paperdoll16
New member
ליל מכשפות..../images/Emo54.gif
חמישי- יצאתי מוקדם מהצבא והלכתי לטקס קבלת תעודות בגרות בביה"ס. (כן, רק עכשיו אנחנו מקבלים תעודת בגרות. שקט!) אני וקרוקר (חברה) עפנו משם מהר כדיי להספיק להגיע בזמן למחווה למכשפות ולענבל פרלמוטר ז"ל. ראיתי המון אנשים שאני אוהבת.. ועל אף שממוצע הגילאים של הקהל היה בערך 14 (והם גם התנהגו ככה. אלוהים, זה היה מזעזע.) דווקא דיי נהנתי. ואני רישמית מאוהבת בחן!
אחרכך הלכנו לשמה ומשם הלכנו שושה, קרוקר ואני לישון אצל דייזי. שישי- הגעתי הבייתה בסביבות 14:00, הלכתי עם אמא לקניות וקניתי מתנה למפקדת שלי (יש לה יומולדת בראשון). אחרכך הייתי עם הבנות באבו-גוש. יותר מאוחר הולכים לארוחת ערב אצל סבתא ואחרכך למסיבה בצרעה לחגוג לגלית יומולדת. שבת- אין לי מושג, זה עוד רחוק.
חמישי- יצאתי מוקדם מהצבא והלכתי לטקס קבלת תעודות בגרות בביה"ס. (כן, רק עכשיו אנחנו מקבלים תעודת בגרות. שקט!) אני וקרוקר (חברה) עפנו משם מהר כדיי להספיק להגיע בזמן למחווה למכשפות ולענבל פרלמוטר ז"ל. ראיתי המון אנשים שאני אוהבת.. ועל אף שממוצע הגילאים של הקהל היה בערך 14 (והם גם התנהגו ככה. אלוהים, זה היה מזעזע.) דווקא דיי נהנתי. ואני רישמית מאוהבת בחן!