סופ"ש

יולי127

New member
סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

רוית46

New member
עונה[=]

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -אלף כבאים,היא כל כך יפה,צליל מכוון,ואני קורא לך,אלוהיי,אתה זורם אצלי בדם,על האהבות שלנו,אתה קורא לי ועודדד. משהו טוב שקרה השבוע -ציונים טובים,ידיעות משמחות,והייתי המצטיינת מכל הכיתה במשהו :)) משהו רע שקרה השבוע -מבחנים חח. עיתון/ספר/תוכנית השבוע-מיכאלה,מחר ולתמיד טלנובלה בעמ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יום שישי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא-מבחן בהיסטוריה תמונה-אין כוח P: הערות/תלונות וכו'-החיים יפים למחייכים מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולם

עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז -Avril Lavigne - What The Hell משהו טוב שקרה השבוע - כל מיני צחוקים
משהו רע שקרה השבוע -המערכת שעות שלנו נוראית עיתון/ספר/תוכנית השבוע -אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שיגיע יום חמישי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -יום שלישי תמונה - הערות/תלונות וכו' - שיהיה שבוע טוב לכולם מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - ארתור ליאור יוליה

עונה

שיר השבוע של לירז - לשם שינוי שמעתי את הדיסק שלה חחחח
שיר השבוע לא של לירז -הדיסק של עידן רייכל משהו טוב שקרה השבוע - לראות את החברים שוב אחרי שבוע
משהו רע שקרה השבוע -הייתי חולה ולא היה לי קול ואתם יודעים כמה קשה בלי בלי לדבר עיתון/ספר/תוכנית השבוע - חדשות הבידור וכמה סרטים ..כל היום הייתי מול הטלווזיה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לסיים עם המבחנים :) ויאללה כולנו לתל אביב :) משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -מבחן בתקשורת תמונה -אין לי כוח הערות/תלונות וכו' -וואלה גם החודש לא נראה לי מישהו עובר :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ארתור דיאנה ניקה ויוליה

sivan1996

New member
עונה קצת באיחור XP

שיר השבוע של לירז - X שיר השבוע לא של לירז - מרלין מנסון- SWEET DREAMS משהו טוב שקרה השבוע - סופסוף העלנו הצגה ראשונה מזה 3 חודשים P משהו רע שקרה השבוע - X עיתון/ספר/תוכנית השבוע - התייר!! סרט מדהים! D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה של דור דניאלל!!!!!!!!!!!!! ביום שניי!!!!!!!!!!!!!!! DDDDD:
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחינם =.= תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

אליסה13

New member
עונה

שיר השבוע של לירז -עוד צהריים,אל תפסיק,הכל יהיה בסדר,נשכח מליבך ונשיקות. שיר השבוע לא של לירז -שירים של ריטה ושירי מימון. הדיסק החדש של רוני דלומי. משהו טוב שקרה השבוע -אני ואחותי הקטנה ראינו את הדיוידי של הפסטיגל ''לילה מטורף'' 2010 משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע -האח הגדול. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -מחר נוסעת לחרמון ל3 ימים משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -יום שישי 4 שעות מטמתיקה אין לי כוח תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכל הפורום.

יולי127

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - חחח הלכנו להופעה של עידן רייכל כמה אנשים מהפורום :) משהו טוב שקרה השבוע -ההופעה ותל אביב עם ליאור :) משהו רע שקרה השבוע - כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע -אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יציאות עם חברים משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - להתחיל ללמוד למחבנים תמונה - פעם אחרת חחח הערות/תלונות וכו' -שבוע טוב
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם

למעלה