סופ"ש!

dragonit12

New member
סופ"ש!

איזה כייף שהגיע סופ"ש! מה נשמע? מה מתוכנן לכם להיום ולמחר?
ואיך עבר לכם אתמול כיפור? שיהיה לכם סופ"ש מעולה וכייפי!

Swap Meet

New member
סופשבוע רגוע...../images/Emo54.gif

מה נשמע? הכל טוב :) מה מתוכנן לכם להיום ומחר? טוב אז עכשיו אני הולכת עם אמא לאכול בארומה או קופי בן בקיצור- איפהשהוא! בערב יש לנו סמינר בקן עד 13:00 ביום שבת ואז נראה כבר... סופשבוע נעים לכולם!

hadarinke

New member
when im sixty four../images/Emo9.gif

מה נשמע?מגניב ביותר מה מתוכנן לכם להיום ולמחר? היום בערב עם החבר'ס, מחר נפגשים לראות סרט
ואיך עבר לכם אתמול כיפור? נחמד.... לא צמתי או משהו, אבל נחמד. יום מקסים[=

hadarinke

New member
רק אם את חזירה חולנית.

יש שם איש שתולה ראש של מישהו על מקל ><

איזה כייף שהגיע סופ"ש!

מה נשמע? הכל מעולה =]] מה מתוכנן לכם להיום ולמחר? היום בונים סוכה ואח"כ הולכים לסבתא לאכול.. ומשם לחברה ומאצלה למסיבת שתיה :p ואיך עבר לכם אתמול כיפור? וואי עבר מהר.. סופ"ש מהנה

dragonit12

New member
זה ממש כייף!

אבל אמא בא החליטו שלא בא להם השנה.. ושואלי אנחנו נעשה אצל הודודים.. אז לא נבנה את הסוכה
אוף איתם!

הולך ליהות מעניין :)

אממ עכשיו חזרנו ממסעדה , חגגנו לאחותי , מחר יש פעולה בנוער העובד והלומד (למי שמכיר חח) ללמוד לערבית ומליאן שיעורים במתמטיקה :/ אגב: חדשה :)

dragonit12

New member
קודם כל-ברוכית../images/Emo9.gif

התמכרות נעימה והשתלבות מהנה! דבר שני.. מזל טוב לאחותך(?) בהצלחה שיעורי הבית!

dragonit12

New member
סופ"ש!

איזה כייף היה הסופ"ש
הייתי בבית.. לא היה לי כח ללכת לסבתא וזה. אז נשארתי,קראתי ספר כל השבת! היה מזה כייף
ספר מעולה אני באמצע שלו ורק נהנת ממנו! זה ממש עזר לי השקט של הסופ"ש. לחשוב,להבין,להיות עם עצמי. ערב טוב!

ronpos

New member
סופ"ש פנאןןן!!

מה נשמע?מצויין מה מתוכנן לכם להיום ולמחר? היהי את הסופ"ש הכי כיך בארץ!! היה חג מעלות אזורי, עמק יזרעאל
!!!! אממ.. בגלל שאני טרומפית היינו שישבת והיה כיף אדיר, לא נוראמלי! ואיך עבר לכם אתמול כיפור? לא צמתי.. אבלל הייתי כוםפרת עד הסוף.. הדלקתי חשמל , הכל. אבל עדיין היה משעמם תיכוו שיהיה לכם סופ"ש מעולה וכייפי!

למעלה