סופ"ש

סופ"ש ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע

sivan1996

New member
עונה D= ראשונה :)

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- בין החלומות- דור דניאל משהו שעשה את השבוע- לא משו מיוחד... משהו שהרס את השבוע- ביצפר... מה קניתם השבוע-בגדים ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- ההצעה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בר מצווה בבריכה לילד מהכיתה =] משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בצפר אלא מה..? מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- ללירז 3>> ! תמונת השבוע

רותם654

New member
עונההה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- אין... שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע-שיעור תאטרון אתמול!!!אולי נוסעים ללונדון!!!!
משהו שהרס את השבוע-סתם...מבחן מבס באנגלית...
מה קניתם השבוע-סושי ומכנס...
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע-הלוחשת לרוחות... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לצאת עם חברים...!!
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-כלום בנתיייםםםם מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-סתיו,אביטל,ארתור ולירזזזזז
הערות- מפגשששש דחווווףףףףף תמונת השבוע אין לי כוח

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר,אל תפסיק,נשכח מליבך,בעייניים עצמאות,מלכה קרה והאלופה שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש המלכה הדיווה שליייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו שעשה את השבוע-אין משהו מיוחד להתכתב אם ליאורוש החיים שלייייייייייי האהובה שליייייייייייייייי מתה עליייךךךךךךךךךךך משהו שהרס את השבוע-לחזור לשיגרת בצפר אוווףףףףףףףףףף איזה באסה!!!!!!!!!!! מה קניתם השבוע-בגדים בלונדון שמלה,חולצות,חליפה חמה לחורף,וג'נסיים ציטוט השבוע-החיים הם כמו אופניים ושכחתי ת'ההמשך ציצטו את זה במשחק החים תוכנית\סרט השבוע-האלופה סוף העולם שמולאה משאית לחיות מחדש ושמש משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להתכתב אם ליאורוש החיים שליייייייייייייייי כל יום כל היום!!!!!!!!!! משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-בצפר זה ברור כיאלו דא מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ללירזוש רז רז שליייייייייייייי המלאכית המושלמת שליייייייייייייייי האישה המושלמת שלייייייייי הנשמה הטהורה שליייייייייייייייי את החייים שלייייי את האהבה שלייייייייייייייייייייייייייייייייייי כפרוני אני על האישה המושמת הזאת אני מתה עלייייייייייךךךךךךךךךךךךךךך אוהבת אותך הכיייייייייייייייייייייייייייי בגלקסיה כולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאב יוווווווווווווווווווווווווווו,לריטוש המלכה הדיווה שלייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולליאורוש שליייייייייייייייי את החיים שליייייייייייייייייייי את האהובה שליייייייייייייייייייייייי את הכל בשבליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתה עלייייךךךךךךךךךךךךךךךך לאב יוווווווווווווווווווווווו הערות-אין תמונת השבוע-מושלמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רותם654

New member
אוקיי אליסה את חייבת להירגע!XD

שמעי כאילו זה בסדר לאהוב את מי ואת מה שאת רוצה אבל אנחנו או לפחות אני יבין וירצה ליקרוא את התגובות שלך בלי כל ההגזמות האלה...!!! לא מבינים מה כתבתXD

../images/Emo45.gif

צודקת בהחלט רותם! אליסה אל תיקחי את זה אישי,אבל את קצת מגזימה.. וזה כבר כואב בעיניים ליראות את כל הסימני קריאה האלה!

RTur

New member
וואו! שבוע מטורף ומדהים!

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- עזבו אתכם שטויות.. שמעתי רק מדונה. הרבה מדונה. משהו שעשה את השבוע- ההופעה של מדונה! ללא ספק הופעה של פעם בחיים! היה מדהים! משהו שהרס את השבוע- הקצין המעצבן מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- "i couldn't pick a better place to end my show.. israel is the center of the energy of the whole world" או משהו כזה.. מדונה אמרה את זה בהופעה וכמה דקות אחרי זה התחילה לבכות.. מרגש ומצמרר! תוכנית\סרט השבוע- מי ראה טלוויזיה? חח היה מדונה! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום. אני עוד באופוריה ממדונה חח משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודע מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכל האנשים הנחמדים והמקסימים שהכרתי בהופעה של מדונה חחח ניר, רות, תומאס, הגר הערות- אין תמונת השבוע - אני אשים תמונה ושני סרטונים - איזה קרובה היא הייתה אליי! עושה סאונד צ'ק לפני ההופעה ובאה ממש לידי: http://www.youtube.com/watch?v=nuzGkh1jms4 בשיר האחרון, עטופה בדגל ישראל וחוטפת עוד אחד מהבחור שעמד לידי ומתקרבת לכולם!: http://www.youtube.com/watch?v=MGpo39Du36Q

עדנוש31

New member
שבוע דבש ../images/Emo13.gif עונה !

שיר השבוע של לירז- לא יצא לי לשמוע שיר השבוע לא של לירז- אייל גולן על חבל דק :) משהו שעשה את השבוע- שמישו שאני אוהבת הציא לי חברת
משהו שהרס את השבוע- שידיד טוב וחברה שלי לא עלו איתי לאותו כיתה
מה קניתם השבוע- 5 חולצות ג'קט לבן יפה, ונעלים עקבים מזה יפים
ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- שמש :) וסתם סדרות מערוץ הילדים משעמום
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לעשות עגיל בטבור ולקנות פלפון חדש
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-לא יודעת [= מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכולם
הערות- תמונת השבוע אני והחיימשלי

עדנוש31

New member
חחח בטח שיצא לנו לדבר את לא זוכרת?

שדיברנו במסן :) ואני בת 14 וחצי אם את לא יודעת ! יצא לנו לדבר כמה פעמים חח כבר שחכת אותי [:

לאאאא פשוט החלפת כינוי ><

ולא זיהיתי לרגע :/ חחח סורי 3> כבר אין לי אייסיקיו.. רק מסן ופייסבוק :]

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-pignoise-como un loco por ti,me disparas משהו שעשה את השבוע-ביצפר
,חתונה של אחי בכור,כל יום ת"א,השבת חתן
משהו שהרס את השבוע-שלא הלכתי ליום הראשון של ביצפר וממש היתעצבנתי על עצמי!
מה קניתם השבוע-בגדים,פנאי פלוס
,דוריטו'ס
ציטוט השבוע-וואו יש הרבה מכל השבוע הזה
תוכנית\סרט השבוע-לא לפני הילדים 2 , זהות אבודה , דונה ברברה[שנהיה בהחלט מגיע כבר
] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליקנות את העיתון של ויוה פלוס
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-מבחן בחשבון [אין לי מושג בשיט איך אני יעבור את המיבחן?!] מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-לירז הערות- תמונת השבוע

../images/Emo41.gifבאיחור..

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- איה זהבי פייגלין - השכן משהו שעשה את השבוע- שנקין, דיזינגוף, גמר כוכב נולד[למרות ההפסד] משהו שהרס את השבוע- בצפר, אל חוץ מיום שישי שלומדים בו רק ערבית
מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- לא זוכרת תוכנית\סרט השבוע- כוכב נולד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פלאפון חדש!!!, הופעה של מיי פיינגולד, הופעה של נינט
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בצפררר מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- רותם ואביטל הערות- פגשתי 2 שחקנים מכמעט מלאכים אתמול ואני בכלל לא אוהבת אותם
תמונת השבוע >

למעלה