סופ"ש

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - סרט/ספר/עיתון/תוכנית/משהו השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - תלונות/הערות/הארות/הצעות/רעיונות - מסרו ד"ש למי שבא לכם -

עונה

שיר השבוע של לירז - ציירי בעיניים עצומות
היינו בתל אביב והשיר הזה היה באחת החנויות שיר השבוע לא של לירז - Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna משהו טוב שקרה השבוע - יציאות מצחיקות
משהו רע שקרה השבוע -כלום סרט/ספר/עיתון/תוכנית/משהו השבוע -מועדון לילה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - תל אביב עם ליאורי : ]] תלונות/הערות/הארות/הצעות/רעיונות - ארתור כמה הודעות יש בנתיים ?
חחח ולמה אתם פשוט לא עושים שירשור תמונות של לירז ?
מסרו ד"ש למי שבא לכם -כל אלה שפעילים כאן בימים האחרונים

RTur

New member
אני לא יודע כמה יש..

אני גם לא רוצה לבדוק עכשיו כי יש מצב שזה מאפס ברגע שאני בודק. אז אני מחכה לסוף החודש שיופיעו לי הנתונים. למה לא עושים שרשור תמונות של לירז? שאלה טובה..

RTur

New member
מה זה משנה? ../images/Emo6.gif העיקר שיהיו הודעות

אפשר גם להעלות תמונות ישנות ולהיזכר בהן. לבחור נגיד נושא מסויים (אנערף - "לירז בשמלות", "לירז אוכלת"
) ולעשות שרשור עם כל התמונות של לירז עם הנושא... אין לי בעיה שיהיו תמונות שכבר הועלו לפורום מישהו, הרי יש פה מלא אנשים יחסית חדשים שלא היו כאן בפורום בתקופות מסויימות ולא מכירים את התמונות הישנות נגיד..

דווקא יש לי רעיוון :]]]]

שכל אחד יעלה את התמונות שלו עם לירז ויספר איך הוא פגש אותה שמה והכל :] יכול להיות נחמד

עוונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - אין (חוץ מבחנות
) שיר השבוע לא של לירז - Eenie Meenie משהו טוב שקרה השבוע - שטויות עם חברים
משהו רע שקרה השבוע - איןן :) סרט/ספר/עיתון/תוכנית/משהו השבוע - החיים זה לא הכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ים שטויות עם חברים
תלונות/הערות/הארות/הצעות/רעיונות - מסרו ד"ש למי שבא לכם -ארתור ניקה נטשה דיאנה עומרי ואליסה

עונה

שיר השבוע של לירז -לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז - עדי אשכנזי הייתי בת 30
משהו טוב שקרה השבוע - לא משהו מיוחד סתם.. משהו רע שקרה השבוע -כלום סרט/ספר/עיתון/תוכנית/משהו השבוע -מונית הכסף,נראה אותך משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יציאות תלונות/הערות/הארות/הצעות/רעיונות -אני אישית חושב שהפורום צריך לעסוק יותר בלירז .. מסרו ד"ש למי שבא לכם -כולם

עדנוש163

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - אייל גולן מתגעגע , עופר לוי רוח ים
משהו טוב שקרה השבוע - קניון עם חברות , יציאות ודברים שקניתי .. משהו רע שקרה השבוע - שחברה טובה בבית חולים .
סרט/ספר/עיתון/תוכנית/משהו השבוע - לא ראיתי טלוויזיה כמעט D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - להזמין כרטיסים להופעה
תלונות/הערות/הארות/הצעות/רעיונות - סורי שאני לא כותבת כאן הרבה כמו פעם , נישתדל
מסרו ד"ש למי שבא לכם - לכולם

למעלה