סופ"ש..

אם תפסיק לאהוווווווווב אותי

נשבעת שחשבתי שנינט שרה את זה.
בכל מקרה חמישי: הלכתי לישיבת מדריכים במז"י. כזה מיותר, בהתחשב בזה שרב המדריכים מתחפששים/לא שייכים לחוליה. מבין ה-10 שבאו, רק 4 היו קשורות. ברבע לארבע יש לי תור לגבות, ובערב אני נוסעת עם פעתי לרותם, ונשב באיזה מקום נחמד שישי: אולי אפגש עם לירון? ;[ לא יודעת שבת: עדיין לא יודעת

Mardy Bum

New member
בע

היום - איזו מסיבת-חוף משמימה מחר - כנראה רמת אביב בתקווה למצוא סופסוף נעליים לחורף (!!). הכל כל כך פרחי שבת - כנראה ארוחה אצל הדודים המנג'סים, הצילו :[ ("זה בי"ס חילוני?!? אללי, את בטח מארגנת מסיבות סמים בזמן שאבא שלך לא בבית! הנוער של היום.." או משהו בסגנון) העיקר שהשבוע הבא יגיע כבר

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifנמנמ

• חמישי: קוסמטיקאית, לוקחת משקפיים מהאופטימטריסט, פגישה בחוג שלי ב-7 בשביל במה פתוחה, חברה באה לישון אצלי וסביר להניח שנצלם סרטונים מפגרים וכל מיני כאלה • שישי: ב2:45 נוסעת לחוג שלי בשביל לראות הופעה ולההשתתף בסדנא שאחריה, בערב אולי הולכת לארוחת ערב אצל דודים, ואולי אחר כך תבוא חברה לישון • שבת: לא יודעת ממש, אם אני לא אספיק לעשות שיעורים עד אז אז אני מניחה שאני אעשה ביום שבת שיהיה סופש מגניב.

Mika B

New member
קוראת סמויה, מצטרפת רשמית. :)

היום - חברה עוד מעט באה לכאן, נראה סרטים ויהיה כיף
מחר ישב"צ 11:00-13:15 ואז שבת שמיניות! מחכה לזה כבר הרבה זמן. שבת בערב חוזרים וישר לעבודה בשמונה

כבר 7 שנים שהוא לא כאן..? ../images/Emo7.gif

חמישי- הייתי באזכרה של אח שלי בבוקר בירושלים. אחרי זה כל המשפחה בבית, זה קשה מדי. אני מתגעגעת, ואיך לעזאזל זה כבר כל כך הרבה זמן בלעדיו.
שישי- שנה ו8 חודשים לי ולחבר. נהיה ביחד בלילה, אולי נלך לסרט ואולי סתם משהו רומנטי בבית.. שבת-אני מקווה שעוד עם החבר. ואם לא... לא יודעת.

NoFaRi1

New member
הוהו

שישי- יומולדת:] נראה מה נעשה שבת- אמור להיות עוד פעם הומקאמינג... מקווה שיהיה ראשון- לא יודעת

טוב נו../images/Emo71.gif

חמישי- היה ביצפר עד 13:00, אחכ הייתי אצל דנה,ראינו סרט ואכלנו, אחכ טל באה,עשינו שטויות וקראנו מילה בערבית. אחרי שהיא הלכה סידרתי את המשצים,הייתי במחשב ולמדתי קצת לערבית. תכף אלך להתקלח וללמוד עוד... שישי- ביצפר עד 12:00-בוחן בערבית ובלשון >< אחה"צ אין לי מווושג,להשלים שעות שינה/שיעורים/פיזיקה/ללכת לחברהD: בערב אני ישנה אצל דנה וישמצב שנצא לפני..אני עוד צריכה לדבר איתה כי נורא בא לי על זה. בלילה נלמד לפיזיקה וכאלה שבת- לחזור בסביבות הצהריים-אחה"צ, ללמוד עוד לפיזיקה בערב כל המשפוחה נוסעים לכפית..:) יואו שנים אל ראיתי אותה!! ואני והיא נלך לביתקפה או משו נשב נרכל :) זהו שיהיה סופש נעים

קולולולו~~

זה מתחיל מחמישי, נכון? אז חמישי ישנתי עד מאוחררר והיה לי נורא כיף, ואח"כ יצאתי עם אח שלי לפגוש כל מיני סוגשל חברים משותפים, טוב זה די מורכב. בשורה התחתונה ישבנו איזה שבעה אנשים בדירה של אחת מהם וצחקנו את חיינו החוצה. אח"כ, בהתארגנות של דקה נסעתי לקולטורה למחווה למכשפות ונהנתי נורא. היה לי כ"כ מצחיק. פגשתי את לימורו, יעלי, חן, גל, גרייס, ריילי, יערול, ליצ (בסוף) ועוד כל מיני אנשים שאני מכירה מפה ושם. אז גל ואני הלכנו (!! ברגל!! לחולון!) אליה, ועשינו לילה והיה כיף. היום...! התעוררתי מעוכה,הייתי אצל גל ופגשתי את טל. נגררתי באוטובוסים הביתה ועכשיו אני מקולחת וחמודה ואני אלך לקרוא ולעשות קצת דברים שצריך. בערב ארוחה משפחתית, להקדיש קצת זמן.:) בא לי לרקוווד. ומחרר. בבוקר לסדר את החדר, אח"כ יש לי משמרת עד הערב. ממש מקווה שאלי תבוא כי אז המשמרת תהיה כיפית. אחרי העבודה אני נפגשת עם נועה וחברה שלה. כיופים. :)

paperdoll16

New member
ברגל?! לחולון?!../images/Emo54.gif

שיט, זה המון הליכה. בכל מקרה- היה כיף לראות אותך! התגעגעתי

paperdoll16

New member
אם זה יותר מ-10 דקות../images/Emo54.gif

זה רחוק בשבילי. וזה גם מאוד תלוי לאן בחולון את צריכה להגיע, לא?

GoOni

New member
working girl

אתמול עבדתי מ-14:00 עד 22:30, והיום מ-8:30 (שואה, קמתי ב-6:30 ;;) עד 15:00. אין לי כוח לצאת\לארגן יציאה בת"א, אז בטח אני אפגש עם חברים מפה. ואם לא, גם להשלים שעות שינה יהיה בסדר. ובן לא כאן ולמה לעזאזל אי אפשר לשחרר אותם לסופ"ש אם כשהם נשארים בבסיס הם יושבים בשק"ם וקוראים ספרים? כמה פוינטלס אפשר להיות. פיכס.

SNoopY 26

New member
Beni beni binti kikeni haji haji debenin jaji

נכון אף אחת לא הבינה כלום? זה בהודית. חח טוב אז אח שלי בבית חולים, אמא שלי ישנה איתו. אני אבא ואחי נעשה קידוש אצל סבתא וסבתא. יותר מאוחר יש מסיבה.. בטח כולם יהיו שם ובטח גם אני אמצא את עצמי שם למחר אין ממש תוכניות.. נראה לי שאמשיך לצבוע תחדר טנקס גאד סבבה אגוזים סוף שבוע מקסים

Bitch47Percents

New member
נחמד לי!

חמישי- בבוקר נסעתי למרפאה, קיבלתי הפניות והגעתי למשרד באיזה 11 וחצי, ב12 הבוס התקשר ואמר לנו לצאת ב1, אז יצאנו. אחה"צ ישנתי קצת, ועשיתי כלום ואז בערב [יותר לילה] נסעתי לתלאביב לפגוש איזה מישהו [כזה מקסים.], הייתי אצלו עד שישי- חמש וחצי בבוקר, נסעתי הביתה. ישנתי 4 שעות [מ6 עד 10 ששמתי לי שעון], קמתי, אכלתי, ראיתי 'אדמה משוגעת' בdvdbox כי זה חינם וזה סרט טוב, נסעתי לראשוןשוק, קניתי ממתקים, חזרתי ודיברנו קצת, התחלתי להכין עוגיות ועכשיו אני מחכה שזה ייצא מהתנור לראות אם זה טעים ולעשות עוד כדי לקחת אליו היום בערב, כשאני נוסעת אליו [שוב
] שבת- לא ברור. בטח הבוקר יתחיל אצלו, ומשם נראה. בגדול אני צריכה להכין דברים של חורף ולקחת לדירה, אחרת מצפה לי עוד שבוע של נסיעות מתישות.

למעלה