סופ"ש..

סופ"ש..

אני מקווה שאני פותחת כבר היום

ררררר.... השביתה כ"כ משעממתת

חמישי עד 2 בערך להשתעממם להוציא את אח שלי מהגן אולי להיפגש עם חברה שישי לסדר ולארגן את הדברים לפעולה פעולה ב-15:00 וישיבת שכב"ג ב-17:00, אני מניחה שאני אהיה בבית רק ב-19:00.. ב-21:30 בייביסיטר שבת לעשות שיעורים וללמוד ולקרוא קצת... לנסות לצאת לאנשהו כדי להפיג את השיעמום
אם יהיה שביתה למחרת אולי ללכת לישון אצל חברה בערב

באלי לעדכן את של היום../images/Emo3.gif

פגישה עם השכבה בצופים ועם המדריכים משנה שעברה
כ"כ התעגעגעתייי התחיל ב-4 הסתיים עכשיו ועוד 2 דקות בייביסיטר

adiss90

New member
אולי בשבת אני אלך ללונה פארק

אם אני רק אמצא אם מי! יש לי פאקינג כרטיס חינם פה במיגרה!

adiss90

New member
תכנית היום ><

קניון עם חברה ואז בריכה איזה יום נחמד :) תודו! (למרות שעד עכשיו לא עשיתי כלום P::)

AnGeL DoLlY

New member
סופשבוע ארוך לפנים ../images/Emo47.gif

מתחילה מהיום :) רביעי- שביתה קמתי בסביבות 9:15, התארגנתי והלכתי לבצפר לסדנת בימוי של 4 שעות. היה ממש כיף. אחרכך הזמנו טייקאוואי מ'למון גראס' אני ועוד 2 חברים. טוב שלא לקח למשלוח שנהההה להגיע חח אבל למען האמת יצא בטיימינג טוב, בדיוק כשנגמרה הסדנה. ישבנו בבצפר באיזושהי פינה ואכלנו עוף בלימון עם נודלס ומרק תירס. היה טעייםם וב14:40 היה לי שיעור נהיגה נאמבר 10, שהלך סבבה לגמרי. אבל עכשיו לא יהיה לי שיעור שבוע כי המורה טס להשתלמות בברצלונה ואני שונאת לעשות הפסקות ארוכות]: וזייהווו עכשיו אני בבית וחברה קפצה להגיד שלום בערב אין לי מושג מה עושים. נראה. חמישי- שביתה תיכננתי לעבוד אבל אז קפץ לי לראש שיש ישיבת הפקה אצלי ב11 בבוקר! סו איט וויל בי וב17:00 חזרה עם הלהקה
שישי- שביתה, הכל פתוח בינתיים כנ"ל שבת

Lost Lullaby

New member
טוף

מחר נסיעה לבן עמי [עכו הצילו] ושיחות סיכום, סוף התרגיל המסכם [היה כזה כיף:<], אחכ חוזרים לבהד שישי יוצאת ולא יודעת מה אני עושה בסופש...

Fragile rose

New member
טובנו

חמישי - מוסד יא בייבי |מאווהב| שישי - עבודה שבת - אע, כלום?

Small talk

New member
שיעברו 24 שעות.

חמישי - לומדת עד 13:40
מקווה שאני אשרוד את היום. חוזרת הבייתה ב14:15 (מודה למי שזה לא יהיה שהיום הזה נגמר) אוכלת ונחה עד 15:30 ועובדת מ16:00 עד לא יודעת מתי (יכול להיות 00:00 ויכול להיות לפני או אחרי). שישי - ישנה,ישנה,ישנה ואז ישנה עוד קצת. בערב יש בת מצווה לאיזה קרובת משפחה שראיתי פעם ראשונה לפני חודש, אבל אני אוהבת ארועים שאני רואה בהם את המשפחה הקרובה. שבת- ישנה!.

Small talk

New member
תיקונים

בטח ששרדתי את היום. כי אבא הקפיץ אותי לבית ספר ב9:20 אז פספסתי שעה אחת כבר, ואז החלטתי כבר להישאר עוד שעה בחוץ ולהגיד לה שרק הגעתי ב10 לבית ספר. וישבתי עם כמה בנות מי"א והיה נחמד, המוכר בקיוסק ביקש שנעשה שלטים לקיוסק, כל מיני 'עזוב את אסתי, בוא תקנה בקבוק נסטי' חח. נכנסתי לשיעור השלישי ב10:20 ודיברתי עם המורה שלי על השביתה (בזמן שכולם פותרים תרגילים שאין לי מושג איך עושים אותם בכלל) ואז הלכתי לקחת ספרים מהפרויקט ספרים ועשו לי בעיות ולקח לי זמן וכבר נשארתי שם ודיברתי עם אלה שאחרים שם וחזרתי לחצי שעה האחרונה בשיעור. ואז היה לי שעה חופשית ושעה ספרות אבל המורה הזונה לא טרחה לבוא בכלל אז עזרתי להם בפרוייקט ספרים עם ערמת ספרים שהם קיבלו. עוד מעט עבודה. מחר יש יומולדת 31 לבן דוד שלי בצהריים והם גרים בצפון אז נסע ואני מניחה שכבר נוותר על הבת מצווה (שהיא של הצד השני של המשפחה והיא בת"א ב19:10!).

EVE Lights

New member
עייפות היסטרית.

היום - אביב בא מאוחר יותר
מחר - מתלבטת אם לקפוץ לת"א בבוקר או לעשות את זה ביום שישי... נראה כבר מה יתחשק לי. צריכה גם ללכת ללמטייל ולקנות לבלה איזה משו שהיא ביקשה משם ליומולדת. אין תוכניות נוספות כרגע. שישי - כאמור אולי בבוקר ת"א, אולי לנקות כאן, בערב עם אביב
שבת - במוצ"ש חוגגים עם הבננות יומולדת לבלה
כרגיל לוקיישן לא ידוע בינתיים.

EVE Lights

New member
תיקוניישן!

אתמול היה נורא כיף
היום בסוף לא נסעתי לת"א מטעמי עצלנות גרידא וקניתי לבלה את המתנה שהיא רצתה (מזרון מתחת לשק"ש, שתהיה לי בריאה) ובסביבות 22:00 אני וגלעדיייייייייי יוצאים לשבת איפושהו ולנשנש "קלות" (אני רעבה טיכו) ולשתות.
פאנן! שנים לא ראיתי את הילד. אז זהו, מחר בסוף אני כנראה אקפוץ לת"א בבוקר לסיבוב רגיל בסנטר-קינג ג'ורג' ובתקווה גם שינקין.

EVE Lights

New member
דאמט יש לי אפטה בלשון!

וזה מעצבן אותי סיכום סופ"ש בכלליות כי אני מתה מעייפות וצריך לישון חמישי הייתי עם גלעדי באודאון, אכלתי המבורגר סביר (מוזס יותר טעים) ואח"כ חתכנו למינה טומיי לאכול את הבננה לוטי המדהייייייים שלהם
שישי עם אביב בבלאק בר בורגר בסינמה סיטיי (אל דאגה נשנשנו רק צ'יפס, אי אפשר המבורגר בימים רצופים) והיום עם הבנות + נספח החבר של הדר, ב- Olive בבוגרשוב וראינו את השחקן ששיחק את אלי מרקו בלחיי האהבה וזה היה משעשע .
אה וראינו חתול ג'ינג'י שמןןןןןןןןן במסעדה והוא היה כזה חמודדד. זהו. מחר פתיחת סניף, עכשיו לישון

SuGaRBabe1

New member
אמממ

היום - קמתי מוקדם, הייתי בשינקין-אלנבי-קינג ג'ורג'-סנטר עם חברה, משם נסעתי לרמת גן לקוסמטיקאית, וחזרתי הביתה לפני איזה שעתיים ואני שפוכה מעייפות ברמות מטורפות, אז נראה לי שאני אוותר על לצאת היום ופשוט אלך לישון... מחר - לא יודעת מה במהלך היום. בטח כלום P: בערב הייתה אמורה להיות מסיבת שחרור לידיד מהבסיס אבל זה נדחה בשבוע, והייתי אמורה להפגש עם הבנות מהבסיס, אבל גם זה כנראה לא יקרה בסוף, אז בטח אני אצא עם הבנות שלי שלא ראיתי עדיין השבוע. שישי - בבוקר הולכת להסתפר :) בערב ארוחה אצל סבתא, ואז בלילה מסיבה - הבנות מהבסיס רוצות לסחוב אותי לקלרה שוב (התלהבו מהמקום), נראה אם בא לי. שבת - עלייה לתורה בבוקר- מה זה אין לי כוח... אחר כך חוזרים לישון.... בערב בר מצווהההה :)

עדיב4

New member
../images/Emo187.gifמעאפן.

חמישי: ביה"ס, להקה
שישי ביה"ס, אולי חדר כושר, בערב אצל סבא וסבתא או יוצאת עם חברות
שבת לא יודעת עדיין, נראה כבר..... סופ"ש נעים!

SomebodyElse

New member
ממ

מחר - צבא, אחרי זה נפגשת עם חברה בסנטר ובטח נלך להסתובב בקינג ג'ורג' או איפשהו באזור, מקווה לקנות כמה זוגות מכנסיים. אח"כ החבר אוסף אותי ונוסעים לשמור על אחיינית שלו. רציתי ללכת לסרט, אבל בטח עד שנסיים כבר יהיה מאוחר אז אולי נשב באיזה פאב או משהו. שישי - בבוקר-צהריים יש חתונה לבן דוד של החבר, בערב עוד לא יודעת. אני אהיה עם החבר אבל לא נראה לי שנצא. שבת - לקום מאוחר, הכי מאוחר שאפשר, אני כ"כ עייפה השבוע שאני פשוט נרדמת במשרד בלי לשים לב בכלל. מעבר לזה לא אכפת לי מכלום, העיקר להשלים שעות שינה קצת.

למעלה