סופ"ש

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז -אין משהו טוב שקרה השבוע -שהמחנכת שלי התקשרה לשאול איך אני מרגישה חמודה משהו רע שקרה השבוע -חולה בע 40 חום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - לא ראיתי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -להבריא ושהחום בעזרת ה' ירד משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה -אין הערות/תלונות וכו' -שתהיה לכולנו שבת קדוש ומלאה בבריאות ושמחה מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולם

רוית46

New member
=] :

אחלה מחנכת יש לך! כשאני מחסירה וחוזרת אחרי מחלה היא אומרת לי שני דברים- "למה את מחסירה? זה השליש השני שאיתו תלכי לתיכון לכל דבר יש השלכות.." חחחחחחחחחחחחח :) תרגישי טוב אליסוש

רוית46

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז -מה זאת אהבה-ריקי גל ומתי כספי משהו טוב שקרה השבוע -נפגשתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן:) משהו רע שקרה השבוע -הייתי חולה :/ עיתון/ספר/תוכנית השבוע - מיכאלה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יום שישי שוב [= משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -מבחן במתמטיקה תמונה - הערות/תלונות וכו' -שיהיה שבוע טוב! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכל הפורום

sivan1996

New member
עונה:}

שיר השבוע של לירז - X שיר השבוע לא של לירז - p!nk- raise your glass משהו טוב שקרה השבוע - קיבלתי כתבה על אדם למברט מספרד XD משהו רע שקרה השבוע - התבטל שיעור תיטרון -.- עיתון/ספר/תוכנית השבוע - פנאי פלוס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - X משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - מבחן במחשבים O.O תמונה - מיי פיינגולד D: הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

עדנוש31

New member
לירז הייתה בעיתון ליפני כמה ימים (-;

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - נתנאל פרי דרך חדשה , משה פרץ קחי אותי אלייך :) משהו טוב שקרה השבוע - קנו לי מחשב נייד חדש .. משהו רע שקרה השבוע - כלום ברוך השם
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - חסמבה דור שלוש , הבורר , ומיכאלה .. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה בע''ה .. ולזכות באיזה תחרות שנירשמתי :) משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - להיפגש עם מישהי שאני לא סובלת
תמונה -
הערות/תלונות וכו' - שבוע טוב שיהיה בע''ה ..
מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - ליפה שלי ...

עונה באיחור ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז - חחחח עומרי עשה בשיר של לירז קול מזה מצחיק
לשיר "ריסים" שיר השבוע לא של לירז -יום חדש נפלא-אריק ברמן ישן אבל התמכרתי משהו טוב שקרה השבוע -השבוע היה מצחיק למרות כל המבחנים משהו רע שקרה השבוע -כלום :) עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אין.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יום הולדת לחברה טובה
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -מבחנים
תמונה - אין לי כוח לעלות הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -ארתור דיאנה ויוליה

למעלה