סופ"ש :]

סופ"ש רגוע בגלגל"צ...רגוע... XD

חמישי ביה"ס עד 12:15 מ-12:15-15:00 בייביסיטר אמור להיות לי אימון כדורעף מ-17:00-18:30 אבל אני נוסעת עם אמא לת"א, כנראה.. שישי להכין את הדברים לפעולה.. ב-13:00 לעזור למישהו בשיעורי בית.. מ-14:30-19:00/20:00 - צופים ב-21:00 עד 1 בערך בייביסיטר שבת טיול הכנההה
אהאהאה

LimiMimi

New member
בעה.

חמישי - צריכה ללכת לבנק, לחדש כרטיס וכל מיני שטויות. ב16:00 יש לי ראיון עבודה לקולנוע
בערב נוסעת לסינמה סיטי, פתחנו במסורת... ובין לבין אני בטח אנשק את הספות בבית. אני אוהבת אותו בזמן האחרון. שישי - משמרת בוקר, עד ארבע. אח"כ הולכים לחזרה של הפרצופים. בערב בטח אפגוש בנות שלא פגשתי שנים, ומנסה לשכנע את עידו לנסוע איתי לעכו... שבת - לא יודעת מה יקרה בבוקר, סביר להניח שאשן. אולי גם אפגוש אנשים. ובערב משמרת עד חצות.

little shorty

New member
מה מה

חמישי - שיעור נהיגה בצהריים, עבודה בערב. שישי - עבודה בצהריים, בערב לקפוץ לידיד ואז לחבר. שבת - ללכת לסבתא! בערב אולי משהו נחמד.

Small talk

New member
No Woman No Cry

עד לא מזמן הייתי בטוחה שהוא מתכוון ל 'אין נשים אין בכי' על בסיס 'אין שכל אין דאגות'. חמישי- לקום בבוקר לבית ספר, ב11:20 שיעור נהיגה שהוא אוסף אותי וידיד מבית ספרץ לחזור עד 13:00 הבייתה, לנוח! לעזור לנקות. מ- 16:00 עבודה (שאני מקווה שעד מאוחר וילך טוב ויהיה לי משלוחים
). שישי- לקום ב9:00 ולצאת ב09:30 לאסוף את אלינה
. אלינה פה כל הסופ"ש אז אני מניחה שאני לא אצא ונעשה ארוחה משפחתית רגילה. שבת- בטח נצא לטייל איפשהו או משהו משפחתי בסגנון... .

MaddyD

New member
חמוד

מחר סתם סבב בארים עם חברה, על טהרת הגילדה וסובביה, כי אני באמת מחבבת את המקום הזה.. שישי שבת לשכה בשישי הוא בא ללשכה נאכל קצת ונחתוך ברוח השטות לדאדא, הולך להיות בנזונה כי יהיו אנשים טובים חבל שאי אפשר להזדיין כי קיבלתי מחזור שבת אם יתאים .. -1 כי יש שם את הליין שבת של הסאקאיה. אבל נראה. אני מתגעגעת אליו]:

MaddyD

New member
חרא של מוסיקה? זה מקום דוחה

אין מילים לתאר הייתי בפתיחה לפני טרליון זמן ופשוט הזדעזעתי. הקונספט סבבה עיצוב נחמד אבל המיקום הוא אשכרה הביוב של כל האיזור יש שם אנשים כל כך מעפנים אבל זה ליין של הסאקאיה עם סלקטורית של הסאקאיה והרזידנטים של הסאקאיה. כך ש רע זה לא יכול להיות

MaddyD

New member
בערך שינוי

היום הולכים למנטל.. למרות שאין לי כח.. בכלל בא לי פשוט לבוא אליו בהפתעה ולהכנס לו למיטה וסתם לישון איתו.. אני מתגעגעת עד השמיים והסמסים שלווהשיחות לא עוזרים.. זה לא נורמלי לקבל סמס כזה באמצע חלום עליו "אני לא מצליח להתרכז ככה בהרצאה שאני כל הזמן חושב רק עליך"

MaddyD

New member
עוד תיקון

אתמול היה להיט הגענו לבר גיורא הרקוב הזה למסיבה של מישהי מהרמטכל, היה די מעפן אז הלכנו לארמדילו בדיזינגוף וגם שם היה קצת מעפן אז חזרנו לאוטו ובדרך ראינו את האקס שלי שזה היה די מצחיק כי אני כל חיי נתקלת בו באותו המקום ואז החלטנו שנוסעים למנטל ואז היינו קצת במנטל והיה די חמוד לא להיט והלכנו ללה כיכר שגם שם לא היה משהו משהו, משם הלכנו לרוזה.. והיה הכי מגעיל בארץ , כאילו באף מקום לא היה יותר מידי וואו פשוטנהנו כי היה מצחיק וקינחנו בברקפסט הגעתי בשש בערך הביתה. הייתי ב6 מקומות אתמול והחיים די דבש

Tears Dont Fall

New member
אשכרה סופש

חמישי על הבוקר תל אביב. עד שעות הערב המאוחרות ואחכ ראשון חוגגים לשתי חברות יומולדת. שישי מקווה שישר למשמרת בוקר. עד 14:00 ככה. אחכ לישוןלישוןלישון. בערב נראה כבר, למרות שנראלי שכן..טרום יומולדת וכאלה שבת לישון והרבה. ראשון, יומולדת
אבל זה כבר שבוע הבא ויחיי הספונטניות.

adiss90

New member
בואי גלי, בואי גלי לי.

אין לי שמץ קלוש מה אני עושה בסוף שבוע, (מה שלא מפריע לי להדחף לשירשור ולכתוב בו הגיגיי). ישנתי בדיוק 3 שעות בלילה. :( אני גרועה. ואתמול ביטלתי את הבייביסיטר והלכתי לקניון אילון לאכל ולראות סרט עם חברים :] וחזרתי מאוחר, וחיכו לי שיפודים וחזה עוף :)) יאמי. עכשיו אני מנסה להתאושש מחוסר שעות השינה וב-4 יש לי בייביסיטר של שעה וכבר התאהבתי טוטאלית בשתי הילדות האלה (אחת קיבלה את השיפשוף של החיים וירד לה דם ובכל זאת היא לא בכתה בכלל !!) בערב צריך להיות עוד בייביסיטר !! מחר(שישי,רייט?) דיי הבטחתי לחברה שנתארגן כמה ונלך לאיזה בר ת"אביבי שהיא אוהבת, מקווה שזה ייצא לפועל כי אני זקוקה למגע ת"אביבי L: הים מדהים עכשיו! באמת. פשוט לקחת אוטובוס (לבד,לבד!) ולשבת בשקט עם כוס מיץ. חוצמזה עשיתי את הג'וגינג הראשון בחיים שלי לפני כמה ימים. הליכה עד לאיזה גן מוסווה בשעות הבוקר הנעימות ואז ריצה קלה. שלושתרבע שעה\שעה כל יום בהחלט לא תזיק לי. ועד 9 בבוקר ממש לא חם. חוצמזה שאני דואגת עכשיו לכושר שלי: עשיתי שיעור מדרגה, ג'וגינג ושחייה. וגם יש לי חבל קפיצה אז אפשר בכיף לצ'פר את הג'וגינג. ((עד שאני אטבע בזיעה של עצמי))

שיגו שיגו שיגועים.

אאאאאז. (אוף אפשר להתחיל מאתמול? כן.) אז אתמוווול היה לי כל כך כל כך כייייייף. קמתי בבוקר ונסעתי לרחובות לפגוש את עומר והיה לי מממממממה כיף. וסתם עשינו שטויות והיינו מפגרות ונורא נהנתי. אחר כך לקחתי אוטובוס לת"א (בכל הנסיעות קראתי מלא
), הגעתי לעזריאלי. הממ מה נעשה? הלכתי מעזריאלי לאמורה מיוP: פגשתי שם את סבתא ואחגדול והצטרפתי. אחר כך הלכנו קצת אליה, ומשם הלכתי (ברגל, שוב
) לסינמטק. ראיתי את 'זרעי קיץ' המקסים, וזו פעם ראשונה שאני הולכת לסרט לבד וזה פשוט ענק!! היום אני מתכננת לקרוא ולראות סרט שלקחתי לי מהספריה, ואח"כ ליהיא באה ונצלם את התרגיל לשיעור צילום ונכין את השיעורים בתסריטאות. והיא בטח תתנחל פה עד אמצע הלילה כמו שאני מכירה את קצב העבודה שלנו. מחר (שישי)- בבוקר יש בי"ס, צילום-תסריטאות-וסרט שצריך לראות. מקוה שיהיה כיף. אחר כך אסע הביתה, אעשה סופסוף את העבודות בספרות שאני צריכה לעשות כדי להוריד את זה מהגב שלי. בערב ארוחה אצל סבתא, ומשם להופעה של חמי רודנרררר$^*&&))$& שבת- ישנה בבית, עושה קצת דברי בי"ס שצריך, ובערב הופעה של אח שלי בלבונטין 7.

EVE Lights

New member
בפאנןןןן ../images/Emo13.gif

היום אין תוכניות מיוחדות חוץ משיננית (איזה כיף לי!)
אולי אני אדבר עם לירן/יוני ונעשה משו בקטנה בערב, נראה כבר
מחרררר... אולי תל אביב בבוקר? אם יתחשק לי בערב עם אביב והולכים לישון אצלווו
וזה כיף! אולי נצא (לשם שינוי) לאיזה פאב באזור שלו... בשבת קמים בצהריים והוא יסיע אותי לאחותי הגדולה לארוחת צהריים משפחתית המשך היום לא ידוע, אולי חבר'ה מהעבודה ואולי לא. סופ"ש מקסים!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif שומדבר לא ממש מתוכנן..

היום- הקטן שלי ישן פה והלך לפני שעה וחצי לחדר כושר, הוא חוזר לפה ב5, שיעור פוינט ב9 עד 10 וחצי
מחר- אמא מלמדת כל היום
אולי אני אסע עם הקטן לת"א או משהו,שיעור פרטי ב4, אצל סבא וסבתא בת"א בערב, מקווה שנצא שבת- ללמוד לתיאוריה עוד ועוד ועוד!!!!

אין שכל אין דאגות../images/Emo122.gif../images/Emo71.gif

אוח אממ יום חמישי- ביצפר עד 13:00[היה נחמד!היה לנו שעה ראשונה עם מורה מחליף מפגר,שעה מתמטיקה שהיה סבבה,ושעתיים אנגלית שעברו די מהר,ואח"כ טקס רבין.] ללמוד להיסטוריהה 18:30 טקס רבין באולת שרת לכל המועצה והמש"צים יום שישי- ביצפר עד 12:00[מבחן בהיסטוריה!!11] לנוח? אולי סרט אצל דידוש יום שבת- לוווודעת אחה"צ אצל עומר,ללמוד למתמטיקה.^^" סופ"ש נעים ליידיז :]

Olly New York

New member
נמ

חמישי:
הייתי בבצפר מ10-12 , ועכשיו באלי ללכת לקניות אומשו , כי משעמם לי ;; וישמצב למשהו בערב
שישי:
יש מצב למסיבת יומולדת לידיד שלי , הבעיה היא שידיד אחר שלי (שהוא כמו אח שלי) לא מוזמן , וכל שאר האנשים מוזמנים , ולא נעים לי ללכת כי , אוף. והוא לא יודע על המסיבה אבל לא נעים לי ;; , ולא נעים לי גם לא ללכת כי זו יומולדת! וחוצמיזה כולם יהיו שם. אבל אוף אוף אוף! ,אז אין לי מושג בנתיים מה אני עושה. הלפ?
שבת:
בטח סתם השלמות סרטים , הקלטתי מלא ביסמאקס ולא הספקתי לראות. וגם לסדר את החדר קצת ולעשות שיעורים בכל מניי דברים לא קשורים , ולראות במבי כי יש לי חור בהשכלה , דאמט. אה ולהשתפר בגיטרה1!

למעלה