סופ"ש..

קצת מוקדם לסופש, לא?

אח"כ הוא לא יקפוץ P: נו מילא חמישי
נוסעת על הבוקר לעיר הקודש, פריסה לקטן שלי
נראה לי שאני מתרגשת יותר ממנו. מי היה מאמין שאני אראה את הבסיס המכוער הזה שוב
אח"כ ניסע אליי. (תזכורת לעצמי - חייבת לשטוף את החדר.) בערב אולי נצא לבית קפה באיזור, ממש לא בטוח אבל. צריכה ללמוד. שישי
8:00- 14:00 פסיכו. מענג. בערב סוף סוף יוצאים לטרזינה, כל החבורה!! קולולו
יהיה אפשר אשכרה לרקוד. שבת
בעיקר כלום. אולי ללמוד. הדבר היחיד שיהיה בא לי לעשות נראה לי זה להתכרבל במיטה.

DIE kvar

New member
גנבו לי תפלאפון!!!!!

ועוד באמצע דייט! חח היה דווקא כיף חוץ מהקטע המעיק והחסר-שעון-מעורר\תזכורות\חברים הזה. סוף שבוע אמרנו? ביום חמישי תכלס אני שומרת אבל אם נהיה כנים ונפתח אחושילינג פה לשטן - רוב הסיכויים שאני אצא ספיירית (לא אשמור). בערב יש לאחת מהצבא שלי (שהיא גם הייתה חברה שלי לפני כן בתיכון ועודנה חברה מאוד טובה של חברים שלי מהיישוב) יומולדת בטראבין בראשלצ, היא לא ממש מדברת איתי הבחורה הזו (לא ברור למה) אבל כל שאר הענף יהיה שם אז מי שם עליה בכלל. חח סתם סתם, לא נראה לי שאני אלך, אבל אם כן אז זה יהיה בגישה כזאת. ביום שישי.. האמת שדיברתי עם ידיד שלי (עאלק ידיד, הוא רוצה אותי ממש פשוט עדיין לא היה ביננו כלום אז הוא נקרא ידיד) שאמר שיש איזה מקום בהרצליה שהוא מכיר את הבעלים ואם אני אבוא הוא יסדר לי כניסה ושתייה חינם. חוצמזה הוא חמוד לאללה הבחורצ'יק אז נראה לי שנזרום עם זה.. הבעיה היא שאין לי פלאפון ואין סיכוי להשיג את המספר שלו כי אני לא מכירה אף אחד שמכיר אותו או משהו בסגנון.....קיצר בעיה. ביום שבת אני באמת לא יודעת אבל רעי בבית ובטח גם עוד אנשים שאני אוהבת (אוי ואבוי, פז! מה יהיה, אני כל הזמן נזכרת באנשים שזה ממש לא טוב שאין לי פלאפון כי אני ממש צריכה להיות איתם בקשר) אני מאמינה שבסוף זה ייצא האמרולה אבל זה לא באמת משנה כי כשאני יוצאת עם רעי אני תמיד נהנת. טוב, עכשיו אני אלך לישון כי רבתי עם אבא שלי והוא לא מוכן לקחת אותי מחר לצבא אז אני אאלץ לנסוע בטרמפים בבוקר ואני צריכה לישון כי זה אומר לצאת מוקדם מהבית. יואו, מעניין אם פולק התקשר אליי.

LimiMimi

New member
וואי כשאין פלאפון

אתה קולט כמה אתה משועבד לחרא הזה אשכרה השעון מעורר זה הכי מטריד, ופתאום אין לך ת'נגישות ורגע אולי מישהו יתקשר אלי ואוף אולי בדיוק קיבלתי אסמס? מכשיר מזדיין P:

stink

New member
זה כזה מסתכל כשגונבים לך פלפון!!

קרה לי פעם =/ אבל נשמע את לוקחת את זה בקלות..חח

MaddyD

New member
מדהים

קרה מה שקרה היום. התבאסתי רצח ודיברתי יאתו הוא אמר זהו הולכים לאנשהו ישבנו סתם באיזה קפה כזה פלצן בטיילת והיה .. היה טוב סתם לדבר שהוא מלטף לי את הרגל וזורק לי בקטנות 'לא הכרתי טיפוס כמוך בחיים' קיצר. וואו מחר חמישי - איזה פאב בקטנה וזורמים לברקפסט שישי - מסיבת שחרור לחברה סופר טובה מהצבא ברמת אפעל אצלה בבית, אחרי זה זורמת לדאדא אליו. שבת - סאקאיה/ארמדילו גם עובדת איפשהו באמצע

MaddyD

New member
סליחה

תיקון להיום אחרי זה נועה התקשרה אלי שיכורה ואמרה 'את באה?' והלכנו לאיזה מקום תמוה ברוטשילד ואחרי זה לארמדילו ואחרי זה לגילדה. והיה גאוני וקצת ירד לי ממנו

tink 16

New member
../images/Emo203.gif סופשבוע ../images/Emo13.gif

מחר
עוזרת לאמא לנקות את הבית חזרות ל2 בגרויות של י"ב להיות עם הקטן לפני הוא נוסע לסופשבוע עם המשפחה בערב- יושבת עם 3 חברות טובות אצל אחת הבנות על ספגטי שהיא יודעת להכין ס=ו=ף!!! כי אני לא אלך לשבת בצד בשיעור פוינט ואבכה אח"כ "למה אני לא יכולה לעלות עכשיו?"
זה פאקינג מדכא!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שישי
אם תימשך השביתה [אמןאמן!!!] אז לנסוע עם אמא לאנשהו...
שבת
אם יודיעו על ביטול..ללמוד לבגרות באנטומיה שומדבר לא מתוכנן.. סופשבוע נעים בנות

tink 16

New member
../images/Emo203.gif תיקונים ../images/Emo13.gif

יום שישי- ב11 בבוקר שיעור נהיגה ראשון
, שיעור פרטי באנגלית ב4 וחצי ,נוסעים לסבא וסבתא שחזרו מאירלנד
יום שבת- יושבת עם חברות על הבוקר לסיים ללמוד לתיאוריה המציקה הזאת

LimiMimi

New member
מרגישה ממש מוזר.

חמישי - צריכה לעשות צילום לויזה, לבדוק אם נכנס לי כסף נוסף. משמרות וכו'. משמרת בבלוקבסטר עד 12 בלילה, אולי אבל ממש ממש אולי הולכים למסיבה. שישי - עושים אצלנו ריסוס ;[ אז אני עפה מהבית, לא ברור עדיין אם עובדת בוקר או לא.. אם כן אז בוקר ואז מתנחלת אצל אפרת, ואם לא ההפך. בערב אין לי מושג, אבל ישנה אצל אפרת. שבת - טוב, אין לי שמץ. P: אבל אותה הרוטינה, בערב עובדת.

EROTOMANIA

New member
להשאר בחיים, זה העיקר

חמישי באמת נחשב כסוף שבוע? אם כן, אני נוסעת עם הולי לקולג' מ11 עד 3 וחצי ואז לעבודה לקבל משכורת, ואז בערב נדמה לי שאני יוצאת עם דן לארוחת ערב איפשהו. לא יודעת. אבל אנחנו צריכים להשלים כמו שצריך
שישי: עבודה מ1 עד 9 וחצי בערב ואז כנראה כלום. שבת: עבודה מ8 עד 3 ובערב נראה לי שיש מסיבה אצל הולי. או שזה יום שישי? אנאערף

moruush

New member
../images/Emo90.gif"שום דבר לא ידוע. לא שנה לא סופשבוע../images/Emo3.gif"

חמישי קמתי מוקדם בגלל המנקה:\ , עוד מאט כנראה נוסעת לעזריאלי
מ17:30 - 20:40 סטודיו (קלאסי ומודרני) שישי אם יחליטו להשבית אותנו גם מחר , אז בטח לסוע להסתובב.. 15:00-17:00 פעולה שבת לא ידוע בגרוש..

ketty the sheep

New member
מיאו!

היום - ללמוד, בערב אני הולכת להפגש עם חברה וללכת להחליק על הקרח - אם נמצא את המקום הזה.
(הוא בגני התערוכה, אבל עדיין). מחר - עבודה! אבל אני עובדת במחלקת הקוסמטיקה, אז אני מתחילה ומסיימת מוקדם, וזה גם מצחיק יותר ועמוס פחות.
בערב חברה שלי צריכה לבוא ואנחנו הולכות לראות איזו דרמה בקוריאנית.
שבת - תלוי מתי אקום, אבל אני מניחה שבעיקר עבודה (משמרת ערב).

EVE Lights

New member
איך את מסוגלת לעבוד שם? ../images/Emo7.gif

אני רק מלשמוע את הדיילות הפרחו'ת הסתומות האלה מדברות חוטפת קריזה באמת! זה עלבון לאינטיליגנציה של כל אדם ממוצע!

ketty the sheep

New member
אצלינו הן דווקא ממש חמודות!

קצת מרכלות כמו נקבות ומדברות מלא, אבל זה כמו חוויה אנתרפולוגית בשבילי - בידור זול תמיד מתקבל אצלי בברכה.

RainbowL

New member
איזה שעמום ושום דבר לא מתוכנן

היום- היה לי שיעור פרטי, אני חולה אז אחרה"צ לרופא. אולי נצא בערב תלוי איך אני ארגיש שישי- מועדון- תלוי איך אני ארגיש בערב בטח לא נעשה כלום. שבת- תלוי בשביתה. מועדון בטוח ובערב טקס אש של אילנוער.

yaeli87

New member
הורים בחו"ל...

חמישי- בית ריק מאחים! כל החברים באים,אלכוהול עניינים יהיה מבדח. שישישבת- אחותי ובעלה איתי בבית. יהיה סוף!!!

הממממ

חמישי - קמתי והלכתי לבנק, זיינו לי ת'יום שם, דברתי עם עמריקו ותכף למשמרת ערב.. אחר כך נראה לי ישר למיטה שישי- בבורא תור לגבות סוף סוף! אחר כך בוהוריים עם אנה ואז להסתובב בעיר.. בערב אין לי שמץ אבל זה יכלול חברים ופאב סביר להניח. שבת- לרבוץ בבית עד הערב ואז בערב בר מצווה לאח של גל, בר חופשי כל הערב עם החברים הכי טובים! (+ילדודס בני 13
) יכול להיות ערב יותר מושלם?

למעלה