקלבדוס. כרגיל כיף לפגוש חברים לפורום ולשגעון. שיהיה שבוע טוב

itisv

New member
טעימות

ג'ין בומבאי ספיר שותים אותו נקי? הייתי חייב לטעום כמעט עפתי לאפשהו... גלנליווט 15 פרנץ' אוק וודפורד רזרב , מאוד אוהב את החבית המודגש שבו קראון רויאל חמוד פידיך 12

tuvia444

New member
קצת כבוד כשאתה מזכיר ג'ין

אמנם לקח לי קצת זמן להתרגל, אבל אני חובב גדול של ג'ין (יש כאן לפחות עוד אחד או שניים כאלה, נראה לי אורון אחד מהם). לגופו של עניין, תגיד תודה לא טעמת את הביפיטר. יותר אגרסיבי מהבומביי ספייר. אצלי הסדר הוא ביפיטר הכי אגרסיבי, אחריו בומביי, אחריהם טנקריי וגורדונס בערך באותה רמת אגרסיביות (כשהגורדונס חלש ב10% מהשאר, לעומתו הטנקריי באמת עדין, למרות 47% שלו, שזה דבר שראוי לציין לשבחם) נסה טנקריי רנגפור (לדעתי אין בארץ, מלבד אצלי בארון...) 41.3%, מתובל בזן של ליים הודי. מעולה!!!

למרות המיתוג והבקבוק היפה

אני מעדיף גורדונס וביפיטר על פני בומביי ספיר אבל אולי הגיע הזמן לטעום אותם שוב זה לצד זה

Padod

New member
כשתסיימו

לשחק בבקבוקי יין ובירה, אני אשמח לפתוח לטעימה-השוואתית של ג'ין את הביפיטר 24, G'Vine Nouaison ואת ה Israeli-Navy Strength Gin.

למעלה