סופ"ש!!! =]

theone2468

New member
סופ"ש!!! =]

תמיד רציתי לפתוח את השרשור הזה אז...:
החבר סוגר \ חוזר?
מה תעשו ביום שישי?
שתפו חוויות:
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר?
ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם?

Jeanne D Arc

New member
ראשונה?

החבר סוגר \ חוזר? חוזר מה תעשו ביום שישי? אהיה ביום הולדת של חברה שלי, ואני לא אראה אותו
שתפו חוויות: אהמ השבוע עבר מהר והייתי כל יום בעבודה.. ובעיקרון לא היה שום דבר מעניין שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? בעיקרון אמור לחזור גם והפעם אני אמורה לנסוע אליו ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? קונה דירה ומכונית (כי זה מה שחסר לי)

theone2468

New member
ואני אענה ../images/Emo6.gif

החבר סוגר \ חוזר?---> סוגר ://
מה תעשו ביום שישי? --->בטח היסטוריה, בערב ניצא לאיזה מסיבה או משו.
שתפו חוויות: החיים בזבל כל היום בגרויות ואני לא יכולה לבקר אותו מחר :(
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזררר
ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? משתלטת על העולם!!! חהחהחה חחח סתם סתם....200 אלף למדינות עולם שלישי כדי שיפסיקו קצת לנצל את כוח האדם שם, עוד 200 אלף לנזקקים במדינה שלנו, לטפח אותם. עוד 100 אלף לארגון למלחמה בסרטן. טוב אחרי ששיחקתי אותה צדיקה- 300 אלף ניתן לאמא שתתפנק, ועוד 200 אלף נשמור לעצמי לעתיד=]

לילי123456

New member
עונה../images/Emo13.gif

החבר סוגר \ חוזר? חוזר
מה תעשו ביום שישי? לא ידוע עדיין...עד הערב אני צריכה ללמוד להיסטוריה
שתפו חוויות: עברתי תאוריה ביום רביעי
ומאז אני לומדת להיסטוריה:| שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? לא יודעת.. ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? הרבה דברים
אין לי כוח לחשוב עכשיו

Heels

New member
איזה כיף להיות שבוע בית :)

שזה על חשבון צה"ל ולא על חשבון הרגילה שלי..
החבר סוגר \ חוזר?
סוגר..
מה תעשו ביום שישי?
שבת חתן. אחותי אתמול התחתנה
שתפו חוויות:
בונא אתמול הייתה חתונה מטורפת! איזה כיף זה להיות אחות של הכלה ולקבל מה שאת רוצה
-"אני לא יכול לתת לך רד בול בפחית. רק אחות של הכלה ורב מלצרים יכולים לבקש ממני"
-"נעים מאוד אני אחות של הכלה"
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר?
חוזר ברוך השש. ושבוע אחרי זה הוא כבר קצין
ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם?
ולתשובה הלא קשורה- אם היה לי נבוט, הייתי דופקת אותו בראש של המפקדת שלי?

Clueless Maiden

New member
עונה :)

החבר סוגר \ חוזר? סוגר :\ מה תעשו ביום שישי? אני אלמד לבגרות בהסטוריה ואתכונן לזימון שלי למודיעין ביום ראשון שתפו חוויות: נשבר לו הפלאפון, אבל אני לא בטוחה שזאת חוויה. שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר לרגילה ^^ ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? הייתי קודם כל קונה לו פלאפון חדש. צימר בצפון זה חובה. הייתי עוזרת לפתח את הנגב (כלומר, בונה שם קניון), וקונה לעצמי 800 בפסיכומטרי ורשיון נהיגה. אהה, ואת איקאה. מתה על איקאה.

עונה../images/Emo9.gif

החבר סוגר \ חוזר? חזר!!
מה תעשו ביום שישי? סביר להניח שנצא עם חברים שלו או משהו, לא יודעת מה בתכנון כרגע.
שתפו חוויות: בינתיים הספקתי לאסוף אותו מהרכבת ולנסוע איתו עד כפ"ס ובדרך כמעט לעשות איזה 43253576457 תאונות
(אלוהים.. מי נתן לי רישיון?!), וכרגע הוא הלך לקבל תעודת בגרות (קטנצ'יק
) ואח"כ הוא אולי יבוא אלי..
שבוע הבא- החבר חוזר? סוגר? חוזר, ויש מצב לחמשו"ש
ולשאלה הלא קשורה-אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם? וואו. הממ.. נראה לי שהייתי קונה לי דירה ואוטו משלי וחיה חיי שחיתות

Ray512

New member
עונה =]

סוגר\חוזר: הוא בחוץ, אבל יש סיכוי שהוא צריך לחזור לבסיס. מה תעשו ביום שישי: אלמד לבגרות בהיסטוריה.
חוויות: אז ככה, שלושה עקרונות באידיאולוגיה הנאצית: שלילת הסוציאליזם, עקרון המנהיג, אנטישמיות. אני יכולה גם לפרט אם בא לכם
שבוע הבא: רק אלוהים יודע. בעצם, גם זה לא. רק המפקד שלו יודע. אם היה לכם מליון דולר, מה הייתם עושים איתם: נכון לעכשיו- מבטלת את הבגרות בהיסטוריה לצמיתות.

Ray512

New member
מה פתאום, אלוהים זה סתם עוד חייל של המפקד ../images/Emo3.gif

Ray512

New member
כן! תודה לאל על חסדים קטנים. ועל אפשרות ב'.

למרות שבאפשרות ב' יש הרבה יותר מדי חומר על ערבים. למי אכפת מה מדיניות החוץ של נאצר? הוא מת מזמן.

למעלה