סופ"ש!

EVE Lights

New member
סופ"ש! ../images/Emo90.gif

מוזמנות להתחיל לפרט מאתמול
שבוע הבא נגמרים החגים!

Lost Lullaby

New member
שמירות ../images/Emo3.gif

אתמול, עם זאת[אני יודעת שזה לא סופש אבל תנו לי לחיות באשליה], הייתי עם חברות במקס ברנר ואחרי זה הן שכנעו אותי ללכת לבאולינג וניצחתי ב2 מתוך שלושה משחקים, אז היה כיף

yaeli87

New member
אין חיים.

רביעי- חזרתי ממאמי בסביבות 3,נסעתי לאחותי לעל האש עם כל החברים שלהם,היה אחלה,הלכתי לישון בערך ב3. חמישי- יש א.צהריים זה כל הידוע לי. שישי- אני לא יודעת נו,אין חיים כשחברה אחת סוגרת וכל השאר נסעו לטייל. שבת-כנ"ל. וכל יום מחכה לטלפון. כוסעמק.

yaeli87

New member
טוב יש קצת חיים,תיקונים ../images/Emo13.gif

אתמול- אחרי הא.צהריים אני ואמא בדקנו אם החדר כושר פתוח,לצערנו הוא היה סגור אז סתם ראיתי בנות גילמור וכזה...בערך בעשרים ל9 התקשרתי לחברה לראות איפה היא והיא אמרה שהיא נכנסת להופעה של מוש ושאני אגיע כי ההופעה מתחילה ב9,טוב תוך 10 דק' הייתי במקום ההופעה,קניתי כרטיס ונכנסתי. היתה הופעה מעלפת!!! אני לא רגועה בכלל בכלל ואלוהים הייתי הולכת השניה לעוד הופעה שלו. היום- ב1400 הולכת עם אמא לספר,היא מסתפרת אני עושה פן,אח"כ נוסעים לאחותי ובערב אני חוזרת עם דודה שלי לת""א ומאמי בא לקחת אותי משם וכנראה נצא או משהו. שבת- אצל מאמי.

yaeli87

New member
עוד תיקונים...

היום- ארוחת ערב אצל אחותי ובערב אני כבר לא אסע למאמי אני אהיה עם חברה. מחר- לא יודעת,נראה כבר...

EVE Lights

New member
פפפ יהיה כיף! ../images/Emo13.gif

אתמול - עבדתי עד 16:45, חזרתי הביתה לשעה ומשהו וישר הלכנו לארוחת ערב אצל אחותי הגדולה בקדימה. היה הרבה יותר מדי אוכל אבל היה טעים
חזרתי הביתה ב- 23:00 ואביב בא אחרי שעה, ראינו סתם "אסקימו לימון" בטלוויזיה ונרדמנו עד לא מזמן. היום - אני והבנות נפגשות לדרינק ב"בוקובסקי" בת"א.
מחר - יום שישי רגיל.. אין עבודה, אז סביר להניח שאני סתם אמרח את הזמן עד הלילה ואז אני ואביב בטח נצא לאנשהו. יש לי בגדים חדשים שצריך לחנוך אותם!
(למרות שפאקינג נהיה קר בלילה! מה נסגר! לא רוצה כבר חורף
) שבת - לא ידוע, יש סיכוי שנצא בערב לכבוד היומולדת של לירן לאיזה פאב. דיווחים בהמשך.

EVE Lights

New member
סיכום סופ"ש עד כה!

ביום חמישי בסוף ישבנו בג'ון דו (אחרי שגילינו שהבוקובסקי נסגר). היה אחלה בחלה, שתיתי במבצע חצי גולדסטאר וצ'ייסר של וודקה, והזמנתי גם פלטת גבינות עם ירקות וצנימים, היה מצוין
אח"כ התחשק לנו משו מתוק אז עברנו לשבת ב- flawless שנמצא מטר משם, אכלנו אלפחורס משודרגות, הצטלמנו כמו פוסטמות (ממש) וחתכנו הביתה בסביבות 12 וקצת. אתמול אני ואביב יצאנו לתל אביב לקרואק (ממש פחדתי שסגרו את המקום אבל לא!!
) ברח' מרמורק, שתיתי פיג' סוואר והוא כרגיל הייניקן והיינו שם קצת והיה לי קפוא כי היה שם מזגן בפול ווליום
בדרך חזרה הביתה אביב החליט שהוא רעב מת אז קפצנו גם לסינמה סיטי לנשנש בייגל בטל בייגלס. היה מעולה, חצי לקחתי בטייק אוואי ואכלתי מקודם. יאמי
רבנו טיפונת בבוקר על דברים מפגרים וגם בצהריים אבל הכל בא על מקומו בשלום. וזייהו, עוד שעה וחצי ככה יוצאים עם החבר'ה של העבודה לבילוי מסכם למוצ"ש במצדה בפיתוח. האמת שלא כזה בא לי על המקום ואני גם שבעה עד העצם אז או שאני אקח אלכוהול או איזה שוקו טעים. בכל מקרה יהיה נחמד..

stink

New member
זה הולך להיות אחד הטובים../images/Emo175.gif

חמישי - בוקר: להכין עוגה למתוקי , להכין ברכות . ערב : מקס ברנר עם חברות
שישי - בוקר: לישוווןןן . צהריים : לבוא לחבר להפתיע אותו עם העוגה והמתנות . ערב : על האש בפארק , חוגגים יומולדת לכל החוגגים
כולל המתוק שלי . שבת- כל היום : אצל החבר בבית , יש לו בית ריק. הוריי!

tink 16

New member
../images/Emo203.gifחג שמח ../images/Emo13.gif

הקטן הלך ישן אצלי והלך עכשיו כי יש לו אורחים... אין לי מושג מה התכנונים של ההורים להיום מחר אולי לנסוע עם אמא לתל אביב TO DO IN TH WEEKEND:
לקרוא את "קאטרינה"
ללמוד למתכונת באנטומיה
לעשות שיעורים במתמטיקה סופשבוע טוב בננות

tink 16

New member
../images/Emo203.gif זאת מתכונת פנימית של המגמה..

החלטנו לסיים עם החצי יחידה הזאת לפני שהלחץ יתחיל

MaddyD

New member
BRM FUFKIN CLUB באים לארץ!

מזל שאני כבר אהיה בארץ כשהם יופיעו אני אלך לשם ומצידי לבד גם אז אממ כאמור אני גוססת אבל לא נרדמתי אתמול אז נסעתי לברקפסט וחיפשתי אותו ולא מצאתי ואז יצאתי והוא היה בחוצ ולא רצה להכנס אז ישבנו באיזה פאב והלכנו אלי ולא הזדיינו למרבה הפלא. היום אנחנו הולכים לאנדר, בונא חולני אני יוצאת איתו כל יום. בלע.. אולי לא, כי אחד שיצאתי איתו מהרצליה נזכר בי פתאום וגם בא לי לראות אותו. מחר על טהרת הדאדא ברקפסט. שבת סאקאיה. יהיה טוב

adiss90

New member
פרוצדורה רקורסיבית המדפיסה את לוח הכפל../images/Emo122.gif

היר איי קאם.... אתמול היתה ארוחה משפחתית היום אולי אני אראה חברות שישי בייביסיטר ערב

סופ"ש מעולה :} ../images/Emo71.gif

אתמול- חזרתי בבוקר,אירגנתי דברים והלכתי לדידוש ב12, חזרתי ב4 חחח והלכתי עם מאיצ' לסיבוב ואחרי זה לטלצ', חזרתי הביתה סביבות 6 וחצי. עשיתי שיעורים בהיסטוריה וספרות ונרדמתי בשמונה.חחחחחחחחחח היום- קמתי ב12 וחצי[פאקינג 16 שעות שינה!!חחח
] מאז אני פה,תכף אלך לאכול צהריים ולוידעת מה שאר היום, בטח ללמוד קצת מתמטיקה ואולי לקניון עם אמא או משו :) מחר - יום שישי נכון ? חחח לישון הרבה, שיעורים במתמטיקה ולבדוק אם יש בחנים שאני לא יודעת עליהם, לדבר איתווו[
] לא יוצאת . שבת- כלוםכלוםכלוםבערב מקס ברנר עם חברים
הולך להיות שווה. סופש נעים בננות

PennyLaneM

New member
....

רביעי - עבודה,ערב חג,ת"א היום - מסיבה לידיד מחר - אין לי מושג שבת - בלה שלומקינס

Small talk

New member
לא רוצה שיגמרו החגים ../images/Emo10.gif

היום - מ16:00 עד 00:00 אני מתחילה לעבוד בפיצרייה בישוב, אני מקווה שהכל יהיה בסדר והוא יהיה מרוצה ממני ולא ישחרר אותי באיזה 20:00 כי הוא יחליט שאני לא משהו. wish me luck. שישי - ? שבת - אני מקווה שננסע לבקר את סבתא שלי, היא עברה ניתוח ביום ראשון וההורים שלי נוסעים לבקר אותה היום ואני מקווה שהם יסכימו שננסע גם ביום שבת. בערב לעשות כל מיני דברים לבית ספר.

Small talk

New member
תודה אני מתחילה לעבוד שם קבוע ../images/Emo13.gif

כאילו הוא פתוח רק חמישי-שישי אז אני עובדת קבוע כל חמישי. ואני מקווה שהוא היה מרוצה ממני ,כאילו אני יודעת שהוא היה מרוצה ממני מספיק כדי להחליט שזה יהיה קבוע ולא משהו חד פעמי, אבל אני מקווה שהוא היה מרוצה יותר מזה. וזה ישמע טיפשי אבל זה מזה מלהיב לדבר על משכורת ובוס ושטויות כאלה...

למעלה