סופ"ש

XspiritX

New member
סופ"ש../images/Emo9.gif

השבוע שהיה סיכום השבוע בעשר מילים: סיכום המפגש בחמישה מילים: סיכום חג פורים: התחפושת שעשתה את החג: אדם שעשה את השבוע: אדם שאיכזב השבוע: אירוע שהיה טוב: אירוע שהיה רע: שיר שפתח את השבוע: שיר שסגר את השבוע: השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: אדם שמצפים לראות: אדם שעדיף לא לראות: אירוע שמצפים לו: אירוע לא מצפים לו: שבת שלום :) תעלו סתם תמונה :p

gilad music

New member
יאלללה קמתי מוקדם ומצ'עמם לי../images/Emo163.gif

השבוע שהיה ... סיכום השבוע בעשר מילים:
סתמי, משעמם, חסר טעם, מעצבן, ועדין לא מבין אם זאת אבה סיכום המפגש בחמישה מילים:
למה היה כזה
סיכום חג פורים:
החג השנה עיצבן אותי כי לא הדעתי למה להתחפש ובסוף לא התחפשתי התחפושת שעשתה את החג:
פלוגה מהבסיס שלי התחפשה לבלרינות זה היה אדיר
אדם שעשה את השבוע:
לא היה כזה בזמן האחרון אני מתאכזב מאנשים אדם שאיכזב השבוע:
מעיין חברה טובה שלי
אירוע שהיה טוב:
לא היה אירוע שהיה רע:
מסיבת פורים המגעילה שיר שפתח את השבוע:
"עליך ועלי" - שרית חדד שיר שסגר את השבוע:
"ולמרות" - בעז שרעבי השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע:
"כשתבוא אהבה" - יהודית רביץ שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע:
"מכונת השירים הגדולה" - חמי רודנר אני מתחנו בשבילכם ובעיקר בישביל בריאותכם לא להאזין לשיר הזה יותר מדיי כי אחרת תיסבלו מחור מאוד גדול בקרום האוזן
אדם שמצפים לראות:
מי שאני דלוק עליו
אדם שעדיף לא לראות:
"בוגרשוב"
אירוע שמצפים לו:
לצאת כבר למסיבה ביום חמישי , מיזמן לא ההיתי במסיבה עצבנים ורווית אלכוהול אירוע לא מצפים לו:
"שבוזות יום א" - מחר לחזור לבסיס למי שלא הבין שבת שלום
שבת מצויינת שקטה ושלווה לכולם מת על כולם, אוהב מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מ.ש.

יאללה נלך על זה :]

סיכום השבוע בעשר מילים: שבוע מאוד מאוד הזוי ומאוד מאוד משעמם ומאוד מאוד מוזר
[חחח זה עשר לא?] סיכום המפגש בחמישה מילים: איזה מפגש?
סיכום חג פורים: הזוי לגמרי
התחפושת שעשתה את החג: חחח התחפושת של שני ידידים שלי XD [צוות רוקט] אדם שעשה את השבוע: ממורן אדם שאיכזב השבוע: מורן וטל אירוע שהיה טוב: הנשיקה עם מורן אירוע שהיה רע: אמרתי למישי שאני דלוקה עליה -___- שיר שפתח את השבוע: לא זוכרת. אבל הוא היה של DREAM THEATER שיר שסגר את השבוע: כנ"ל השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: AS I AM של DREAM THEATER שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: לא 'דעת אדם שמצפים לראות: טל
אדם שעדיף לא לראות: טל
אירוע שמצפים לו: מבחן במתמטיקה אירוע לא מצפים לו: לא יודעת

../images/Emo26.gif חובה להיכנס!!! ../images/Emo36.gif

השבוע שהיה: סיכום השבוע בעשר מילים: עשר? אממ (זה כבר שתיים) יופי זה שמונה, שיט נגמר /-: סיכום המפגש בחמישה מילים: בגלל שלא היה, (שוב נגמר
זה לא בסדר ההגבלות האלה!!!!) סיכום חג פורים: חג פורים חג פורים חג גדול לכושלידודה של המן התחפושת שעשתה את החג: חשפנוביץ' אדם שעשה את השבוע: יש איזה כמה אנשים טובים שבאו טוב השבוע! אדם שאיכזב השבוע: בועז שרעבי. חח סתם אירוע שהיה טוב: התחלתי לעבוד במקום חדש ופגשתי חבר שרציתי לפגוש מזמן אירוע שהיה רע: הפסקתי ללמוד בגלל המנהל הצפוני שלי שיר שפתח את השבוע: "אם את עדיין אוהבת אותי" בועז שרעבי. שיר שסגר את השבוע: "אם את עדיין חמה עלי" אלון חסון חחח השבוע שיבוא: שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: "אם את עדיין בתולה" בריטני ספירס שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: "אם את עדיין מחוצ'קנת" זמר ערבי חדש בשם אלת קרבי אלי אדם שמצפים לראות: כמה אנשים היום.. אני המוני מאודדדד אינעל העולם אדם שעדיף לא לראות: רון שובל (נכון אתם בטוחים שאני סלבּ עכשיו
) השבוע שיבוא: שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: "תני לי יד" בועז שרעבי שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: "תני לי זובור" צ'וצ'ולינה אדם שמצפים לראות: שני חברים טובים אדם שעדיף לא לראות: את ההורים של שני החברים הטובים אחרי שהם יגלוו שעשינו אורגיה אירוע שמצפים לו: הזכיה המתוכננת בלוטו אירוע שלא מצפים לו: לקיחת 25% ע"י מס הכנסה
שבת שלום :) שבת שלום :) תעלו סתם תמונה :p

D amaged R oses

New member
אתה אחד הקרועים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא הבנתי למה ענית פעמייים על השבוע שיבוא XDDD

XspiritX

New member
חח רן איפה בילת ביום שישי ?!

חחחח נראהלי שתית יותר מדי וזה משפיע עליך הרבה חחחחחחחחחחח ולמה עניתה על שבוע הבא פעמים .... !! הבלבלתי עם העניים שלי... חשבתי שחזרתי אחורה חחח

XspiritX

New member
עונה

השבוע שהיה סיכום השבוע בעשר מילים: אחלה של שבוע מזמן לא היה אחד כזה אוהב אותכם:p סיכום המפגש בחמישה מילים: סיכום חג פורים: לא חוגג התחפושת שעשתה את החג: חיחי אדם שעשה את השבוע: סתיו אדם שאיכזב השבוע: המ... אין אירוע שהיה טוב: חחח שמורה לערבית שהלכה לניתוח והיא לא תבוא לבצפר לפחות שבוע וחצי אירוע שהיה רע: כמו תמיד יורד לי לחץ הדם ואני מרגיש לא טוב וגם אניחולה שייט:S שיר שפתח את השבוע: שיר שסגר את השבוע: desert rose השבוע שיבוא שיר מומלץ לפתוח איתו את השבוע: שיר שלא כדאי לפתוח איתו את השבוע: משהו דיכאון איכס אדם שמצפים לראות: סתיו אדם שעדיף לא לראות:מורת האנגלית הלוואי שתעשה תאונה וגם מורת הביולוגיההההההההההה אירוע שמצפים לו: 3 מבחנים השבוע :S אירוע לא מצפים לו: המ... שבת שלום :) תעלו סתם תמונה :p

למעלה