סופ"ש?!

yaeli87

New member
איזה קור!!!

חמישי- יצאנו לאיזה פאב כמה חברים מהצבא...ישנתי אצל מאמי. שישי-א.ערב אצלנו ואח"כ אפגש עם חברות. שבת-לא יודעת בערב בטח מאמי. קר לי ואני עייפה...

AnGeL DoLlY

New member
איזה קור רבאק

אתמול מול - 4 שעות בבצפר, היה מצחיק :) חזרתי הביתה, חברה באה אליי והלכנו ביחד ללהקה עד הערב. כשבאתי לחזור הביתה ברגל ההורים היו בדרכם לפרוזן אז כבר הלכנו ברגל לדלי, וזה היה מהזה במקום.
היום- בצפר 3 שעות, שיעור נהיגה ועשיתי חנייה ראשונה:) בינתיים נחה קצת בערב מסעדת דגים עם המשפחה, לשצ'ופאק אם מישהי מכירה. אחת הטובות ויותר מאוחר אולי לקומדי בר עם זוג חברים, ואני ואדם, אם הקרצייה יחליט לדבר איתי. יש לי -שוב- חינם
,אז ממש מקווה שיצא לנו ללכת. שבת- ביוטופ כל היוםםםםם. עד מתיייייייי.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif סופ"ש יומולדת ../images/Emo126.gif

חמישי בצפר, ישב"צ, שיעור פרטי במתמטיקה, מסיייבת הפתעה
שישי י ו מ ו ל ד ת !
בבוקר בצפר, אח"כ סנטר עם חברות ובערב לצאת עם חברות/צוות שבת ארוחה משפחתית, פעולהלהלה, פעולת שכבה ואז נראה

Bitch47Percents

New member
היה אמורלהיות טוב, יהיה ג'יפה.

חמישי- יום עם תומר, משחק כדורסל של אח שלי [הם ניצחו!] ומסעדה עם ענבל שישי- נזרקתי, טלפונית שבת- כלום

Bitch47Percents

New member
../images/Emo45.gif

אני רוצה אותו יותר מידי נראה לי שאני אשכרה אנסה לשנות את ההחלטה הזו..

Oo The Gush Oo

New member
הלאו, כבר סופ"ש משלישי אצלי../images/Emo13.gif.

רביעי- הייתי עם אמא בת"א, קצת שופינג. חמישי- היינו בטרבין עם החברות. שישי- כל היום השתעממתי. יותר מאוחר קידוש. בערב טרבין. שבת- קניון ארנה בהרצליה עם אמא'לה. בערב לצאת קצת.

RainbowL

New member
כבר עוד שנייה נגמר

אתמול- בי"ס עד 1 ועשרים. הביתה, סידרתי את החדר כ-ל היום ובערב עד מאוחר אצל דודה שלי. היום- קמתי בערך בחמש משום מה, ארוחת ערב בשמונה ואחר כך אולי משהו עם הבנות, נראה. מחר: שיעורים, לראות מה קורה עם השולחן שלי כי הוא נשבר ובעקרון להתארגן לבצפר.

SNoopY 26

New member
ורק איתךך אני מרגיש שזה מושלםםםםםםםםםםם

להיות עוד חלק בעולם שלךךך, באהבה שלך!! היום הייתי בבצפר. בבצפר. קולטות? בצפר. לא כי אני לא קולטת. אקיצר היה דווקא די פסדר, קפואאאא ממש מה קורה היום איזה רוחות היו! אח"כ הלכתי לחברה אחרי בצפר. לא מזמן סיימתי את הקידוש, ראיתי עכשיו קצת שנות השבעים (אני חולה על פז! הוא פשוט גדול) ועוד מעט יש מצב שאקפוץ לידיד שלי. הלאה נראה שבוע טוב :)

SNoopY 26

New member
חחחח תאמת

ששמעתי אותו אצל ידיד שלי ואני כזה "אוי אתה עם השירים שלך" ועכשיו אני שומעת את זה בעצמי. :)

little shorty

New member
קרקרקרקרקרקר

חמישי - התבטלתי כל היום בבית, בערב אני ואחי נסענו לקנות פיצה ואז חזרתי הבייתה התארגנתי ויצאתי למסיבה ביגור שהייתה סופר חזקה. שישי - קמתי מוקדם והלכתי לעבודה עם האנג אובר, חזרתי הבייתה בגשם והלכתי לישון, עכשיו קמתי ואכלתי ועוד מעט לחבר. שבת - להכרבל על החבר בבוקר בפוך בקור, לבוא הבייתה ולעשות לסבתא גבות-שפם-זקן-פנים עם חוט. כן אלוהים נתן לה הרבה שיער. בערב אולי משהו מעניין.

N o o s h y

New member
סופש ראשון כחיילת :]

היום: שמונה וחצי יצאנו מהבסיס (אחרי שקמנו שעתיים לפני ההשכמה כדי לצחצח הכל ולצאת הכי מוקדם שיש הבייתה
אין על המחלקה שלי!), בעשר כבר הגעתי לתחנת רכבת באשדוד, פגשתי את ההורים והלכנו לאכול שקשוקה בז'בוטינסקי כי הייתי מורעבת. ביקרתי בסניף על מדים, עשיתי סיבוב פוזה על מדים לממי בקניון, פרקתי הכל ונתתי כביסה לאימא, עשיתי מקלחת פינוק+ קרמים, ישנתי שעה וחצי, ישבתי שעה וחצי בקירה עם נעה ואנה, ארוחת שישי ותכף נצא (לא נוהגת!
) לאיילת ואז לפיגאל/ גמברינוס עם כל החברים שהתגעגעתי אליהם טילים! מחר: לקום מאוחר, אבל לא מידי, לקרוא עיתון+ נס+ קרואוסונים בכיף, צהריים בבית, לבקר בשבט, לארוז לשבועיים. למחרת אני צריכה לקום באיזה חמש וחצי כדי להגיע לבסיס בזמן.

למעלה