סופ"ש..

paperdoll16

New member
ליל מכשפות..../images/Emo54.gif

חמישי- יצאתי מוקדם מהצבא והלכתי לטקס קבלת תעודות בגרות בביה"ס. (כן, רק עכשיו אנחנו מקבלים תעודת בגרות. שקט!) אני וקרוקר (חברה) עפנו משם מהר כדיי להספיק להגיע בזמן למחווה למכשפות ולענבל פרלמוטר ז"ל. ראיתי המון אנשים שאני אוהבת.. ועל אף שממוצע הגילאים של הקהל היה בערך 14 (והם גם התנהגו ככה. אלוהים, זה היה מזעזע.) דווקא דיי נהנתי. ואני רישמית מאוהבת בחן!
אחרכך הלכנו לשמה ומשם הלכנו שושה, קרוקר ואני לישון אצל דייזי. שישי- הגעתי הבייתה בסביבות 14:00, הלכתי עם אמא לקניות וקניתי מתנה למפקדת שלי (יש לה יומולדת בראשון). אחרכך הייתי עם הבנות באבו-גוש. יותר מאוחר הולכים לארוחת ערב אצל סבתא ואחרכך למסיבה בצרעה לחגוג לגלית יומולדת. שבת- אין לי מושג, זה עוד רחוק.

little shorty

New member
אני גמורה.

חמישי - עבדתי כמו חמור. עד שתיים בלילה. שישי - קמתי בבוקר לעבודה, בערב למותתתתתתתתתתתתתתתתתת שבת- לעבוד בערב אלא מה?

The Charmd One

New member
../images/Emo79.gif

היום עשיתי כזה מלא סידורים בבוקר ואז הייתי בקניון עם חברה והיה לי קשה כי אני ענייה ממש כרגע :/ ולא מזמן חזרתי מהשבט, וזה ביקור ראשון שלי בתור בוגרת ופשוט.. מוזר. כאילו מצד אחד הכל שם רחוק ממני שנות אור כזה, אבל עדיין מרגיש כ"כ בבית שם איכשהו, למרות שכבר חצי שכבג בערך אני לא מכירה. קיצר ועכשיו אין לי מושג עוד מה אני אעשה, וכנראה שזה יהיה או מסיבה שאין לי כוח אלייה או מן כמה-זוגות-חברים-ביחד איפשהו אבל אני ארגיש די סתם תקועה שם כיכי הוא סוגר. ]; סופ"ש נפלא שיהיה

דיי מטורף..

חמישי- ישר אחרי ביצפר הייתי אמורה להעביר פעולה אבל חניכים לא נרשמו אז עברתי פעולה, הכנו סימני דרך לח'ניקים, הם חבורת חצופים.. ומיד אח"כ נסענו פחות מחצי קן(סביבות ה40 איש) למפקד פתיחת שנה בראשון. משם הרכזת שלי לקחה אותי ישר לתימורים:) חח "אני מקווה שאת לא נוסעת לפאב שמה" "חן תרגיעי"
הייתי ביומולדת של ידיד שלי, שיעמם לי רצצצצצצח, אני וידיד שלי כל הערב היינו צמודים והיה נחמד. הוא מותק:) הלכתי לישון אצל החברה הכי טובה וזהוP: שישי- התעוררתי הפוכה לגמרי, ההורים שלה הקפיצו אותי לקסטינה, משם תפסתי אוטובוס, הגעתי הביתה, ישנתי, אח שלי הגיע בצורה מפתיעה לגמרי.. תכף רואה סטפ-אפ ואח"כ אני אלך למועדון.. שבת- שומדבר מיוחד..

amit641

New member
:) ../images/Emo129.gif

חמישי קמתי בשתיים. יום עבודה מארבע עד תשע. שישי קמתי בשתיים. יום עבודה משלוש עד שבע. חזרתי הביתה עוד עשר. והמשך יום עבודה מעשר עד שתים עשרה. שבת יום עבודה בשמונה בבוקר עד שתים בצהריים. בארבע וחצי פעולה. בשש וחצי טקס אש!!!

למעלה