סופ"ש

Nir and Beer

New member
סופ"ש

חברים יקרים בעקבות הנסיעה שלי לארה"ב , אני לא אהיה מעכשיו עד יום שני על המחשב מוטי , צחי ופייר ינהלו את העניינים של TF בהעדרי ביחד עם מולר אני מבקש מכולם להשמע להם ולשמוע איך המלחמה מתקדמת ביום שני אוהב את כולכם ניר

YitzchakRRA

New member
נסיעה טובה ובטוחה

וכמובן חג שמח

n lee

New member
נסיעה טובה ניר

ובהצלחה שם!!! מקווה לשמוע ביום שני בשורות טובות!!! היה כייף במפגש אתמול!

xxx RAANAN xxx

New member
שלום חבר ../images/Emo24.gif

כנראה שתראה את ההודעה כאשר תגיע , אז דבר ראשון המון הצלחה , שתגיע לאן שאתה שואף , ותצליח ! עוף גוזל חתוך את השמיים !

xxx RAANAN xxx

New member
עדכון אחרון !

ניר עבר את ההגירה והוא כרגע נמצא מחובק בחיק חברתו ! נקווה כולנו שיצליח ויראה נחת .

dasrebnogur

New member
איזה יופי של עידכון רענן

עכשיו רק מחכים שהוא יתן סימן חיים

Nir and Beer

New member
מדהים לראות את התגובות

נחתתי בשלום התמזל מזלי ומנהלת התחנה של חברת התעופה שמרה לי מקום במחלקת עסקים כך שהטיסה הייתה פשוט יוצאת דופן בכל קנה מידה לצערי מחלקת ההגירה של האמריקאים האלה תמיד תעשה צרות ולא נכנסתי חלק אבל בניגוד לפעם שעברה לקח 5-10 דקות עד שהם בדקו את הניירת שלי באיזה משרד ונתנו לי להמשיך היה סופ"ש מהנה מאוד עם החברה , הרגע פתחתי פעם ראשונה מחשב מאז הנחיתה התחברתי לאינטרנט של השכן (יש פה איזה 20 רשתות, לך תדע איזה שייך לחברה שלי???) תיכף ניכנס ונראה שהכל בסדר תנו לי 20 דקות ואני גם אפתח מסנגר שוב תודה על התגובות שלכם ניר נ.ב מה זה השרשור על ההירשמות באיזה אתר לגבי צבאות? שמישהו יעדכן אותי בפרטי על זה בבקשה תודה

xxx RAANAN xxx

New member
שובו של הג'דאי !

האתר הזה הוא אתר ש - HotshotONE בנה לטובת המנהלה , כל הכפרים פשוט נרשמים , שמים את כמויות הצבאות שיש להם על המסך , ורק מנהלי השלוחות + מנהלי הברית רשיים לראות איפה יש להם צבאות למצבי חירום וכ"ו .. הנושא הוא יעיל מאוד , לדעתי הוא מרכיב מנצח ... מה שלומך ידידי משכבר הימים ?

למעלה