סופ"ש

סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

רוית46

New member
עונה :)

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- טיפה טיפה - מירי מסיקה משהו טוב שקרה השבוע- חופש כל השבועע משהו רע שקרה השבוע -אני חולה :/ עיתון/ספר/תוכנית השבוע-אהבה מעבר לפינה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מלא בילויים :)!! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא- קריאת ההגדה מתחילתה ועד סופה של התימנים חחחחח תמונה-אין כוח לעלותת הערות/תלונות וכו' - החיים יפים למחייכים :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים-לכולם :)

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -הכל יהיה בסדר. שיר השבוע לא של לירז -כל מיני. משהו טוב שקרה השבוע -שנגמרה יום חמישי קטניית פסח בבית ספר. משהו רע שקרה השבוע -מופע של ג'סטין ביבר לא ראינו כלום :( עיתון/ספר/תוכנית השבוע - טלוויזיה במיטבה ועושים כבוד למוני מושונוב. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -לפגוש את ליאורוש ביסלי שלי כמה התגעגתי אלייך ועוד כמה חברים שלא ראיתי מלא זמן. משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -אין תמונה -אין הערות/תלונות וכו' -שיהיה חג פסח שמח וכשר. ושבת שלום ומבורך. מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם :)

RTur

New member
עונה (עומרי, אתה צריך לענות על "הקורבן"!)

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Britney Spears - האלבום החדש Rihanna feat. Britney Spears - S&M (Remix) Beyonce - Halo Nelly - Just A Dream משהו טוב שקרה השבוע - ירושלים, יומולדת לשתי ידידות שלי, העיבוד לשיר שלי שיוצא לי מגניב רצח :) משהו רע שקרה השבוע - לא משנה עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יומולדת לדודה שלי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודע תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

עונה באיחור ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז -The Gummy Bear Song With Lyrics חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו טוב שקרה השבוע - פאקינגגג סיימתי 60 שעות התנדבוות !!! אחרי שעבדתי 12 שעווות ביוום !!! ונהייתי רכז מתנדבים
משהו רע שקרה השבוע - ריב כאן עם מנהלות סופר XD עיתון/ספר/תוכנית השבוע - איזה טלווזיה ? רגע אחד לא היה לי זמן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -טיול שנתי ! ולהפגש עם אנשים שכל כך התגעגעתי אליהם
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא מחכה לשום דבר כזה ! תמונה - הערות/תלונות וכו' - להיות ישראלי זה לתת אנשים !
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כלום :)

למעלה