סופ"ש

איזה סופ"ש XD

חמישי בית ספר, לשעה [!] כדורעף מ-3 וחצי עד 5 בייביסיטר ב-8 שישי אולי בבוקר ללכת לאיזה חנות פה לקנות סווצ'רטים לביה"ס ואולי עוד כמה..חח לעזור למישהו בשיעורי בית, מ-12 וחצי עד 1 וחצי.. צופים, מ-2 וחצי בערך עד 7, אולי יותר.. בייביסיטר ב-8 שבת בבוקר אני רוצה לנסוע לחברה, שיש לה יומולדת היום לפגוש אותה ולהגיד לה מזל טוב...חח סבא וסבתא מגיעים עד הערב :] בייביסיטר גם ב-8 בערך..

Oo The Gush Oo

New member
הגרסא השקטה של In Your Eyes מעלפת.

חמישי- אכלתי ארוחת בוקר טובה עם אחי הקטן. אח"כ סידרתי את החדר והחלפתי למצעים החדשים
כל היום סתם סתלבט. ב-21:00 עידני בא לפה. ואז אנחנו נוסעים עם אמא ואבא לקוואן בהרצליה - אבא חוגג שם יומולדת ולא מוותר לנו
אח"כ נבוא לישון כאן. שישי- ב-11:00 יש לי בניית ציפורניים. (סוף סוף, כבר חצי שנה אני מכחה לזה ולא היה לי כסף. אמא החמודה הציעה לממן לי את זה כי הכסיסה שלי רק מחמירה מיום ליום. זה ניראה רע.) אח"כ אני רוצה לקחת שלושה ג'ינסים לתופרת שתעשה אותם סקיני. בערב קידוש. לצאת עם החברות, בטח לטרבין ואז לישון אצל עידן. שבת- בטח נקום מאוחר, קצת סתלבט, משחק של חיפה. אח"כ לצאת עם הבנות. לישון אצל עידן ולמחרת לבסיס.

PennyLaneM

New member
למות

חמישי -לקחתי את האוטו למוסך,הלכתי לביטוח מקווה שיביאו לי אוטו חלופי עד ששלי יצא מהמוסך עוד מעט עבודה (מתפטרת) ואחרכך בית שישי - בתקווה -לא- לעבוד ,בערב ארוחת ערב אצל דודה שלי ואחרכך מקווה לצאת שבת - לישון לישון לישון

ממ. ../images/Emo25.gif

היום: אוטוטו יוצאת לסיבוב בתים אצל חניכים. בערב יוצאת לחגוג עם חברות את היומהולדת שהיה.
שישי: אולי נוסעים לסבאסבתא. אני מקווה.
שבת: מסדרת את החדר כמו שצריך.

EVE Lights

New member
חורףףף וקר!

בהה. לא אוהבת. היום - אביב בא לפה ובטח סתם נתכרבל במיטה
מחר - לצערי הוא צריך ללכת מוקדם בבוקר כי יש לו קורס בר"ג אז בטח אני אחזור לישון. אחה"צ לא ידוע בערב שוב איתו ואני מקווה שנצא לאנשהו (פאב! פאב! פאב!) כי הרבה זמן יחסית שלא יצאנו... שבת - השלמת שעות שינה, בערב עם הבנות במתכונת מלאה אני מקווה, כנראה באזור ת"א. תהנו!

little shorty

New member
דיכאוני משהו.

היום - עכשיו חזרתי משיעור נהיגה ג-ר-ו-ע, בערב הולכת לעבודה. שישי - עובדת בבבוקר, לישון, בערב קצת בשכונה ובטח אצלו. שבת - בתקווה ללכת לסבתא ואולי לעשות משהו בערב.

לזה אתן קוראות סופ"ש?

היום- להמשיך לקרוע את התחת טוב טוב לקראת הסימולציה הראשונה ביום ראשון.
שישי- שיעור אחרון בפסיכו! הוא בטח ילמד אותנו על הגופים התלת מימדיים, איכסה ]: בערב אולי אולי לצאת עם הנסציונים, אם המזג אויר יאפשר. אם לא - להתכרבל איתו מתחת לפוך ולעשות מרתון סרטים. שבת- בייסיקלי, רק ללמוד. לא רוצה שיגיע יום ראשון.

הוא הלך, אופ :|

בסוף לא יצאנו לשומקום אתמול, לפעמים זה עדיף. הנס ציונים בכלל באילת ככה שלא היה מצב לראות אותם. נשארנו בבית וראינו חצי מהסרט להציל את טוראי ריאן, עד שנרדמתי מרוב עייפות... מה שכן קמתי היום נורא מוקדם, עברתי על כמה נושאים ועכשיו הוא הלך, אופ ]:

N o o s h y

New member
איזה כייייייייייייף :]]]

היום: נעה, נופרי (שלא ראיתי מה9.10!!! התגעגעתי אליה כלכך!), אוליצ'קה ובוציאל יוצאים למוזס לדפוק המבורגר. חחח. אנחנו פשוט חבורה של טמבלים, נוסעים עד להרצליה/ ת"א בשביל המבורגר. מחר: סיבוב קניות עם אימא ואם לא אז לסדר את המגירות שלי ולהעיף את הדברים של בצפר סופסוף (רק אם יהיה לי כוח). בבוקר ארוחת ערב אצל גיא/ בחוץ ואז עבודה באאוטסיידר עם דן. יופידו :] שבת: עושים צהריים אצל הדודים בפ"ת ובערב נזרום עם נעהלה לאנשהו.

Small talk

New member
היפראקטיביות בפעולה

חמישי - קמתי ב09:00 בדקתי סופית שכתוב באתר של משרד התחבורה שעברתי
. ניקיתי את הבית וברבע ל4 בערך אני נוסעת (פעם ראשונה שלי) לעבודה (כאילו אמא באה איתי ותחזיר את האוטו אח"כ) ואני עובדת עד לא יודעת מתי. שישי - אבא שלי מששתף באיזה טריאטלון או משהו בת"א ואנחנו באים איתו. אח"כ אני אעשה סיבוב נוסף
. לעבוד על העבודה בספרות (ירצחו אתי כבר אליה). שבת- כל המשפחה שלי באה לכבוד היום הולדת של אח שלי ועושים על האש.

Liraz 6q

New member
יהיה לנו סופר כיף:]

חמישי- ממ קמתי אחרי האירוע אתמול התארגנו והלכנו לארוחת בוקר באספרסו בר אני אבא ואחותי.. אחרכך הלכנו לקניון בנס ציונה לקנות איזה ג'קט שמריאני שמרה לי.. ממ תור לרופא עם אחותי.. באתי לנוח קצת ובטח בערב עם הטעים הזה
ומריאני ועומריקו :]
שישי- אילת אילת אילת אילת! ב12 וחצי בערך עולים לאוטו אני מריאני אופירי ועומריקו לאילת:] נעצור בכושי כי לאופיר יש מחלה עם המכונות הימורים המפגרות האלה שם חחח בערב כנראה נלך לאכול בקאזה דה ברזיל כי עומרי ומריאן שמנים
ובלילה אחרי פאקינג 23(!!!!!) יום שלא הייתי בבית.. נצא כולם ביחד לשתות למוות
לחיי זה!
שבת- מממ בטח נלך לשבת בים או משהו.. בערב הם נוסעים לי.. ויהיה לי עצוב משהו
מקווה שיהיה לכן סופ"ש מגניב כמו שלי:]

Liraz 6q

New member
ממממ..

אחותי בחודש 9 אז נסעתי קצת לעזור לה וגם קצת להתאורר מהשיגרה של אילת לפני הגיוס:] ותודה בובי:]

Mardy Bum

New member
פעם ראשונה, כי זה רעיון נחמדP:

היום: נסעתי לבי"ס חצי-מתה בשביל שעה היסטוריה אחרי שישנתי שלוש שעות בלילה.. לפחות היה שיעור משעשע (המורה נכנסת לכיתה: "הוי, איזה בוקר מקסים, בא לי למות!" אחרי קריאת שמות: "איזה כיף שכולכם מחייכים... החיים שלי מתפרקים!" בשיעור: "אנשים זה רע!"). אחר כך ביליתי את הצהריים בלרבוץ מול הטלוויזיה, אני צריכה לסיים איזו עבודה לוידאו-ארט (המורה חושבת שהרעיון שלי מחורבן והיא אפילו אמרה לי את זה בפרצוף, איזהכיף) ולצייר קצת אולי, ואם יהיה לי כוח להזיז את התחת אז אולי קוסמטיקאית, כי הרגליים שלי מתחילות להיראות כמו שיחי פרא. <: מחר: אה, אני צריכה ללכת לחברה לסיים עבודה בספרות. ולקחת ספר באנגלית. אולי קצת שופינג, אם יהיה מי שיבוא איתי, כי אני צריכה מכנסיים. ובערב יש לנו אורחים משמימים, אבל היי, אולי יביאו לי מתנותP: שבת: אני דוסית, יו נואו, אין הרבה אופציות.. אולי להיפגש עם חברה, נראה. ואני מקווה לצאת לאנשהו במוצ"ש. -החיים שלי כל כך משעממים-

Mardy Bum

New member
ואגב,

רק לי השילוב של שביתה פלוס חורף גורם לאכול כמו בהמה?

©big smile©

New member
חמשו"ש ראשון שלי בסדיר :)

כבר שחכתי מתי בפעם האחרונה השתתפתי בשרשור הזה [ובכלל בפורום]
חמישי חזרתי הביתה לפני חצי שעה בערך, וישר נכנסתי להתקלח. בנתיים אני סתם במחשב, נחה קצת, ובסביבות 8 וחצי-9 כל הקורס בא אלי לארוחת ערב גדולה ומגניבה :). אני מתה כבר לראות את כולם! אחר כך כנראה אפגש עם ספיר, או עם כל החברים. נראה. שישי ישנה הרבה, אח"כ עם אחותי ובערב במוסד שבת בנתיים אין תכניות לישון וחברים, בטח.

למעלה