סופ"ש

A t z a

New member
סופ"ש../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו

עוננהנהה P:

שיר השבוע של לירז- "ריסים" שיר השבוע לא של לירז-"הוזה אותך מולי" של אייל גולן משהו שעשה את השבוע-שהכלב שלי בא אליי אתמול כמעט לכול היום
משהו שהרס את השבוע-הייתי עצובה מסיבה לא ברורה .. בילוי השבוע-ביצפר?חחחחחחחחחחחחחחחחח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הבובות מה קניתם השבוע?-חלב וגבינה צהובה חחחחחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- זריקה מהאחות !
לא מחכה לזה כל כך .. חחח תמונה שבא לשים- כווסון =} שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תעשו פגישה אם לירז בקרווב !!!! פלליז! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאתי גאוליוב (לא לעשות שטויות אה?!) וללירז החייממשלי =]

רותם654

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- "עוד צהריים", "אל תפסיק" שיר השבוע לא של לירז- השירים של "כמעט מלאכים" משהו שעשה את השבוע- אממ.... סתם להיות שוב עם חברות שלי... משהו שהרס את השבוע- חזרתי מארגנטינה למבחן באנגלית
בילוי השבוע- מסיבה אצל חברה שלי לכבוד היום הולדת שלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "פנאי פלוס" מה קניתם השבוע?- מגזין ,חטיפים ונעליים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת שלי
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום לכולם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו לאנבלווש,לפז ולליטל החברות הכי טובות בעולם!!! ולאשה הכי יפה בעולם-לירז

עונה

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז-נערה חשמלית משהו שעשה את השבוע-שאור קנתה מצלמה חחחח משהו שהרס את השבוע- שאני אולי עוברת לפנימיה
בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה מה קניתם השבוע?- אמממ...לא זוכרת
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא דעת תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - ללירז ולאור גוהרי

meital d

New member
לפנימיה ? ../images/Emo2.gif

טוווב תהני
זה דווקא יכול להיות נחמד !

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif אז אם את לא רוצה..

למה את הולכת לשם ?
חוץ מזה , באמת היה לי ידיד שהיה שנה בפנימיה והוא אמר שזה סבבה 8)

עונה

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- אממ....מלא אבל בעיקר שירים של high school musial 2 משהו שעשה את השבוע- אממ..... בני דודים שלי באו אליי משהו שהרס את השבוע- שיש בית ספר בילוי השבוע- היום אני יוצאת לקניון גבעתיים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אמממ...אני הולכת היום לסרט "אוצר לעומי" מה קניתם השבוע?- בינתיים כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום- הרבה עבודה תמונה שבא לשים- נכון שהוא חתיך
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כלום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לכולם

רוית46

New member
|היי:עונה:

שיר השבוע של לירז: הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז: שירה משהו שעשה את השבוע:ציונים טובים משהו שהרס את השבוע:תגובות של אנשים.... בילוי השבוע:טלויזיה מה קניתם השבוע:עיתון,מעדן,עיפרון שחור.. משהו שאתם מחכים לך השבוע:יום הולדת לסבתא שלי,מבחן בתיאטרון(עם זה השבוע,חח..) תמונה: פרח:לכולםם!!|כלנית

אנבלווש

New member
עונננה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר
שיר השבוע לא של לירז- של ג'סטין טימברלייק - לא זוכרת ת'שם
משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- נפגשתי עם חבררות שללי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 1
מה קניתם השבוע?- בעיקקר אוכל חח, משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא בדיוק שבבוע הבא חח, אבבל מחחר- היומולדדת שללי D: !!@ תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבבוע טוב שיהיה לכולנו
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרותמוש
לחברות שללי
[מאי, מאיה וירדן ] וכמוובן שגם ללירז !! :]

inbals93

New member
../images/Emo215.gifבא לי קרמבו../images/Emo99.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- היו מלא, אין לי כוח לכתוב... משהו שעשה את השבוע- בשורה משמחת
, יום רביעי בבוקר
משהו שהרס את השבוע- המחשבה שבראשון יש מבחן במתמטיקה, אבא שלי, הרצאה מטומטמת בילוי השבוע- חדר עריכה
...זה מה שעשיתי כל השבוע..
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 'חצוצרה בואדי' - סמי מיכאל מה קניתם השבוע?- מכנס אפור וקפוצ'ון לבן
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא מחכה להרבה... תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לכולם
!ובעיקר לגל שהיה לה יומולדת

ליאני 17

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- "הכל יהיה בסדר" שיר השבוע לא של לירז- miracle משהו שעשה את השבוע- כלום. משהו שהרס את השבוע- ההורים שלי אמרו לי שכנראה נעבור לגור ברמת השרון (מה יש לי לחפש ברמת השרון??!!) בילוי השבוע- לא ביליתי...יש לי לחץ של מבחנים ובחנים. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "הארי פוטר ואוצרות המוות" מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מינויים לתיאטרון צה"ל תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו - לכולם!

רוית46

New member
נצל"ש:..

אני מקווה שאני משרשרת נכון פשוט אני לא כותבת כל כך,אבל רציתי לשאול, מה זה מסכמת?,פשוט יש הרבה שכותבים בסיכום השבוע...

אנבלווש

New member
מסכמת, הכוונה:

עונה על סיכום סוף-השבוע
יש כאלה שרושמים עונה, יש כאלה שרושמים מסכמת.. ויש כאלה שרושמים 'בא לי קרמבו'
הכל מתקבל בברכה

מהממת 6

New member
עוונה =]]

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- Vanessa Hudgens - Colors of the Wind משהו שעשה את השבוע- אין משהו מיוחד.. משהו שהרס את השבוע-מבחן בחשבון בילוי השבוע- בת מצווה לחברה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבובות / פנאי פלוס / ראש 1 מה קניתם השבוע?- קניתי 2 זוגות מגפיים ונעלי ספורט =]] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מה שבא ברוך הבא תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו לכווווולם =]]

למעלה