סופ"ש

Lir האחת

New member
סופ"ש../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif

איזה כיף סוף סוף הגיע לו הסופ"ש
איך עבר השבוע שלכם? ביום שלישי הייתי צריכה להעביר פרזנטציה. התרגשתי כמובן, אבל היה די בסדר בסופו של דבר. ליום שלישי הבא יש לי להכין עוד פרזנטציה...
מקווה שהפעם אני פחות אתרגש. וזהו, אנשים! אוטוטו כבר בחינות, איזה לחץ! סוף סימסטר א', איזה מהר זה עבר
לא להאמין.. שתפו חוויות מהשבוע האחרון, וספרו מה התוכניות שלכם לשישי-שבת

../images/Emo101.gif שפעת העופות זה כאן../images/Emo118.gif

שוב אני מפסידה שיעור רישום... אני ממש מקווה שמר מרצה יעביר אותי את הקורס.
ולהלן הסיווג הגדול של הגרה את וורונסקי בע"מ:
+
- עשיתי המון שטויות עם אגוזי קוקוס.
+
קיבלתי המון המון מחמאות, מהמרצה לצילום (היתה לנו פגישה איתו- אחד על אחד).
+
יום שלישי היה כיפי לחתולין..מיאו..
+
# 2- מר מרצה לשפה חזותית ממש אהב את הסקיצות שלי, את הרעיון שלי, ואותי- באופן כללי.
+
- המון צילום עצמי- שובב וחושפני...sexy girl-me (ותודה לחצובה האלוהית שלי..)
- משתעלת כל השבוע כמו רפתן בן 90.
#2- היום התווספה לה הצטננות חביבה...אוף
- תאכל מרק תהיה חזק...הלאה אגוזי קוקוס...וולקאם שנתות.. תוכניות לסופ"ש: 1. להבריא ומהר. 2. טיפוגרפיה את שפה חזותית את תקשורת חזותית את לא להשתגע. 3. לצאת לקרוע את העיר! ואם יהיה מעורב בזה טישו- so be it 4. לצאת שוב לקרוע את העיר. (נו..יום שבת גם נחשב.) זו היתה הודעה עם המון עיצוב גרפי בתוכה. ככה זה שחותכים משיעור רישום (אבל אני באמת חולה!)..

יוקאס

New member
מתכון לבריאות טובה:

מכיוון שגם לך וגם לעופות יש בריאות על הפנים, אני אומרת שתקחי עוף אחת (כמובן למלוק, לתלוש נוצות, לנקות - ולא לזרוק את הקורקבן - הוא הכי טעים!) תבשלי אותה טוב טוב תכיני מרק (עוף) ותשתי לבריאות מרק עוף, כידוע, טוב נגד שפעת, במיוחד כשלשניכם יש שפעת... נב: אם את לא רוצה את הקורקבן, לא לזרוק, תביאי אותו לי - זה החלק הכי טעים בכל העוף! (ושאני לא אתחיל לדבר על קורקבן של הודו - וואחד קורקבן יש לציפור הזאת)

תודה רבה!

זה חלק מסידרה... אני קוראת לו "בירה על שולחן אדום" בחלק 2 מוצג משולש הג'יפה של הכיור+ תוספת מפתיעה. (ואני קוראת לו.."משולש הג'יפה של הכיור+תוספת מפתיעה") התערוכה בקרוב. במוזיאון ארץ ישראל. כולכם מוזמנים.

יוקאס

New member
../images/Emo6.gif די כבר עם הכותרות האלה! אני לא יכולה יותר

את כל כך דומה לאחותי ככה! זה פשוט הורג אותי כל פעם מחדש! סיסמאות כמו "אומנות או נמות" או "החציל האציל" מוכרות לך? כי אחותי הייתה משמיעה אותם לא פעם (וזה עוד כשהייתה רק בתיכון, זה החמיר עם השנים). נב: הכותבת ציירה פעם (בגיל 7-8) סמיילי והתרברבה לאחותה שגם היא יודעת אומנות מה היא, זה היה נשמע בערך ככה: "תראי את הסמיילי הקוביסטי והפיגורטיבי שלי!" ממתי סמיילי עגול יכול להיות קוביסטי? אחותי עדיין מזכירה לי את זה...

המשפט הכי מפורסם הקשור באמנות שנאמר אי פעם

הוא משפטו האל-מותי של אלדד זיו, "באמנות, כמו באמנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה"... דאנטה

יוקאס

New member
כן, גם את זה אני מכירה...

יום אחד יכנס לספר הציטטות של האומנות גם הדו שיח הקצרצר הבא: "ומה היית עושה אם לא היית ציירת?" "אמממ... אההה... המממ...." להגיד לאומן שהוא לא יכול לצייר\לצלם\לפסל\לעצב (וכו') זה כמו להגיד לו לא לנשום...

הולך להיות סופ"ש עמוס מ-א-ו-ד!!

חבר שלי הלומד לתואר דוקטור בהיסטוריה ביקש ממני לקרוא את עבודת הדוקטוראט שלו קריאה סופית, על מנת לעלות על טעויות ניסוח וטעויות כתיב (אותו חבר הוא עולה חדש-ישן מאורוגוואי) הוא כבר הגיש טיוטה של העבודה גם למנחה שלו, שגם הוא לא דובר עברית ברמת שפה אם, אז הוא די חושש מטעויות בעברית... חוצמזה? אין מצב שאני מוותר על "הציור השבועי לילד" במוסף "7 לילות" בעיתון של ידיעות סופ"ש... דאנטה

idanshaf2

New member
סופ"ש -נקווה לטוב

יום חמישי נגמר טוב יום שישי התחיל עייף ויימשך בלימודים (אמן אמן) יום שבת עובדים והופה נגמר הסופ"ש

ChilD SouL

New member
סופ"ש גשום../images/Emo99.gif.

בזמן כתיבת הודעה זו כתבתי שאני בבאסה שאני לא עובדת הסופש ואיך שהתחלתי לכתוב על התוכניות שלי הסופ"ש התקשרו אליי מהעבודה וביקשו שאצא היום לעבודה, אז עכשיו אני בבאסה שבסופו של דבר אני כן עובדת. הו וול, אני הולכת להחזיר 400 שקלים מתוך ה600 שהוצאתי בשבוע וחצי האחרונים. נו, לפחות לא בניתי על שום דבר גרנדיוזי היום.

chen sahbak

New member
באירוע של העבודה בספגטים בהוד"ש

לא יודע על המקום. מישהו מכיר? איך שם?

רקוב מת

New member
סתם נחמד אתה יודע

אם כבר אתה הולך אז תתפנק דפוק ת'ראש אחרי כל הסמסטר המסריח והלא קשור בעליל הזה...

למעלה